When I'm alone with you

Sitter vid skrivbordet och jobbar på min labbrapport. Det går ju faktiskt ganska bra trots allt och jag tror jag blir klar snart, jag som trodde jag skulle sitta uppe till tolv.. 

Jag har tyvärr inget roligt att komma med så det är ganska så glest med uppdatering. Hoppas att den nya veckan får mig på bättre tankar och då fler inlägg! 


Favorit i repris

Duvbo vs. Högalid

4-4 blev det i matchen idag, trots att vi hade 43 skott på deras mål och de sju på vårat, hmmm. Jag gjorde två mål, det ena var riktigt snyggt. Har legat i badet och läst väldigt länge och nu är jag som ett russin. Satte in tandblekningen nyss och det är sjätte gången. Ser lite resultat men får hoppas att mina tänder blir ännu vitare!

Ikväll ska jag träffa Malin och imorgon ska jag vara sargvakt på Duvbos herrmatch. Efter det måste jag skriva en labbrapport som jag inte ens börjat på, oj oj...



Update from my iPod

Kom hem för en liten stund sedan från Felicia. Sov en stund i hennes sköna säng efter skolan och ska snart äta middag! I skolan var vi 13 elever p.g.a. vädret... Det var ändå ganska skönt för då blev det genast lite lugnare i klassrummet. Ikväll ska jag vara hemma och vila upp mig, imorgon är det en viktig match som jag ser fram emot! För övrigt måste jag skriva en labbrapport under helgen som ska in på söndag, inte okej... Vi hörs kanske lite senare. :)

I'm falling in love with your favouritesong



... och så var vintern här igen! Så vi har saknat den! All ljuvlig snö och kylan mot kinderna, det är något jag har svårt att leva utan.


Eller njaa. Inte precis så, jag ser fram emot våren och så kommer all snö. Så får det bara inte vara.. :(

Ska snart åka i väg till skolan. Får hoppas på att bussen från tunnelbanan fungerar så jag slipper gå den vägen. Även om den inte är särskilt lång så har jag ingen lust att vada i snön. Vi hörs när jag kommer hem!

Are they happy or maybe just sad?

Hola chicas y chicos!

Idag påbörjade vi ett projekt på spanskan och hör och häpna, det verkar intressant! Jag som var så duktig på spanska i nian men tappade allt när jag började gymnasiet, dels p.g.a. en dålig lärare och tråkiga lektioner. Nu kanske jag får upp mitt intresse, fick dessutom ett MVG på ett prov vi skrev, väldigt oväntat! På en svensknovell vi skrev förra veckan fick jag också MVG, duktig jag känner mig.

På idrotten körde vi beep-testet och det gick ganska bra för mig, vi ska köra det två gånger till och jag ska förbättra mig! Nu jääävlar! ;)


Dag 14

En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Alltid när något dåligt händer mig, när jag gör något fel; det kan handla om att jag inte kunde prestera rätt i en situation, att jag betedde mig på fel sätt mot någon eller när gamla minnen som jag ångrar att jag varit med om kommer upp till ytan så brukar jag alltid se ner på mig själv på ett väldigt dåligt sätt. Även om det handlar om något jag gjorde fel så börjar jag klanka ner på hur jag ser ut och att jag är missnöjd med mig själv. Innerst inne vet jag att det inte alls har med det att göra, ändå blir det så. 

Det är någon inställning som jag automatiskt får när det går dåligt för mig. När jag kanske skäms över något så klankar jag ner på mig själv istället för att tänka på vad jag kunde gjort annorlunda. Det är en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Waste of time

Lördagskvällen var galet rolig och spårad. Gick och la mig strax innan sex och steg upp vid klockan elva för att senare åka till Älvsjö och köra match, var bänkad hela matchen så de fem timmarna jag spenderade dit och hem + där var ju totalt bortkastade. Ska snart dra till skolan och efter den är det hopprepsprogrammet och löpning med laget. Ska försöka plugga ikväll också..

Tandblekningen jag beställt kom hem igår och jag har redan testat den två gånger, har inte gjort det särskilt bra så det syns inget resultat, men övning ger färdighet. ;)



Dag 13

Min favoritfilm

Den första filmen jag kommer och tänka på är Billy Elliot. Den handlar om en pojke som bor med sin pappa och äldre bror och även hans mormor. Hans mamma har gått bort och livet är inte så lätt för familjen som är ganska splittrad. De bor i en engelsk förort och Billy ska ägna sig åt boxning men faller för baletten och steppdansen. Det är ett liv han inte borde dras in i men ändå gör. Filmen är så vacker just på grund av hans passion för dansen. Jag blir alltid så lycklig av den. När jag var liten var jag smygkär i huvudrollen, han var så söt.


Det finns så många andra bra filmer också. Ni måste se Amelie from Montmartre, P.S. I love you, Inception, Hard Candy, The Notebook, The Town, Sin City, Sagan om ringen-filmerna, Harry Potter-filmerna, o.s.v.


Dag 12

Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Nu är jag väldigt trött på det gråa och trista vädret, på snön som vägrar att smälta och på den tjocka vinterjackan. Jag vill ha varmare tider, en resa till något exotiskt land där man inte ser en flinga snö och där alla möjliga färger finns. Jag vill känna värmen mot min hud och ligga på stranden med en drink i handen. Vad sägs om en resa till Thailand, det vore underbart att komma i väg i några veckor och återvända utvilad och brun. Det är tur att jag har en resa att se fram emot, men den är bokad i augusti så den kommer knappast hjälpa mitt humör jag har nu. Då reser jag till ön Samos i älskade Grekland.


I'm gonna love you like i'm Indestructible

Fixar allt inför ikväll då jag ska ha tjejmiddag med några fina tjejer! Ska snart i väg och handlat mat och annat och vid sju kommer alla. Spelade förresten match i 94serien idag mot Värmdö och vi vann med 7-0! Så himla bra spelat brudar! Imorgon är det D2match mot Älvsjö, då jääävlar! Nu har jag inte tid att sitta här längre, imorgon ska jag skriva ikapp alla dagarna i kategorin Dag 1-25. Ha en bra kväll!

I'm not gonna leave you til' you're satisfied

Träningen gick inte så bra för mig idag, det kan bero på kebaben jag åt till lunch, usch och fy! Men men, det är bara att köra på ännu bättre nästa gång. Imorgon är det fredag, veckan har gått väldigt snabbt och jag ser fram emot helgen. Jag ska spela två matcher förmodligen och även ha tjejmiddag på lördag. 

Igår beställde jag hem tandblekning från DentaWorks och jag hoppas jag får hem det imorgon, ska bli spännade att se om det blir något resultat! Nu måste jag hoppa in i duschen och därefter läsa lite i boken Svek som vi läser på svenskan. Natti natti...


Haha en gammal bild som Felicia gjorde förut, vilket drömpar!

Dag 11

Mitt favoritprogram – och varför

Det är inte så svårt egentligen även om det finns väldigt mycket bra (och dåligt!) på TV. Favoritprogrammet måste ändå vara Friends (eller Vänner som det så fint heter på svenska). Jag har hela serien hemma och jag har kollat på avsnitten många gånger, det går liksom inte att motstå att skratta och jag älskar alla personer som är så olika varandra och roliga på sitt sätt. Den som inte kollat på serien har absolut missat något!




Dag 10

En bild på det jag köpte senast

Hittade en söt liten lykta för bara 40 kronor. Den passar fint i mitt fönster!


So you can cry

Letar efter ny musik på Spotify at the moment. Var hemma från skolan idag på grund av en väldigt jobbig huvudvärk som höll i sig i morse. Jag sov ut några timmar och nu är det lite bättre. Har precis varit ute på en promenad med vovven i det härliga vädret! Det känns som att våren är här ju.

Försöker dessutom styra upp en tjejmiddag till helgen men det verkar inte gå, på grund av en del inte kan o.s.v. Tråkigt ju! Jag vill helst fira mig så nära min födelsedag som möjligt, inte vänta en månad.. 


Fixade lösnaglar igår, det blev ett helt okej resultat. Limmet syns väldigt tydligt på bilden p.g.a. blixten.

Dag 9

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

1 miljon är så himla mycket pengar, speciellt för en 17åring. Det första jag skulle göra skulle förmodligen var att dra in alla butiker där jag gått och längtat efter plagg, skor och andra accessoarer och köpa allt. Jag skulle också köpa en massa hår- och hudprodukter... Spendera pengar på hemmet skulle jag också göra och så klart spara en massa. Sjääälvklart skulle jag skänka lite pengar till någon organisation också! Ååh, önskedrömmar...

RSS 2.0