Maria kommer snart hit

Helluuu!
Har precis ätit frukost, sitter och väntar på min syster Maria som ska komma över. Vi ska först ta en promenad med vovven, sen ska vi ut och springa. Därefter ska vi hem till henne och baka muffins! Om det inte klarnar upp och blir mer sol, då ska vi ut och sola på en äng istället,
menmen vi får se.


Mina spellistor

Här har vi mina favoriter av alla spellistor jag har på Spotify (jag har 16 listor allt som allt) och som andra kan se. Mina andra listor lyssnar jag inte så mycket på för tillfället, jämfört med dessa.

taste of summer

just for the nights

best of coldplay

lissie – catching a tiger

tingsek - world of its own

tingsek – restless soul

Gud vad jag älskar Tingsek och Lissie, sådana album man kan lyssna igenom utan att vilja byta låt en enda gång, varenda låt är så klockren. Lyssna och njuuut!

Träffat på min kusin

Det var riktigt skönt idag, så fort vi kom fram till Rålis så hoppade vi i vattnet och simmande en stund. Sedan låg vi och solade och senare tog vi ett dopp till men sedan bar det av hemåt! Jag träffade min kusin på tåget, jag har inte sett honom på flera år så det kändes jättekonstigt, han har bott i Australien men bor nu i Rissne (?!).

Ska snart träffa tjejerna igen + Robyn och Maria och vi ska ner till ängarna och grilla ikväll, blir mysigt! Ska försöka ta bilder, hörs imorgon då! Pusspåree


Åker å badar

Hola!
Jag ska dra och bada nu med Nadja och Rebecca, någonstans vid Rålis blir det. Sol å bad är precis vad jag behöver just nu känner jag. Jag å Nadja var nyss ute med vovven och kastade boll, nu är han minst sagt trött. Nej nu ska vi dra, hörs senare idag!


20 myggbett rikare

Hemma i Sundbyberg igen efter några dagar ute på landet. Jag har haft det jättebra men ibland lite långtråkigt, finns ju knappt något sällskap där ute och det mesta jag har gjort är att ligga i solen med korsord och läst böcker. I fredags var jag inne i den lilla staden med mami och jag fick tag på lite kläder, linnen och koftor mest. Annars då... ätit jordgubbar, grillat, träffat farmor å farfar, kollat vm och så lite mer, trevligt har det varit och nu är jag trött. Jag måste bädda nytt i min säng, vilket jag ogillar. Pusspåree


Ha en bra midsommar!

Jag har legat ute på ängarna och solat i stort sett hela dagen, gud vad skönt väder vi har! Brun har jag blivit också och brunare ska jag bli. Nu ska jag packa och därefter är det middag, sedan åker vi till landet. Så det blir nog ingen mer uppdatering förrän på söndag då jag kommer hem.
Ha en bra midsommar! :)


Bilder tagna förra sommaren


Lilla söta sak

Nu gick Felicia hem till sig, hon sov här igår och vi kollade på Kill Bill och Edward scissorhands, den sistnämnda var ju bara för fin, gud vad jag gillar den filmen nu! Just nu bäddar jag rent i sängen och ska snart gå ut med vovven i det sköna vädret, ska sedan försöka lägga mig på en äng som igår och därefter ska jag hinna packa inför dagarna på landet, en ganska slapp dag ändå. Pusspåree


å jag spelade bubble shooter

Jag låg i Ursvik på ängen med Felicia och hennes mamma, även när de gick hem låg jag kvar och solade, det var så skönt. Jag har nog fått färg, dock solade jag bara ryggen. Nu lagar jag mat, föräldrarna är inte hemma, och ska föra över bilder och videor till en hårddisk, det är bra eftersom datorn kan ju gå sönder och då förlorar man allting, hemska tanke.. Hehe! Ikväll ska jag nog träffa någon, får se hur det blir med den saken.


Hoppas på att bli brun

Äntligen är solen här och idag ska jag ut och sola, i sällskap eller utan spelar ingen roll, ut ska jag! Först ska jag gå ut med Caspar och efter det drar jag ner till ängarna med lite mat och musik. Blek som jag är behöver jag absolut sol. :p Imorgon åker jag ut till landet och är där till söndag, får hoppas att det är sol så jag kan sola även där, det har varit en ganska usel sommar hittills.. Vi hörs senare idag!


just for the nights

Klockan är snart halvtvå och jag ligger i min säng och lyssnar på lugn musik, gör en lista på Spotify med just sådan musik, som man vill lyssna på vid den här tiden.. Ja något sådant blir det. För er som inte vet har jag flera publika listor på mitt konto, bara att checka in! Jag heter ohfia där, jag gillar inte det där namnet längre men det blev så när en kompis gjorde kontot åt mig, jaja!

Jag somnade vid halvfem igår, uuuusch! Men jag och Felicia kunde inte sova så vi kollade på film och ja det blev för sent, därför kan jag inte sova för tidigt ikväll heller, :p

update: här är listan just for the nights

Foton jag inte visat tidigare





Tog mitt första dopp igår

Jag kom nyss hem från Felicia. Igår var jag där med Robyn och när vi varit hemma en lång stund så bestämde vi oss för att gå ut och vi hamnade på Nakenberget, jag och Robyn hoppade i vattnet och därmed har jag tagit mitt första dopp! Det var så kallt och jag skrek för mitt liv, det finns en video inspelad, haha! Nu måste jag duscha, vi ska träffas senare igen.


Har sprungit runt sjöarna

Idag var jag duktig och sprang runt sjöarna efter frukosten. Har duschat och fixat mig, nu ska jag gå till Felicia där även Robyn är, vi har ingen aning om vad vi ska hitta på men vi ska så klart vara ute. Uppdaterar bloggen när jag kommer hem igen! :)


Rensar bland mina listor

Sitter och rensar och gör om bland alla mina Spotify-listor, ganska jobbigt men välbehövligt eftersom jag tröttnat på det mesta. Snart ska jag kolla på film, skräckfilm är jag sugen på, det var för länge sedan sist haha. Jag funderar på om jag ska ut och springa innan, då skulle jag vara nöjd med mig själv men njaa jag vet inte. LATA JÄVEL! :'/ Hejdo

Tjockiszar

Hallo! Kom nyss hem från Felicia, vi hade filmkväll igår, vi köpte så jäkla mycket onyttigheter, förstår inte.. Vi åkte ända till Ica Maxi för vi ville ha deras chips, det slutade med två påsar chips, glass, choklad och läsk, allt x 2. Vi åt ju bara hälften så snacka om onödigt, he-he.. Vi kollade på Offside och I taket lyser stjärnorna.

Förresten har jag inte en navelpiercing längre, rest in peace. Min navel känns naken, rädd och exposed.. Den ömmar fortfarande lite och det börjar bildas sårskorpa. Usch dåå! Nu ska jag ut med min doggi, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film, mmm najjs.


Jag och mina problem

Jag har himla ont i min navel, det var nämligen så här. Jag stod på balkongen och lutade mig mot räcket på något sätt, när jag ska gå därifrån fastnar min piercing i en kant och när jag backar dras den ur naveln liksom. Jag hann inte reagera så min navel töjdes ut och det började blöda, jag fick dra ut hela piercingen i hålet och det gjorde ont! Jag la på is direkt men nu är det lite rött och blått. :( Jag funderar på om jag ska ta ut piercingen för alltid.. Haha det där lät dramatiskt! Men jag känner mig så naken utan den, snyft..


Pictures





1. Utsikt från stället vi satt på i tisdags 2. Jag och Sanna
3. Våra klassföreståndare med deras skivor! 4. Robyn och Anna på skolgården


Sooooolen!

Det där om att ta en långpromenad med vovven var ju bara att glömma, så fort vi kom ut märkte jag att det var väldigt varmt och Caspar började flåsa nästan direkt, men det blev en ganska lång runda ändå och nu är vi hemma igen. Jag smuttar på lite citronvatten med is, sitter på balkongen och lyssnar på NRJ. Härlig dag!


Gårdagen på skolgården


Vi hade i alla fall tur med vädret!

Gårkvällen var good! Vi var nio tjejer som satt högt uppe på ett berg i Huvudsta och rökte vattenpipa och lyssnade på musik, det var mysigt. Kvällen slutade mindre bra när en tjejs plånbok blev snodd av några killar men kvällen i sig var bra. Vi tog massa bilder med Nadjas kamera så de kommer väl upp snart. Idag är det ju jättebra väder så jag ska snart ta en långpromenad med vovven. Nu är det dags för frukost!

Be för bra väder

Har städat lite smått i lägenheten, ätit nudlar och kollat på Vänner. Roligare än så har inte min första dag på sommarlovet varit. Ska snart laga middag eftersom mina föräldrar jobbar över ikväll. Och sedan ska jag be för att vädret ska bli bättre, att det ska klarna upp och att det inte ska regna! Eftersom vi ska vara ute ikväll vore det ju mycket roligare med bra väder..


Efter förra årets skolavslutning, med Nadjyy.


School is out for summer

Nu är skolan över! Det känns helt sjukt, även om jag inte kan förstå det.. Det är så klart skönt men ändå ganska sorgligt att lämna alla vänner, även om jag kommer träffa de flesta igen! Jag och några tjejer gav våra två klassföreståndare, Lars och Stefan, varsin present. Det var skivor med LasseStefanz, något dansband, hehe det var lite roligt. Ikväll ska jag och några tjejkompisar gå ut någonstans och tyyyp fira att vi har sommarlov!

Att det ska vara så jobbigt

Trist väder denna måndag men det börjar klarna upp nu mot kvällen! Ännu ett tecken för mig, att jag ska ta mig ut och springa runt sjöarna. Men som vanligt är det svårt att gå ut, lätt är det ju att springa när man väl är igång. Får se om det blir något ikväll eller inte, jag ligger efter med minst 1,5 mil i mitt schema som jag ska ha sprungit på två veckor.. JAJA så kul så.

För övrigt har jag lånat massa filmer och Scrubs av Emelie som jag ska ha över sommaren, perfekt för regniga dagar ju! Ska försöka hinna med att fixa min blogg idag också.. IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING, tjohooo!

Update:
Jag gick ut och sprang!

TV-spel med syrran

Halluuu. Jag spelar Grand Theft Auto IV med syrrran. Vi har gjort det i några timmar nu, haha! Vi gör en massa uppdrag och det är väldigt beroendeframkallande. Har ingen aning om när jag ska dra hemåt men det blir väl till middagen. Imorgon är det ju skola igen och vi ska städa i klassrummen å sådär, senare är det fotbollsmatch, niorna vs. lärarna. Det blir kul!
Nu ska jag fortsätta nörda mig. 8)


Hemma hos min syster

Nu är jag hemma hos Emelie! Det blir att jag sover över här så vi kan umgås lite grann imorgon, hon åker ju till Skåne över sommaren den jäkeln... Det var i alla fall kul att gå på museum, man gör ju inte det så ofta. Dock blev vi trötta som bara den, det var ju så instängt eller vad man ska säga. Efter en sockerkick i Kungsan, prinsessbakelse för fem kronor åkte vi hem och åt senare middag med mami, Maria och Marcus. Nuuu ska vi kolla på film eller något skoj, haajdoo!


Modemakt

Godmorgoooon! Idag ska jag till Nordiska museet och gå på utställningen Modemakt - 300 år av kläder med min syster Emelie, det är nog intressant och roligt så det ser jag fram emot. Nu har jag precis ätit frukost med mamma, åt gammal leverpastej som smakade blä, mögel i den... Usch! Nu måste jag byta om och sminka mig och sådant där. Vi hööörs!


Prom night

Igår hade jag det jätteroligt med mina tjejkompisar på balen i skolan. Vi dansade som bara den och jag hade så jävla ont i fötterna, har det fortfarande av några blåsor under fötterna... Kvällen gick för fort tycker jag och jag börjar sakta inse att tiden i Ängskolan är över om två dagar! Jag får en klump i magen när jag tänker på det.

Och tack till min fina syster Emelie som gjorde i ordning smink och hår på mig innan! <3 Här kommer några få bilder, resten har jag laddat upp på Facebook.



Nadja, Sanna och Felicia var hemma hos mig innan

Ingången med Felicia

Finaste bilden på Sofia och Sanna

Lovisa, jag och Felicia vid middagen!


Snart är det dags för bal!

Idag är det äntligen bal i skolan! Det enda vi ska göra nu innan i skolan är att göra klart en klassaffish och öva på att ta emot rosor av de små barnen, till skolavslutningen, hahah! Idag har jag på mig en svart väst som jag gjort på syslöjden, jag är nöjd med den faktiskt. Den har dock bara fyra knapphål, inga knappar, hehe jag ska fixa det snart! Nu måste jag gååååå. Hörs senare idag eller imorgon. :)

Idag i T-Centralen

Idag när vi skulle åka in till stan stod vi på perrongen och helt plötsligt började folk skrika och springa åt ett håll. Det var en man som ramlat och fastnat mellan perrongen och tåget, det såg läskigt ut och jag och de flesta blev chockade och vi gick och pratade om det jättelänge. Jag läste nu att han lever, som tur är. Jag var jätteorolig för honom även om jag inte har någon aning om vem han är... :p Läs här


Onödig stadsorientering idag i stan

Idag var vi i stan med niorna och gick någon slags vandring där vi skulle orientera.. Det var hur tråkigt som helst och jag gick med Lovisa och Felicia, vi irrade runt och till slut blev vi trötta så vi tog tunnelbanan till sista stoppet, haha!

När vi väl var framme vid Rålis så åkte alla hem igen, jaha ja! Men jag och Felicia stannade kvar någon timme eller så och jag fick bland annat en boll i skallen av Felicia när hon skulle skjuta den till några killar som körde fotboll, haha det var det roligaste på hela dagen! :D


Jag uppträdde för hela skolan idag!

Idag hade vi lunchkonsert i skolan! Vi var bara sex tjejer ur min musikklass och det blev sju låtar allt som allt. Jag körde "Dom kommer kliva på dig igen" med Nadja, hon spelade gitarr och jag sjöng. Det gick bättre än jag trott och jag är glad över att jag vågade. Nästan hela aulan var full med folk, tror jag? Roligt var det i alla fall och alla andra låtar var jättebra!

Det jag måste göra: städa mitt rum.
Det jag tänker göra istället: fortsätta kolla på Vänner


Pictures of you and me




Den dolda sidan

Idag var det filmfestival och min grupp vann inte ett enda pris! Vi var nominerade i fem stycken kategorier men inte ett enda pris fick vi, taskigt ju. Vi som har jobbat så mycket med filmen och kände oss nöjda med den... Inte för att skryta eller så men jag tycker den var en av de bästa filmerna. Det är inte en sådan stor grej men jag blev lite besviken faktiskt!

Ångest över något bra

Jag har varit i Solna Centrum med Felicia. Jag köpte mascara, läppbalsam, ett linne och en tröja. Jag är nöjd över mina köp men jag får alltid sådan ångest över att slösa pengar, haha! Det var ju dock inte ett sådant tillfälle eftersom jag behövde ju faktiskt grejerna jag köpte, men ändå.. :) Nu ska jag städa i mitt rum främst och dammsuga i lägenheten inför ikväll. Nadja kommer över snart och vi ska laga middag, senare kommer Felicia. Nu måste jag sätta fart!

 


I hang my head from sorrow

Den sista skoldagen var inte så himla sorglig, bara nu när man tänker efter.. Den bestod av en svenskalektion med charader, musiklektion med sångövning och en spanskalektion där vi gick tipspromenad, tyvärr vann jag inte en ordbok / salsamusik... HEHE! Nästa vecka ska vi ha "Kärleksvecka" då vi ska öva på vals, åka på utflykt och ha filmfestival bland annat!

Ikväll ska jag träffa Nadja och Felicia, vi ska vara nere på ängarna och ha det bra!


Dom kommer kliva på dig igen

Hola! Jag har nyss varit i Ursvik och sprungit med Linda och Linnea. Ska snart duscha och äta. Tidigare idag låg jag på Golfängarna med Felicia och solade, det var hur skönt som helst, men sedan blev det molnigt så vi gick hem. Imorgon är det den sista skoldagen med "arbete", känns väldigt sorgligt...

Fick reda på igår att jag har MVG i idrott iaf! Och att vi i musikklassen har lunchkonsert på tisdag (!!!), jag ska sjunga! Amajgad. Nej nu måste jag duscha!

Cause this is a disaster

Ni har blivit helt tysta den senaste tiden, ni verkar inte tycka någonting. :p Vore ju kul om man fick lite respons, lite svar på frågor jag ställer. Känns ganska onödigt annars med inläggen, om de inte är för min skull förstås!

Jaja... Idag börjar jag 11.30 så jag sitter och tar det lugnt på balkongen med ett glas juice och bra musik! Snart ska jag byta om å allt sådant där tråkigt. Det är bara tre riktiga skoldagar kvar. Sedan är det kärleksvecka, så himla skönt, men sorgligt också. Det är knappt två veckor kvar till jag slutar Ängskolan för alltid, tiden går för snabbt.


En konstig dröm!

Inatt drömde jag flera drömmar och en av dem var så äcklig, jag får rysningar när jag tänker på den. Den är inte så himla farlig men jag tycker den är så konstig och jag blir lite äcklad.

Det var så att min navelpiercing hade tryckts upp mot min mage och lämnat två breda ärr som hade läkts. Det såg helkonstigt ut men jag tänkte inte mer på det. Nästa gång jag kollade ner på min mage så var piercingen så lång att den sträckte sig nästan ändå upp till mina bröst. Och den satt liksom fast i min hud, lite ingrävd sådär, mysigt va? Så då tänkte jag ta bort den och när jag väl gjorde det lämnade den ett stort hål i min hud så man kunde se in till mina revben?! Då gick jag till läkaren men det var inget konstigt med det så jag fick gå hem igen, sedan vaknade jag.. Då hade jag stor lust att ta bort piercingen för gott, haha!

Jag hatar sådana här oförklarliga konstiga drömmar, andra drömmar jag har haft är t.ex. att jag gnuggar min hud med händerna och det bara lossnar. Eller att jag har jättestora porer eller något i huden, så det är liksom hål i min hud?! Herregud vad man kan drömma konstigt.
Något ni också gjort?


Bild från våren 2008 då jag tog piercingen.


RSS 2.0