Dag 8

En bild på mig själv för ett år sen

För exakt ett år sedan såg jag ut så här. Jag tycker att jag har förändrats ganska så mycket, även om det inte syns särskilt väl på bilden.


Nu har jag levt i 17 år

31 januari - min födelsedag. Idag fyller jag alltså 17 år och jag blir lika förvånad varje år, att jag bara blir äldre och äldre. Det är ju trots allt bara ett år kvar till 18!! Jag har fått massa fina presenter av min familj. Bl.a. locktång och andra hårprylar, nagellack, fetaste högtalarna med bas till min dator, hörlurar och Sheperdtofflor! Jag är så nöjd med allting och jag måste tacka min familj ännu en gång!

Ikväll blir det inget firande, det var igår. Jag ska istället träna och kanske plugga, tror dock att jag skippar det sista. Hallå? Jag fyller ju faktiskt år, då kan man väl få slippa det...



Dag 7

Mina mål/drömmar/önskningar

Jag har alltid velat bli något inom teater. Att få stå på scen och vara någon annan, det är bland det ballaste man kan göra. Känslan av att vara någon annan och av att beröra publiken. Att vara på film är inte en stor dröm men att få spela på Dramaten är en stor dröm. Man kan inte tro att jag har sådana här drömmar eftersom jag aldrig pratat om dem eller gjort något åt dem. Jag vet inte hur jag ska nå mina drömmar, min verklighet är inte sådan.

Jag funderade och sökte t.o.m. in på ett gymnasium med teaterinriktning men den lades ner till min besvikelse. Hur hade det sett ut nu om jag gått på det gymnasiet? Jag tror och är nästan helt säker på att jag skulle varit annorlunda som person, på ett positivt sätt. Jag är nog för feg för att göra något åt saken. Någon dag..

Dag 6

En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


Gillar den här bilden skarpt

Where no one knows my name

Örhängena jag har på mig några inlägg ner är köpta på Åhléns i höstas.

Jag har spenderat kvällen med att umgås med min fina mamma och även lagt in de finaste låtarna på min iPod. Det var tänkt att jag skulle träffa en vän inne i stan ikväll men det blev inte av. Mycket annat hade jag inte kunnat göra eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att spela match. Senare under dagen ska jag spela en till match och framåt kvällen har jag inga planer än. 


Dag 5

En låt som får mig att gråta

Augustana - Boston

Alla sorters känslor väller upp ibland när jag lyssnar på den här låten. Jag lyssnade väldigt mycket på den för ungefär två år sedan och då var jag inte världens lyckligaste, även om jag inte vara deprimerad precis. Kort sagt så var jag inne i någon period då och den här låten beskrev så mycket för mig. Den fick mig att tänka på precis allt här i världen. Det måste vara något speciellt med låten...



Det är precis så det ska vara

Jag är ganska så slut efter en riktigt bra träning! Jäklar vad bra vi spelade och jag är stolt över mig själv. Har tagit en dusch och städat undan i köket, nu måste jag sätta igång att repetera lite om bl.a. antika Grekland och Rom till ett läxförhör imorgon på historian. 

På lördag är det två matcher som ska spelas och på söndag ska min familj komma över och fira min födelsedag, eftersom jag fyller år på måndag (!). Annars har jag inte så mycket mer planerat, är mest bara glad över att det är fredag imorgon. Nu - plugga.


Dag 4

Min favorit årstid och varför

Även om alla årstider är härliga på sina sätt så måste sommaren vara den absolut bästa. Känslan av värmen mot huden och solen som strålar mot ansiktet, det finns inte mycket som slår det. Att spendera en hel dag liggandes på en klippa och höra vågorna, ligga och sola och därefter ta ett dopp i det blå. Eller sena kvällar på en äng med ett härligt sällskap, bra musik och god mat. Vetskapen om att morgondagen förmodligen kommer vara lika härlig.




I Vejbystrand juli 2010

Känslan av nytvättade lakan

Att krypa ner i sängen har nog aldrig varit så skönt som nu.. Skoldagen gick väldigt fort och jag skrev ett matteprov som gick bra om vi bortser från ett tal. Onsdagar och fredagar är lediga dagar för mig kan man säga för resten av veckan spelar jag innebandy, inte varje dag på helgen men nästan. Det är inget jag har emot eftersom jag fullkomligt älskar den sporten! Konstigt? Njaaa, hellre en innebandynörd än en soffpotatis. Imorgon ska vi åka skridskor i Kungsträdgården på idrotten och nu är det dags att sova... Det blir inga bilder eftersom jag skriver på iPoden! Godnatt <3

Dag 3

Bild på mig och min bästa vän



Dag 2

En bild på ett ställe jag varit på

I somras var jag på Kreta med mina föräldrar och över en dag åkte vi till Elafonissi, ett paradis rent ut sagt. Om ni åker till Kreta och har möjligheten att åka till det här stället så säger jag, gör det! Vattnet är kristallklart och det är långgrunt. Det enda negativa var att det blåste väldigt mycket. 


Dag 1

En bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag är yngst av tre systrar och bor hemma med mina föräldrar
2. Jag har spelat innebandy sedan 2003. I tre olika klubbar - Sundbyberg, Råsunda och nu Duvbo
3. Jag har haft tandställning i ungefär fem år, rekord?! Alltså var mina tänder väldigt felplacerade och snea från början, nu är de nästan perfekta
4. Jag har aldrig varit kär
5. Jag går linjen sam-beteendevetenskap på Jensen Västra, en skola som kändes perfekt men nu vet jag att jag kunde gått i någon så mycket bättre med mina poäng från grundskolan
6. De finaste platserna jag vet är Vejbystrand i Skåne och Kreta i Grekland
7. Jag fyller 17 år om en vecka precis. 31 januari
8. Jag är alltid den som är längst utav mina tjejkompisar, ändå är jag "bara" 175 cm.
9. Det jag får komplimanger för brukar vara mina ögon, min humor och glada humör, mitt hår och mina skills i innebandy
10. Min favorit radiokanal måste vara 107,1. Jag älskar gammal musik!

Don't leave me high, don't leave me dry

Sitter i min säng och lyssnar på musik för tillfället. Idag var det födelsedagsfirande för min mamma som fyllde år idag och jag är fortfarande mätt efter den goda maten och tårtan! När gästerna åkt hem satte jag på avsnitt av serien Grotesco, det var inte särskilt roliga avsnitt men med undantag, och de höll mig sysselsatt några timmar.

Imorgon börjar skolan igen och jag är glad över att det är sen vecka, alltså börjar jag 12:30 imorgon. I och med att lovet är över drar innebandyträningarna igång igen vilket jag sett fram emot. Från och med några dagar sedan har jag gått över till Duvbos damer, jag står alltså som spelare där istället för hos flickor 94 som innan. Ett stort steg framåt för min del och jag är glad över att min fina Linda också gick över. Godnatt...



This is the time of times

Jäklar vad jag har varit lat när det gäller bloggen. Kameraladdaren är försvunnen (i mitt rum..) så jag har inte kunnat fota det jag shoppade förut, men så intressant var det ändå inte. 

Igår var jag hos Maria med Nadja, det var så mysigt så och vi spenderade flera timmar åt att prata om allt som hänt sedan sist och kolla på film. Vaknade upp vid klockan ett idag och kom hem till sextiden då jag åt lyxmiddag med mami och hennes vän. Nu är jag sådär härligt trött (egentligen vill jag bara sova) men ska snart på en promenad med Felicia. 



5 januari

Det blev ingen uppdatering den senaste tiden eftersom jag knappt varit vid datorn. Jag ska snart fota det jag köpte i måndags och lägga upp om det går. Igår träffade jag Emelie och gick på en promenad runt Råstasjön med Caspar och senare mot kvällen träffade jag Felicia, vi var hemma hos henne och kollade på film. Kom hem för en stund sedan och ska duscha och gå ut med Caspar. Efter det ska jag åka och kolla i affärer med Felicia.

Ikväll ska jag kanske träffa några från klassen, får se hur det blir. Nu måste jag sluta skriva. Puss



Mot Bromma Blocks

Som ni sett har jag legat efter med bloggningen men jag kom ikapp genom att skriva om det som hänt sedan sist i olika inlägg.. Bättre sent än aldrig!

Nu ska jag åka till Bromma Blocks med Sanna för att kolla i lite affärer och prata om allt som hänt sedan sist, vilket var länge sedan. Om jag hittar något så lägger jag upp det i bloggen när jag är hemma igen. Ha en bra dag allesammans, pusspuss!

2010 turns in to 2011

Mitt nyårsfirande var riktigt lyckat! Jag spenderade den med Thereze och vi förade hemma hos mig till bl.a. Barbra Streisand, haha! Framåt kvällen drog vi in till Odenplan på en fest där Thereze kände någon, det var inte riktigt mitt sorts folk där om man ska säga det så men jag hade det roligt ändå! Vid tolvslaget drog vi till Vasaparken och smällde lite raketer och ropade gott nytt år! Det var riktigt härlig stämning. Tyvärr blev det bara bilder hemma hos mig eftersom minneskortet var fullt, riktigt jävla tråkigt...



Storvreta cupen

Vi hade det asbra i Storvreta! Vi kom på andra plats, det blev alltså silver för oss. Vi spelade sammanlagt fem matcher och vi förlorade två av dem. När vi inte spelade matcher så kollade vi på matcher, var i skolan och tog det lugnt där vi bodde och vi badade även några tjejer i ett äventyrsbad. Jag sov inte mycket under dessa dagar så när jag kom hem var jag riktigt trött och även stel i kroppen efter alla matcher. Allt som allt var det tre riktigt roliga dagar med Duvbo IK F94!



RSS 2.0