Khaki

HEY!
Skoldagen har gått bra, dock var det inte så roliga lektioner - matte, samhällskunskap och spanska men det gick bra ändå. Efter skolan träffade jag Rebecca, åh vad jag saknat henne! Vi var i Sundbyberg och pratade om allt som hänt och var inne på Åhléns en stund, fick tag på nagelfil och fickspegel, svart sjal och en khakigrön skjorta i typ silkesmaterial.

Ska börja skriva en engelskauppsats nu och klockan 20:30 är det dags för första innebandyträningen den här säsongen, för min del åtminstone! Ska bli så otroligt skönt att börja spela igen och jag hoppas att vi är tillräckligt många på träningen.

Be that easy

Nu var det länge sedan det blev någon uppdatering men jag har ju varit i Grekland en vecka som ni vet! I helgen har jag varit med mami och hos Felicia en hel del. Har tagit det lugnt, kollat på film och bara njutit. Imorgon börjar skolan igen och denna vecka är det tidiga dagar.

Det togs en hel del bilder på Kreta och jag har lagt upp några på Facebook, här kommer ändå några bilder.




Nattinatti


24 hours

Idag var det något som kallades samarbetsOS i Rålis med alla klasser från 1an. Tror det gick väldigt bra för vår klass, det återstår att se! Åkte till Åhléns och köpte ny present åt Emelie eftersom jag var tvungen att byta hennes förra, köpte även kulspetspennor att ha till skolan. Nu måste jag packa klart, imorgon vid den här tiden sitter jag på planet! :)


Two days left.

Idag lärde man känna lite fler i klassen och efter skolan drog de flesta till Subway vilket jag också gjorde. Efter det åkte jag hem och här var Emelie som jag inte träffat sen jag var i Skåne. Hon åkte med sina kompisar och Caspar till landet, eftersom att han inte kan vara hemma när vi är i Grekland. Det är bara två dagar kvar nu och jag har packat lite smått så jag slipper göra allt på en gång..

Felicia var här ikväll förresten och vi kollade på The Guardian, en väldigt bra film men det blev lite långtråkigt mot slutet.. Nu måste jag sova!


Min efterlängtade skjorta kom på posten idag! Även den vita koftan jag visade förut och ett par strumpbyxor. Resten kommer nog i september!


En måndag.

Det har varit en väldigt rolig dag! Den började med upprop i klassrummet och jag upptäckte att det var fyra eller fem killar och runt 20 tjejer (!). Vår coach var hur trevlig som helst och skolan är så fräsch. Efter vi varit där i två timmar ungefär drog jag till Café 60 med Felicia och Malin (vi kom i samma klass!), vi satt och pratade om sommaren för det mesta. Vi bestämde oss för att åka till Kista eftersom både jag och Malin skulle köpa kameror, väl framme på OnOff fick jag tag på kameran jag sökte så den köpte jag! Malin köpte en systemkamera och efter det åkte vi hemåt åt varsitt håll.

Senare på kvällen kom Felicia på att hon behövde köpa en ram så vi två åkte till Kista igen strax före stängning. Ändå hann jag köpa en almanacka och en svart långklänning (som jag letat efter hela sommaren, det var den sista i butiken!) + ett skärp.


Sony DSC-W390


Exciting

Så här tidigt har jag inte varit uppe på flera veckor skulle jag tro! Jag vaknade för en halvtimme sedan och tänkte äta frukost nu. Trots att jag vaknat så tidigt känner jag mig inte så trött, det kommer nog senare. Nu är jag glad och intresserad av hur denna dag kommer vara. Får hoppas på en bra klass, ska hålla tummarna. Orkar inte med en 9:3 klass igen, haha! Ha en bra dag, de flesta har ju fortfarande lov.

Inför skoldagen

Var inne i stan igår med Felicia men vi stannade inte så länge på The Voice, vi satte oss vid vattnet istället och pratade, sedan gick vi runt i stan tills vi tog tunnelbanan hem. Hemma hos Felicia kollade vi på The human centipede, dåliga skådespelare och en äcklig film. Jag och Felicia kunde inte motstå att skratta åt skådespelarna..

Idag har jag tagit en lång dusch och fixat naglarna bland annat, ett fotbad väntar. Man vill ju känna sig fin och fräsch inför den första skoldagen. Jag har väldigt höga förväntningar, så jag hoppas att det blir bra. Nu måste jag fixa fötterna som sagt.

Shopping!

Var i stan idag med Felicia och jag hittade allt jag ville ha, för en gångs skull! Det blev två kjolar från Indiska, ett par svarta jeans, jeansshorts och en bikini från H&M. Visar bilder en annan gång för nu ska vi in till The Voice, men en bild på shortsen finns. PUSS


Lönen har kommit!

Idag kom min lön! Så jag hinner trots allt köpa en kamera innan vi åker till Grekland, wohoo! Hinner småshoppa lite grann också vilket jag ska göra imorgon. Senare idag ska jag träffa Felicia, men nu måste jag byta om, efter duschen, och sedan ta en promenad med Caspar.

Probably the best Music in the World - Listan som varit igång hela morgonen! Klicka

Shopping på nätet!

Mami och jag har beställt kläder från H&M och jag fick en massa fina koftor bland annat, längtar tills jag kan hämta paketen, men det dröjer några veckor förmodligen. Här är två plagg som köptes



Iformloppet

Igår var det dags att springa Iformloppet! Jag sprang med Linda men vi kom ifrån varandra efter några km. Det var inte en särskilt bra idé att ha loppet i Sundbyberg för gatorna var för trånga, det var inte förrän efter 3 km som jag kunde springa utan att behöva springa in i någon.

När jag såg målet fick jag en sån himla energi att jag sprang förbi alla som såg ut att röra sig som sköldpaddor, haha så kändes det i alla fall.. Väl i mål fick vi en varsin väska fyllt med lite grejer, efter någon halvtimme drog vi oss hem.

Jag kom in på 32 minuter, det känns bra och jag slutade aldrig att jogga/springa. Ett bra resultat efter en sommar med knappt någon träning.


Svettig, trött och glad!


Möblerat om

Igår möblerade jag om i mitt rum och jag blev väldigt nöjd! Jag kände att det behövdes en förändring, och nu ser det nästan större ut och det är mysigare. Sängen står vid fönstret nu och skrivbordet vid dörren, sen är det några andra små förändringar. Det som jag inte räknat med var att det blev väldigt kallt att sova under fönstret för det var inte varmt i natt inte.. Så nu är jag förkyld. Har varit torr i halsen hela dagen och febrig. Får hoppas på att det går över för imorgon ska jag ju springa Iform-loppet! Så håll tummarna för mig.

HOFFMAESTRO - I'm not leaving now <3 Lyssna på den

Om en vecka!

Blogglusten kommer lite då och då.. Vill skriva ibland men jag vet inte om vad så då är det bättre att avstå egentligen men jag gör ett litet undantag. :)

Om en vecka börjar skolan och jag har seriöst inte förstått det än! :o Det ska bli så himla skönt att komma tillbaka till vanorna igen, är ganska trött på lovet nu. Ska bli roligt att träffa alla nya i klassen och lärarna! Några dagar senare - den 19onde åker jag till Grekland dessutom! Ska bli skönt att få riktigt mycket sol och bad som ett slut på den här tråkiga sommaren i Sverige.

I övermorgon ska jag springa Iform-loppet som är i Sundbyberg, jag ska springa 5 km och kommer springa med Linda, det ser jag fram emot även fast jag inte tränat så mycket på sistone.


Jag och Sanna i Rålis i juni/juli någon gång!


Kanske i höst..

Ja som ni märker har jag tröttnat på att blogga, det kommer inte upp lika många inlägg längre. Tror ingen bryr sig så mycket så det gör ju inget. Får se när jag börjar uppdatera mer regelbundet, antagligen när skolan har dragit igång igen. Nu ska jag ta en lång efterlängtad dusch, sedan får jag se vad som händer.


Defiance

En sann historia som handlar om tre bröder som tänker göra allt för att leva. Deras familj har blivit dödade av soldaterna och de söker skydd i skogen. Flera judar kommer till stället och de blir ett litet läger där alla måste hjälpa till. Allt som allt räddas 1200 judar, lika många som Oskar Schindler räddar. Jag gillar filmen, för den är så äkta och bra. Men också för de snygga bröderna... ;)


Powerwalkat med syrran!

Har powerwalkat i ett fasligt tempo med storasyster Maria runt båda sjöarna och nu ska jag snart duscha.. Gårkvällen var mycket bra! Maria lagade en f1 god fetaost och spenatpaj och så vitlöksbröd och en sallad till det, behöver jag ens säga att jag blev väldigt mätt? Efter det kollade vi på två filmer, det blev Have you heard about the Morgans? och The bad lieutenant, därefter läggdags. Nu måste jag duscha!


Glad tjej yaoo


RSS 2.0