Äntligen klar med min sånganalys!

Nu har jag skrivit klart min analys av en låt på engelska som ska vara klar till imorgon. Det var inte särskilt lätt med den ganska svåra låttexten men det gick och jag känner mig nöjd, får hoppas att det går bra med redovisningen imorgon. Ska läsa flera gånger så jag blir van och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv en stund innan jag somnar. Här är låten jag skrev om.


The Perishers - Best Friends


Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan

Det rosa på ögonfransarna är en mascara från Makeup Store som jag testade, ganska så coolt!

Ännu en dag har passerat och jag ser fram emot helgen! På sista lektionen idag, idrott, hade vi det riktigt roligt. Vi körde en massa lekar, bl.a. fotboll och doppboll med en pilatesboll, svanskull och en lek där man skulle ta sig fram på alla fyra och göra mål med den stora bollen, haha det var roligt men jag har ont i händerna nu!

Ikväll måste jag skriva klart min engelskauppsats eftersom den ska vara inlämnad imorgon, ska antagligen redovisa imorgon också om min grupp hinner. Har med andra ord inte tid till bloggen.

Dagens...

Dagens roligaste

När en tjej i klassen, Jennifer, och jag + några andra sitter och pratar på lektionen. Då går vår snygga geografilärare förbi och då skiner Jennifer upp och säger "Heeej" med ett stort leende. Hahah det var minst sagt roligt att se. Jag såg först inte vilken lärare det var men jag visste det så fort jag såg hennes min!


Everybody needs somebody

Onsdagen är redan över och snart är det ju faktiskt helg! Det är helt sjukt hur snabbt den här veckan, och de andra veckorna har gått. Ligger i sängen och kollar på Idolkvalet, svårt när så få ska gå vidare, jag tycker de flesta är riktigt bra. Imorgon är det lång dag i skolan så jag ska gå och lägga mig hyfsat tidigt så jag inte är alltför trött.

På lördag ska jag till farmor och farfar med mina systrar och deras pojkvänner, det ska bli mysigt. De bor i Roslagen så det är en bit att åka, men det blir inte så många besök sedan de flyttade från Lilla Alby så det ser jag fram emot. Får som min ena syster sa svälta mig dagarna innan eftersom farmor alltid ska servera så mycket mat, hahah..


Dagens...

Dagens snyggaste man

Tom Hardy


Behöver inte säga så mycket om denna snygga man, ni kan ju själva se! Fylliga läppar, sexig kropp och vackra ögon. Dessutom är han engelsman! Han är med i Inception och det var så jag upptäckte honom, finns dock inte så många bilder att dreggla över, haha!


Take me as I am, take my life.

Idag efter skolan åkte jag till Kista med Felicia. Eftersom de har gjort om på H&M är det nu mycket större och med ett större utbud, så klart var vi tvungna att kolla in stället. Hittade dock inte så mycket kläder som jag trodde jag skulle, men det blev ett par svarta byxor, två par strumpbyxor, nagellack och en väska. Saker jag behövt och vill ha men det känns ganska så värdelöst när jag redan köpt upp den större delen av månadspengen som jag fick i helgen, hahah...



We touch, I feel a rush.

Städat upp i lägenheten efter helgen och fixat naglarna precis. Ska snart sätta igång med plugget, måste hitta en låt jag ska skriva om på engelskan och det borde jag ha gjort för länge sedan. Middag och därefter Inception på Sergel Bio ikväll med Felicia, det ser jag fram emot, speciellt efter allt bra jag hört om filmen.

Imorgon börjar en ny vecka och vi börjar tidigt varje dag, väldigt jobbigt men vi slutar ju tidigt och man får tid för annat. Ska träna med Duvbo imorgon och sedan får jag se om det blir några andra provträningar. Nu måste jag börja plugga, svårt att välja en låt bland alla fina.


Cinderella man

Jag har varit trött hela dagen och jag är det fortfarande.. Gårkvällen var bra! Kul att träffa dem igen eftersom det var för länge sedan sist, vi hade massor att prata om så det var roligt. Jag som inte är någon nattuggla precis märker som sagt idag att vi var uppe väldigt sent, nu låter jag som en gammal tant hahah...




God Damn It!

Det var intressant och ganska kul idag på Oscarsteatern. Martin Björk och Olle från Fråga Olle var där och pratade om preventivmedel så klart, det var några andra med också. Petter var där och uppträdde! Asbra som vanligt! Snack om kondomer, abort, första gången och massa annat och tre timmar senare åkte jag och åt lunch med Felicia. Nu har jag städat hela lägenheten, ska gå och handla lite grann. Därefter ska jag som sagt träna och efter det har jag bjudit hem Nadja, Felicia och Sanna på tjejkväll! ♥


Angående Råsunda IS

Råsunda F94 har lagts ner eftersom många i laget har slutat, inklusive båda målvakterna. Det är liksom väldigt svårt att spela i division 1 med ett lag på ungefär 10-12 personer, dessutom när folk kommer vara sjuka/borta under träningar och matcher.

Det känns pisstråkigt rent ut sagt för det var bara ett år sedan jag bytte till Råsunda från Sundbyberg och jag har verkligen trivts under det här året, alla är så trevliga och man har både kul och lär sig. Under de senaste veckorna har det ändå blivit ganska oseriöst, men det kan man ju förstå.


Dagens...

Dagens roligaste


Haha jag gillar speciellt när folk ramlar bakåt och när katten hoppar upp ur soptunnan!


This is the Time of Times

Hellooo, long time ago!

Har inte haft någon speciell lust att blogga men den kommer sakta tillbaka. Skolveckan har gått väldigt snabbt och imorgon är det ingen vanlig skola, eftersom det är Internationella Preventivmedelsdagen, haha... Så alla ettor på skolan ska till Oscarsteatern på föreställning, får se hur det är. Imorgon ska jag provträna med Töjnan, eftersom Råsunda F94 har lagts ner, sad but true. Förmodligen ska jag bjuda över några fina vänner på middag. Vi hörs imorgon eller senare ikväll.



från i lördags då jag var hos Maria och bakade med Emelie!


Fredagslyx

Äntligen är det helg och jag vet inte hur många gånger jag satt i skolan och kollade på klockan, i tro om att den skulle gå snabbare. Till slut var det ändå dags att sluta och jag drog till Åhléns för att äta lunch med Alexandra och Hedvig, åt lax med potatisklyfor som var lyxigt gott! Hemma har jag mest segat och kollat på film, lagat mat och ja inget mer.. Ska möta Felicia och Malin senare ikväll, hoppas ni får en bra fredagskväll! ♥


Dagens...

Dagens film

Stockholm Boogie



Skrev om denna film förut en liten bit. Idag kollade jag på den efter skolan och jag blir så lycklig av den. Musiken är så fin och miljön framför allt. En natt i Stockholm, vad kan vara finare? Filmen är inte så märkvärdig men den har ändå något som gör att jag fastnar för den. Har du inte sett den så är det dags nu!


It's not unusual

Ligger på mattan i vardagsrummet (?) och för över en massa bilder till Felicia på msn. Idag har varit en jobbig dag, eller nja, men jag har varit så himla trött - sov bara 6 ½ timme i natt. Jag har fått blåsor och en svullen hand på grund av att jag på idrotten då vi hade friluftsliv skulle göra upp eld...

Imorgon är det äntligen fredag och jag får sova lite mer än vanligt. Ikväll har jag kollat på idol, halvsovit och även fixat med mobilen som ska skickas iväg till mobilpengar.se! Härligt med lite extra pengar i fickan, det behövs.


in greece


Life could be a dream, sweetheart

Kom hem för en liten stund. Ska borsta tänderna, hoppa i pyjamasen och sen är det läggdags. Imorgon väntar en lång dag som börjar åtta och slutar 16:20. MEN, sen är det ju faktiskt bara fredag kvar innan helg, och på lördag väntar en härlig dag med mina fina systrar hemma hos Maria, vi ska baka bullar och prata ikapp allt som hänt, saknar dem (♥)!

GODNATT!


SPB10B

Det blev inget gym för mig idag eftersom jag kände mig tvungen att plugga samhällskunskap som nu är klar, duktig jag är! :) Skolfotograferingen idag gick väldigt bra, tror jag? Haha vi får helt enkelt se hur fotona ser ut när de kommer hem om några veckor.

Veckorna har gått väldigt snabbt i den nya skolan och klassen kommer så bra överens. Jag gillar min klass! Man kan prata med alla och alla är så trevliga och absolut roliga. Lärarna däremot är inte som jag förväntade mig, de är bra men de kunde absolut vara bättre. Nu måste jag gå, vi kanske hörs ikväll!


Today


Skolfotografering idag!

Godmorgon!

Ska gå om en halvtimme så jag hinner uppdatera lite grann. Idag har vi skolfoto, får hoppas att det blir bra för en gångs skull. Jag har nog blivit nöjd en gång haha... Går annars en kort dag, 9:00-12:40 och efter det ska jag gymma på SATS med Felicia och Kimberly. Hoppas ni alla får en bra dag, trots det tråkiga vädret!


The color of the rainbow, so pretty in the sky

Idag höll jag på att somna på geografilektionen, vi kollade på film om istiden bl.a. och jag kände hur ögonlocken ville slå igen och jag nickade till hela tiden, hahah... Efter skolan åkte jag en snabbis till stan med Felicia, jag köpte underkläder och ett smyckesträd, passar fint i min hylla. Tänkte ta kort senare och visa er.

Ikväll är det varken träning eller plugg så jag ska kolla på idol och film, asnaaajjjs! PUSSPÅER

Värsta fyndet!

Hello!
Har varit trött och hungrig i skolan men det gick bra ändå och på lunchen åt jag med Malin, skönt att prata med henne. Efter skolan åkte jag till Solna C med Felicia eftersom vi har skolfoto på onsdag och Felicia ville kolla på kläder. Jag köpte en tröja från H&M som bara kostade 99 kronor, love it! Tänkte ta det lugnt nu och om någon timme ungefär ska jag åka iväg på träning.


last year


De blir nog finare så

Mina vita converse var alldeles skitiga efter kvällen på Gröna Lund eftersom alla trampade på mina fötter (konstigt nog trampade jag inte på en enda). Dessutom var de smutsiga innan så nu har jag äntligen gjort något åt det och lagt skorna i ett bad med klorin. Får hoppas på att de blir lite vitare åtminstone.

Ligger nu i sängen och kollar på filmen Eastern Promises som går på tv, snygga Viggo Mortensen är med så jag måste ju kolla. Efter den är det dags att sova eftersom den kommande veckan är det tidiga skoldagar som gäller så jag måste upp vid sextiden. Godnatt!



random bild på mitt hår, tagen i somras..


Dagens...

Dagens godaste

Mammas hembakta äppelpaj



Inte någon skönhet direkt men oj vad god den var. Krispig på ytan och med äpplen från trädgården!


Worlds come easily

Nu går jag över till Felicia för en trevlig kväll. Vi hörs imorgon igen.


Dagens...

Dagens låt

Hoffmaestro - I'm not leaving now




Jag tror jag har lyssnat på den här minst 15 gånger idag, den är så himla bra och jag tröttnar nog aldrig. Jag gillar videon med klippen från filmen Stockholm Boogie som är så himla fin. Har ni inte sett filmen så borde ni göra det. Vacker miljö och underbar musik blandat med en bra handling, love it!


Just smile!

Lördagen har varit lugn och bra. Jag, Emelie och mamma åkte över till morfar och fikade med honom eftersom han fyller år. Tycker om att vara där, minns alltid saker från när jag var liten, som när vi systrar lekte kurragömma, ritade, spelade spel, åkte ner i trappan på rumpan osv. Fick med mig en väldigt fin ring i silver med rosa stenar på som min mormor hade en gång i tiden, den kommer användas flitigt!

At the moment, sitter och lyssnar på Hoffmaestros vackra musik och småkollar på Sandor slash Ida som jag sett så många gånger men fortfarande inte kan sluta gilla. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med filmer och mys. Imorgon ska jag plugga lite grann och kanske träffa Janbanan. Ha en bra lördagskväll!




Birthday x2

Hoffmaestro igår var asbra! Det var 30 000 pers där och 4000 kom inte in, haha.. Idag är jag trött i hela kroppen men det gör inte så mycket. Ska åka iväg till morfar snart och fira honom, min farfar fyller också år men bor väldigt långt bort så honom får vi fira en annan dag.

Får se vad som händer ikväll eftersom att planerna jag hade blev ändrade. Vi hörs när jag kommer hem igen!

Styrkepass

Det har varit en lång skoldag och på idrotten var vi på SATS. Det var kul och intressant att pröva på lite nytt, vi körde ett styrkepass med en instruktör och det var jobbigt! Ska dit nästa vecka tror jag det var, då eleverna får prova på. Ska köra ett zumbapass med en tjej i klassen om det går, vi båda tycker det verkar så roligt.

Ska möta Camilla nu som jag inte träffat på väldigt länge! Vi tänkte ta en promenad runt Lötsjön, efter det måste jag hem och fortsätta plugga geografi. Vi hörs ♥


Do you wanna be an indian

Var och hämtade min nya mobil efter skolan idag! Den är mindre än jag trodde men den fungerar bra. Ska snart skicka in min gamla mobil till mobilpengar.se och jag får runt 800 kronor för den vilket nästan ersätter den nya som bara kostade 900 kronor!

Hann inte träna idag eftersom jag kom hem ganska sent så jag sitter och pluggar geografi nu, endogena och exogena processer.. Kan inte förstå att det snart har gått en hel vecka, imorgon är det torsdag igen! Längtar till på fredag då jag ska till Gröna Lund med Rebecca och kolla på HOFFMAEEEESTROOO, det kommer bli grymt!! Här är en favoritlåt på deras album The Storm. Jag kan inte sitta still när jag hör den här låten, så jävla bra!


Hungry Eyes

Har gjort mig klar för skolan och ska snart möta Felicia, vi tänkte köpa lunch i en matbutik innan engelskan börjar. Vi ska skriva en filmrecension, kollade på film igår nämligen - Bend it like Beckham. Borde inte bli så svårt eftersom jag sett filmen ett väldigt stort antal gånger. Vi hörs senare ikväll om jag inte hinner blogga innan träningen som börjar klockan sex.


10.45

Godmorgon!

Är pigg och redo för en ny dag. Vaknade vid nio och har inte behövt stressat alls, vilket är så skönt att slippa. Börjar 12:35 och slutar klockan 17 idag. Ska möta upp några från klassen och äta innan. Har bara två lektioner idag men de är ganska långa. Vi hörs när jag kommer hem! Ha en bra dag :)



Mark Wahlberg


Varför inte?

Nämn något som gjorde dig glad igår: Tankar på framtiden
Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag sov så skönt så
Vad gjorde du för 15 min sedan: Klev innanför dörren
Det sista du sa högt: Nämen hej
Det senaste någon sa till dig: Hej
Vad har du druckit idag: Vatten och apelsinjuice
Vad var det senaste du åt: Äpple
Vad var det senaste du köpte: Godaste mortadella- och briesmörgås
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Solnigt och molnigt
Godaste glassmaken: Pistage är gott!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte riktigt..
Sover du tungt: Aa det kan man nog säga
Drömmer du mardrömmar: Inte så ofta längre
Favoritklädsel: Strumpbyxor med långa fina tröjor/skjortor + tjocka koftor och converse. Vi får inte glömma halsduken!
Favoritlåt just nu: The Storm - Hoffmaestro
Vad ser du om du tittar till höger: En garderob bland annat
Vad gör dig glad just nu: Han
Vad ska du göra härnäst: Äta
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Glad och trött
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Ljusa jeans och en svart tröja
Hur många kuddar sover du med: 2 men jag har flera i sängen
Spelar du något instrument: Tyvärr inte
Morgon eller nattmänniska: Något mitt emellan skulle jag säga
Vad är viktigast för dig:  Något så självklart som mina vänner och familj
Är du kittlig: Jaaaa
Snarkar du: Ibland
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Gröna typ flugor som finns på landet. De brukar sätta sig på mig när jag sover!!!
Längtar du mest efter just nu: Fredag, Hoffmaestro på Gröna Lund då ju!


"Ni kan ju inte köra ett mörkt tåg!!"

Kom hem för en liten stund sedan. Skoldagen har gått bra och det var inte särskilt jobbigt. Vi fick till och med sluta tidigare, oh my god!

På tåget hem var lamporna släckta av någon anledning och innan tåget ska köra iväg hör vi en tant halvskrika "Ni kan ju inte köra ett mörkt tåg!!" som att allt var tågchaufförens fel, som om hon släckte med vilja. Därefter ställer hon sig i dörröppningen och väntar på att det ska tändas, hon går inte ut eller in, utan hindrar tåget från att köra iväg. När det tänds går hon in och sätter sig och börjar läsa en tidning och jag tänker bara "Jävla surkärring!"..


It seems to me you lived your life like a candle in the wind

Har precis tagit en lång och överdrivet varm dusch så nu är jag typ febrig, hahah.. Idag börjar jag 12:30 med spanska. Ska möta några lite tidigare och gå och köpa lunch. Denna morgon lyssnar jag på gamla klassiker med Elton John, Lionel Richie, Bryan Adams osv.

Jag tänkte göra bloggen lite roligare men än har jag inte kommit på något. Ska försöka komma på någon ny kategori eller liknande som piffar upp allt. Kom med förslag om ni har några. Nu ska jag fortsätta göra i ordning mig inför skoldagen. Ha en bra dag! :)


Allt kan hända även när du minst anar det.

Ska snart gå och lägga mig. Denna vecka som kommer är det sena dagar som gäller så jag får sovmorgon men kommer hem sent, både bra och dåligt. Trots allt föredrar jag de tidiga dagarna.

Min helg har varit den bästa på länge. Även om fredagen var ensam och lugn så var lördagen bra. Marknaden var så trevlig och i rätt sällskap och kvällen spenderade jag med J, vi hade det roligt och mysigt och allt fungerade så bra. Får se om det blir likadant nästa helg. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på film/tv - och läsa lite i geografiboken inför ett prov på fredag. Godnatt allesammans. :) 


and I need you now

Marknaden igår var mysig som alla andra år. Jag brukar inte köpa så mycket där utan det är mest roligt att gå runt och kolla men igår köpte jag en ring, sex armband och en drömfångare som jag satt upp på väggen. Är nöjd med mina köp och har alltid velat ha en drömfångare, bara för att de är så fina. Allt gick på runt 350 kronor så det var inte särskilt dyrt.

 


Chraa Indian

Har precis lagt in en annons på Eniro.se! Tänkte sälja mitt Playstation 2 och massa spel + kontroller - använder det knappt längre. Nu åker snart föräldrarna till landet så ikväll har jag lägenheten för mig själv och jag ska bara ta det lugnt, imorgon är det uppstigning vid klockan åtta ungefär.. Ska åka till Uppsala på den årliga marknaden som vi alltid går till, och med vi menar jag mamma och hennes kompis Maria + mina systrar och nu ska deras pojkvänner också med. Det ska bli så roligt!


Den här bilden är så söt.


Ätit kräftor hos Felicia

Kom hem från Felicia för en stund sedan. Hon hade köpt tre ramar åt mig på IKEA så nu har jag snart Joel Kinnaman x3 på min vägg, haha... Vi åt kräftor och det var så gott! Har inte ätit det på något år så det var dags tycker jag. Försökte plugga lite samhällskunskap också men det gick inte så bra. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, plugga lite grann och imorgon är det äntligen fredag!


Spiro

Hey there!
Har precis köpt en ny mobil. Inte för att jag tröttnat på min gamla mobil, vilket jag ju har. Utan för att min Samsung Touch var väldigt seg och hakade upp sig ibland, ingen aning varför den gjorde det. Nu har jag beställt en Sony Ericsson Spiro, billig och bra mobil. Får den nästa vecka någon gång. Kul med Sony Ericsson mobil, föredrar det märket. Nu ska jag äta, sen träffa Felicia och plugga!


Seize the day

Hola!
Har tränat idag och det gick inte så bra, en anledning var på grund av det hala golvet, gled ju bara runt där.. Nu har jag duschat och tänkte lägga mig i sängen snart, har ont i ryggen igen (hade det mycket i våras). Imorgon är det veckans jobbigaste dag i skolan. Börjar klockan åtta och slutar tjugo över fyra, på grund av att vi har idrott - annars är det ju halvdagar. Ska försöka härda ut och sen är det ju bara fredagen kvar innan helgen!


RSS 2.0