Tomorrow I'll be in Greece

Ligger i mammas säng och vägrar gå upp och fixa allt det som ska göras idag. Tvättas och packas, städas och fixas. Ska hinna med att träffa Felicia och kanske Malin också men det är senare idag. Kan inte fatta att jag sitter på planet vid den här tiden imorgon, kommer ha det så bra med min kära mamma! Igår dååå, jag och Rebecca var i tanto och pratade om allt möjligt och träffade även på en massa folk, konstiga och trevliga. Har saknat den tjejen och det var kul att träffa henne trots allt som hänt. Nej, om man ska ta och dricka upp teet och stiga upp ur sängen?

Hellooooo

Hallåååhallåå! Segt med uppdatering men som alla vet är jag inte någon bloggare direkt, bloggar bara när jag känner för det. Spenderade helgen i Göteborg med Felicia och vi hade det så jäkla bra, vi var på Liseberg och jag åkte AtmosFear ensam eftersom att Felicia inte vågade haha... På söndagen shoppade vi och vi kom hem sent igår kväll.

Ikväll kommer mami och papi hem, äntligen. Hahah jag har varit hemma ensam i mer än en vecka och jag börjar bli trött på att äta makaroner och köttbullar varje dag - vilket jag ska göra nu. Efter det ska jag åka till Sundbyberg och träffa Rebecca, det var väldigt länge sedan och jag ser fram emot det. Vi hööörs!



Jobbiiiiigt

Jag är så lat lat lat lat. Jag har tappat all min motivation att träna efter den där jävla halsflussen som gjorde mig "sängliggandes" i nästan tre veckor. :( Blir deprimerad av tanken på att springa 5 km, fifan alltså! Nästa vecka på torsdag börjar äntligen inneträningarna men jag kommer missa de tre första eftersom jag åker till Grekland. Fyy vad dåligt det kommer gå att träna när jag kommer hem. HJÄlp mig..

RSS 2.0