Blir en kväll hos Maria!

Precis duschat och sagt hejdå till Robyn och Nadja. De kom hit igår kväll och vi gjorde inget speciellt.. Rökte vattenpipa och kollade på Saw 3. Sen somnade vi. Idag ska jag åka till Solna C och kolla på underkläder och presenter till mina systrar, jag har fortfarande inte hunnit köpa det. Och senare ska jag ta mitt pick och pack och åka till Maria som jag ska äta middag och sova hos, det blir mysigt!


Det är ni faktiskt

Vad dåliga ni är på att kommentera... :(


En snabbis!

Det har regnat i stort sett hela eftermiddagen, och inte tackar man nej till det. En eftermiddag med regn och åska är bara mysigt, det borde dock komma lite sol nu dagarna framåt. Har precis ätit middag och tänkte dra över till Felicia en stund, Robyn och Nadja är där också. Ciao!


Filmtips

Här kommer tre av mina favoritfilmer. En i varje genre. Kanske perfekt för en filmkväll?

Amelie from Montmartre

En av de finaste filmerna som finns. Den utspelar sig i Frankrike och handlar om kärlek. Amelie som lever ensam i stort sett blir kär och hennes värld förändras. Fina miljöer, vacker musik och allt som allt en underbar film. Audrey Tautou spelar riktigt bra. Jag tror jag sett den minst 20 gånger.. Se den!

The Last House on the Left

En skräckfilm som jag såg nyligen. Finns många bra skräckfilmer men den här är en av de bättre. Mammas fina flicka blir kidnappad och hemma till föräldrarna kommer de skyldiga. Utan att föräldrarna vet vilka de är, erbjuder de hus för natten. En spännande film med mycket duktiga skådespelare!

Baksmällan

Har man inte sett Baksmällan så har man missat något! En av de absolut roligaste filmerna som gjorts. Jag gillar den! Himla bra skådespelare, oförväntade händelser och många skratt. Missa inte eftertexterna där foton från filmen visas.


Allt som allt

Oj vad lite jag bloggar nu under jobbveckorna.. Men det finns ju inte särskilt mycket roligt att berätta så det kanske inte är någon idé ändå. Tänkte ändå blogga lite grann nu!

8 arbetsdagar har flugit förbi och kvar är bara två. Vi har inte jobbat så mycket. Några få dagar har vi lastat lite gamla möbler och liknande, slipat och borrat, klippt gräsmattan och lite sådant. Men det mesta vi gör är att dricka saft, spela en sorts sport/spel vi kommit på och suttit i en massagestol. Allt som allt - lättförtjänta pengar!

Jag längtar till lönen kommer! Då ska jag köpa en ny kamera och en massa kläder till hösten! Och i helgen ska jag köpa födelsedagspresenter till mina systrar. Emelie fyllde 23 år den 28 juni men hon är i Skåne hela sommaren så det är ingen brådska, hihi.. Och imorgon fyller Maria 21 år! Men nu - laga middag!


Highway man on the road again

Hallå där!
Kom hem idag vid fyratiden ungefär. Igår åkte vi ju med Viking Line och det var roligt, synd bara att det regnade så mycket.. Vi åt världens godaste buffé, jag och Felicia gillade den verkligen, vi åt så himla mycket, haha... Annars då under helgen. Vi har cyklat ganska mycket på en såndär tandemcykel, skitkul! Vi satt på en brygga i fredags kväll och pratade väldigt länge, hittade en groda på vägen gjorde vi också! Men nu måste jag sova, imorgon är det jobb igen!


Fetttt nice det där

Har precis kommit hem från jobbet. Det blev två timmars jobb istället för sex - och vi får betalt för sju timmar! Så himla skönt. Nu ska jag strax duscha och göra i ordning mig, packa en väska och sedan åka till Solna C en stund med Felicia och kolla på lite grejer jag behöver, sedan tar vi bussen till Norrtälje - till hennes landställe där vi ska vara över helgen! Älskar att vara där, så vi kommer ha det bra. Blir ingen mer uppdatering förrän på söndag! Ha en bra helg allesammans..






Förra sommaren då vi var där en vecka!


@ Felicia's place

Hello there...
Sitter hemma hos Felicia och strax ska vi sova. Vi har kollat på film, det blev en skräckfilm - House of Voices. Det var en ganska bra film så den borde ni se! Imorgon ska jag bara jobba tre timmar, men få betalt för sju. Lyxigt värre! Vi jobbar knappt någon dag, eftersom det inte finns några jobb att göra. Som tur är får vi betalt för sju timmar/dag ändå. Senare på dagen ska jag och Felicia ta bussen till hennes landställe i Norrtälje, ska vara där över helgen och det ska bli så kul! Nu ska vi sova, godnatt! :)

Trött tjej

Det har varit ganska segt med uppdatering efter Skåneresan men ni anar inte hur trött jag varit de senaste dagarna. Även fast jag varit tvungen att gå upp klockan åtta har jag somnat vid klockan ett-tre på natten. Sen är jag i solen hela dagarna och på kvällarna har jag varit med Felicia, Nadja och Robyn. Vi har varit ute och haft det bra, träffat på lite nytt folk. Ska försöka bli bättre...

Vid klockan sju kommer Sandra hit, hon slingar och klipper alltid mitt hår. Behöver bli av med min utväxt. Senare ikväll kanske jag träffar tjejerna igen, men jag vet inte om jag orkar.


Arbetet

Helloo!
Andra arbetsdagen är över och jag kan bara säga att herregud vad lugnt vi har det. Det är jag, Nadja, en annan kille och en arbetsledare. Vi jobbar i här i Ör och vi bygger en sorts altan? Det enda vi gör är att borra, skruv efter skruv. Resten gör den vuxne.. Haha väldigt konstigt. Och vi tar raster ganska ofta så att den inte ska bli klar för snabbt, för det finns inte mycket annat att göra.


Städtant

Har precis ätit middag och ska snart gå till Felicia. Jag var där tidigare idag och stackars liten hade det jättestökigt så jag var snäll och storstädade. Diskade, dammsög, sorterade tvätt, bäddade, dammade o.s.v. haha... :) Nu måste jag så så vi hörs imorgon eller senare ikväll!


Den jag kan lita på till 100 %. Hon som är så olik mig men ändå precis likadan. Min bästa, bästa vän!


Hemma från Vejbystrand

Hemma och nyduschad. Kom hem vid elvatiden igår på kvällen så jag orkade inte blogga då. Har haft en jättebra vecka nere i Skåne och när vi inte var på stranden var vi ute och bilade som riktiga turister. Har legat i havet i flera timmar denna vecka om man slår ihop alla gånger, det är så skönt.

Jag har kärat ner mig ännu mer i Vejbystrand, där vi bodde. Det är Sveriges finaste stad skulle jag tro. Massa fina hus, trevliga grannar och bara någon minut ner till havet. Jag har gått och funderat på vilket hus jag ska köpa när jag blir vuxen och rik, haha.. ;) Har inte solat så värst mycket men brun har jag blivit ändå. Tog över 300 bilder, de flesta på stranden och lekande Caspar men jag orkar inte redigera alla just nu så det får vänta. Här kommer några få bilder ändå.






Skåne 11-17/7

Nu har vi alla packat klart och ska snart åka mot Skåne. Bilresan blir lång så med mig har jag ipoden och korsord, perfekt! Får hoppas på att det är bra väder hela veckan så man kan ligga på stranden! Emelie kommer och hälsar på också eftersom hon bor i Skåne under sommaren. :)
Ha en jättebra vecka uppe i Stockholm, eller var ni nu bor!




år 2007 var vi där också.


Perfection

Kom nyss hem från Felicia, vi gjorde pizza och kollade på film. Vi kärade ner oss i huvudrollen... Herregud säger jag bara! Ja ni ser ju själva, hihihihihihi

Packa har jag inte gjort idag utan ska göra det imorgon istället, ser inte fram emot det menmen.. Nu ska jag äta jordgubbar med glass och kolla på film, sedan ska jag sovaaa. Bloggar imorgon innan jag åker! :)


Badaaaa!

Gooodmorgon!
Det blir inget långt inlägg men tänkte bara berätta att idag åker jag till gropen med Felicia, Maria och Marcus, kanske någon annan också. Ska bli skönt att åka dit eftersom det var något år sedan. Jättemysigt när man väl är där efter den långa bilresan. Ska ta många bilder om jag kan. Ha en bra dag!

Ängarna

Hellyyyy!
Har Håkan Hellström på högsta volym och jag fixar mig inför ikväll. Inget speciellt händer men jag ska ner till ängarna med Rebecca och Felicia ett par timmar innan Rebecca drar. Ska få träffa Felicia som jag inte sett på tre veckor typ! Och imorgon åker jag och badar med Maria och Marcus i lagunen. På söndag är det Skoooune. Ska ta massa bilder ikväll så uppdaterar jag imorgon. Heidoo!

Åker till Ängbybadet

Haallo där.
Sitter och väntar på att Rebecca ska komma hem. Vi ska åka till Ängbybadet nämligen! Kul att åka dit, det var nog några år sedan jag var där, var nästan alltid där som liten med familjen. Ska försöka ta lite bilder med kameran som jag kan lägga upp sedan, men får se hur det blir med den saken haha...


Om matchen

Nooooo Spanien vann igår! Jag som hejade på tyskarna. Menmen Spanien var ju mycket bättre så det är ju bara rättvist att de går vidare till final, nu hejar jag på dem mot Holland.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vill ut och bada och sola igen, det var så mysigt igår på Rålis. Får se om jag får tag på någon som vill följa med. Gå ut med Caspar ska jag också göra, och ikväll ska jag ut och springa har jag bestämt.


Dumma dig som inte har pengar på mobilen, och aldrig kommer hem! :(


Rålis x2

Helluu, har precis ätit middag. Var i Rålis idag med Nadja och Sanna, vi låg där några timmar och solade och spelade kort. Jag och Sanna badade också, jätteskönt i vattnet var det! Nu har Rebecca och Tess frågat om jag vill åka till Rålis och bada, hahah.. Men jag orkar inte vara hemma så jag följer med, kul att träffa tjejerna! Så här har jag inte tid att sitta, heidoo!

Konstiga drömmar

Soooolen skiner! Och jag drömde konstiga drömmar inatt, hahah. Det var bland annat två äldre killar som jag åkte bil med, vi skulle ha lite roligt så de körde runt bilen i cirklar, så himla äckligt, jag mådde så illa.. Och efter det körde vi till en strand där många andra var, vi badade och hoppade runt? Hahaha...

Idag ska jag träffa Nadja och Sanna, glad för att det är bra väder så vi kan ses ute. Kanske blir att åka och bada och sola någonstans, får se.. Idag kommer Felicia hem också! :)


Shopping

Nu är jag hemma efter en liten shoppingrunda i Sollentuna Centrum, snacka om att det var lite folk där?! Jag förstår inte varför, inte Maria heller. Ett nytt och fräscht centrum med många bra butiker och det var typ en person per butik där? Haha... Trevligt och skönt ändå när det var så lite folk. Vi tog en paus på Espresso House och snälla syster bjöd mig på en frapino med kokos och ananas, yuuum! Det här köpte jag


Sunshine 365 - 400 kr

Gina Tricot - 200 kr

Gina Tricot - 60 kr

Bra till gymnasiet med ett block till olika ämnen! Heartwin - 100 kr


Sollentuna

Hola!
Har nyss varit ute en sväng med doggi, ska nu äta lite lunch. Sedan ska jag åka till Sollentuna med Maria och gå runt i affärer, finns en del saker jag behöver och vill ha så jag hoppas jag får tag på det! Ska träffa Nadja och Sanna imorgon istället, det blev lite fel med planeringen. PUSS

Logo


Saknar Felicia bestis!

Ligger i sängen och kollar på Vänner, är inne på åttonde säsongen nu och det finns tio, sorgligt att det tar slut haha.. Imorgon kanske Felicia kommer hem, jag hoppas verkligen det, så mycket som jag saknar henne! Och imorgon ska jag träffa Nadja och Sanna, vet inte vad vi ska göra men om det blir bra väder kan man ju alltid åka och bada. Nu ska jag fortsätta med att kolla på Vänner, hörs imorgon istället.


För nästan ett år sedan exakt


This is the time of times

Trots blåsor på mina fötter sprang jag i Ursvik med Maria, det gick bra och efteråt var vi slut! Jag drog hem och duschade, smörjde in mig med en uuunderbart doftande lotion från Naomi Cambell. Resten av tiden har jag spenderat på min balkong med musik och korsord, det är så skönt väder ute.

Och här är min senaste spellista, den är så bra tycker jag, lyssnar på den hela tiden.
feeling good music


På söndag åker jag till Skåne

Hola guapas!
Har precis fixat i ordning mig en liten stund. Ska gå ut med Caspar nu på promenad. Vid tretiden ungefär ska jag möta upp Maria, vi ska springa, i Ursvik tror jag. Senare idag vet jag inte vad jag hittar på. Jag vet i alla fall att jag längtar till på söndag, då jag, mamma och pappa åker ner till Skåne. Vi lånar min fasters och hennes mans hus som ligger någon minut från havet, vi ska vara där en vecka ungefär och det kommer bli så bra! 


Har sprungit i Ursvik

Hola!
Jag har varit i Ursvik och sprungit. Jag bestämde mig för att springa 5 km, men när jag sprungit 4 km hittar jag inga skyltar som tillhörde det spåret? Så jag sprang runt och chansade på det som förmodligen var rätt, men jag visste ju inte helt säkert, och jag ville inte hamna på milspåret - så jag vände och sprang tillbaka, sedan tog jag 2,5 km istället. Kom fram till att det blir ju ändå 8,5 km, så på något sätt var det ju bra alltihop? :)

Ikväll ska jag ligga i min sköna säng och kolla på film, annat orkar jag inte just nu. Heidoo.

Dumma dumma!

Hellooo. Jag är sur för jag vaknade typ nyss, var uppe ganska sent så jag vaknade inte av väckarklockan. Det är ju jättebra väder ute så jag ska ut snart. Igår förresten var jag på Nakenberget med Nadja och tog kvällsdopp, så skönt det var i vattnet! Efter det drog vi till Golfängarna och träffade några. Nu måste jag bara äta frukost och fixa i ordning mig. Vi hörs senare ikväll eller under dagen.

Jag kom in!!

Jag har kommit in på Jensen Västra, mitt förstahandsval! Jag har vetat att jag ska komma in där, på grund av en ganska låg poäng men nu känns det skitbra när jag är helt säker! Öppnade mitt brev och i den fanns en t-shirt med texten Jag går på Jensen, haha.. Glad är jag och även om jag har tvekat lite bland mina val känns det bra. Hoppas alla andra blev nöjda med sina val, jag kan inte tänka mig att komma in en skola man egentligen inte vill gå på.. PUSS PÅ ER!


Hos Rebecca

Helluuu. Jag sitter i köket hemma hos Rebecca, vaknade nyss. Igår var vi ute och gick lite grann, sedan kollade vi på film hemma hos henne, skönt att inte göra något speciellt. Ska följa med henne till stan en snabbis och därefter ska jag städa hemma hos mig, det ligger kläder i en stor hög på golvet och min doggi har hårat ner min matta..

Idag får man reda på vilket gymnasium man kommit in på, fyfan vad spännande! :D Heidoo

RSS 2.0