Flash delirium

Min design är inte vacker, jag vet! Jag ska fixa till den så fort jag orkar och har tid.
Så länge får ni stå ut!


Har spelat en match vid klockan fem som inte gick så bra, det var inte i "min" serie så det spelar inte så stor roll. Har ätit en uuunderbart god middag och tagit en lång och varm dusch. Nu har jag städat upp rummet från igår och tänkte ta mitt pick och pack och gå över till Felicia för en filmkväll, så klart ska vi bara kolla på skräckfilmer! He-he...


Eru Beng?

Idag åkte jag en sväng till Barkarby och Kista för att kolla på vinterjacka och skor med mami! Det blev en jacka från McKinley och svarta kängor från D for Dasia. Det var ganska krångligt eftersom jag köpte ett par andra skor först men fick sedan byta när jag hittade ett par andra.. Nu sitter jag och väntar på maaaat, är hungrig ju! 

Kameran är urladdad så här kommer bilder från intööörnäättt. Jackan är i svart, inte rosa!

Höstloooov!

Sitter och skriver på min engelskauppgift som ska vara inlämnad klockan 00:00 senast, kul att sitta en fredagkväll och göra det. Jag har skjutit upp den alldeles för länge och den är väldigt svår att skriva, speciellt när man varit dum som jag och inte ens läst någon bok att skriva om.

Bloggdesignen är på gång, som ni ser har jag börjat lite, men det blir inga stora förändringar. Nu ska jag fortsätta skriva, efter det ska jag nog kolla på film.


Vi hörs snart igen!

Haha min blogg har ju verkligen bara blivit sämre och sämre. Färre besökare och tråkigare inlägg, vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att ta med kameran varje dag till skolan så jag har bilder i bloggen, men vad är så kul med skolan? Så fort allt plugg är över den här och nästa vecka ska jag försöka göra en mer personlig och snygg design, förhoppningsvis får den mitt bloggintresse att höjas! Så länge... ha det bra! ♥


Dagens...

Dagens kommentar

En grupp elever inklusive mig ska ta oss till Vasamuseet för att ta kort på Vasaskeppet. Vi har inte mycket tid på oss och vi ska hinna göra annat, då säger Frances något i den här stilen.

Frances: Då kommer vi få gå runt där och leta jättelänge ju.

För er som inte alls förstår det roliga i den här kommentaren. Vasamuseet är till för skeppet kan man säga, det första man ser när man kommer in är alltså just Vasaskeppet.

Foxy lady

En väldigt seg och tråkig lördag skulle jag kunna säga. Vaknade upp och åt en stor frukost med mamma, fixade mig efter det och gick upp till Hallonbergen för att kolla på match. Träffade Ellis där så vi kollade på matchen tillsammans, det var kul att träffa henne och prata om allt. Matchen var underhållande och ja, den gick inte bra. Efter matchen köpte jag b&j fairly nuts (Ni måste smaka den!!!). Mamma är på Ladies Nights med några kollegor och jag är ensam hemma med hunden, har fortfarande ont i ryggen så det är lika bra det.
Megan Fox är nog den snyggaste kvinnan i världen.

Jääävla skit då

Helloo.. Varning för ett onödigt inlägg fyllt av klagomål. Har ju haft problem med ryggen i några månader, det har kommit lite då och då. De senaste dagarna/veckorna har det dock blivit värre och idag på idrotten när vi körde någon lek med en boll så böjde jag mig ner på något sätt så helt plötsligt fick jag jätteont i ryggen och kunde knappt gå. Jag höll på att gråta och skrika för att det gjorde så ont. Fick hjälp med min tunga väska av Felicia som tur var på vägen hem.. Hemma har jag legat i sängen hela tiden och haft ont, ska till akuten imorgon om det inte blir bättre. Jävla skit!

Jag har ingen lust till att ligga hemma hela helgen eller hur länge det nu blir för jag kan ju knappt gå som det ser ut nu.. Hejhopp nu vet ni det.

When you tell the world you're mine

Jag vet, min blogg blir tråkigare och tråkigare för varje dag som går. Jag har bara inget speciellt att skriva om, känns inte så lönt att blogga då. Försöker komma på lite roligare grejer men jag med min dåliga fantasi har lite svårt för sådant, hehe... Bloggen får helt enkelt vara en tråkig en, ett tag till.

Jag borde inte skriva det här, för det gör jag varenda onsdag typ... MEN HALLÅ DET ÄR TORSDAG IMORGON?! Och sen är det helg kan man säga. Ska spela en eller två matcher i helgen, tror på det förstnämnda. Sitter just nu och försöker skriva på en uppsats om Nordkorea som jag och en tjej ska redovisa om imorgon, det går sådär... Och idag kom skolfotot, jag är nöjd faktiskt, vilket inte är särskilt ofta. Men fick ingen skolkatalog?! VAD ÄR DET HÄR? Måste ju ha en skolkatalog, vad annars liksom... Heido<3

Plutten våren 2009.♥

Dear diary...

Träningen gick dåligt för mig, menmen.. Har skrivit klart min "dagbok" på engelskan, vi har lyssnat på låten You're Beautiful med James Blunt och vi ska skriva en dagbok i tjejens synvinkel. Om vad hon känner för honom... Men min blev ganska bra tycker jag, så svårt var det ju inte. Ska upp vid klockan sex ungefär imorgon så nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Godnatt. :)

En gång i tiden var mina Converse vita och fina...

We will be victorius

Ett glas berocca framför tvn och snart är det träning. Jag vet inte vad det är för konstigt med mig, för alltid när jag är förkyld är jag det bara på morgonen. Då tänker ni säkert, du kan ju gå till skolan ändå så blir det bra. Men det har jag verkligen ingen lust till när huvudet dunkar och jag knappt kan andas med näsan. Det är dock skönt att slippa ligga hemma i flera dagar och missa skolan.
Allt som allt är jag sjuk ungefär 2-3 gånger per år, då menar jag mer "allvarligt" sjuk.

Beställde hem tre nummer av Cosmopolitan med CSN-kortet. På köpet får man en locktång och parfym från Paris Hilton, inte helt fel. Nu måste jag skriva en "dagbok" på engelskan. Pusspuss

Måndag den 11 oktober

Jaha, idag är jag sjuk. Förkyld med en igentäppt näsa och huvudvärk. Har legat i sängen hela morgonen och tänkte fortsätta med det efter ett blogginlägg. Har kollat på Vakna med The Voice och de pratade bl.a. om att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år, hur jävla kallt är det?! Jag som tyckte förra vintern var för kall och för lång. Jag älskar vintern och snön men ärligt talat så var förra vintern lite för lång och mörk. Hade hoppats på en kortare version i år men det verkar inte bli så...

Nu ska jag återvända till min glass och sätta på en film. Glass är faktiskt okej att äta på morgonen om man är sjuk. Ha en bra dag!


En lördagkväll

Igår träffade jag Thereze och Ayla, länge sedan jag träffade de båda två så det var roligt! McDonalds, Burger King och Max på en kväll.. Vi var tvungna att leka i en lekpark för att Thereze ville det, men det var kul så det gjorde ju inget! Efter att ha varit ute hela kvällen var mina fötter iskalla och frusna, även mina händer så jag bestämde mig för att gå hem. La mig i mammas stora säng med datorn och kollade på film innan jag somnade.


You know that I could use somebody

Första matchen i Duvbo IK är spelad och vi vann med 5-3 mot Hässelby. Jag gjorde ett mål, härligt! Det är riktigt roligt men ovant att spela med ett nytt lag, igen. Får hoppas att vi fortsätter spela så här bra.

För övrigt då, sitter i soffan och kan inte få nog av Olle Hedberg. Riktigt jävla grym sångröst, asbra på gitarr, en kropp som får en att dregla, underbar dialekt och fina ögon, ja vad mer behövs? Han SKA vinna Idol, så är det bara.


KOLLA?! LYSSNA?! NJUUT!


No one will ever know why

Klar med min berättelse om Charles, den gamla gubben i det stora ensamma huset. Det blev lite ändringar, jag skippade barnen och grejen att han blev skrämd till döds. Historien blev riktigt bra om jag får säga det själv, och jag är nöjd. Den fick bara vara två sidor och det blev perfekt. No one will ever know why heter den och jag har precis skickat in den till min lärare, förväntar mig att hon blir nöjd. Nu ska jag sova, godnatt!

Skank-a-tronic Punkadelica

JAG ÄLSKAR DET HÄR!
Om det är lika bra som The Storm kan jag ännu inte avgöra, men bra - det är det!

HOFFMAESTRO – Skank-a-tronic Punkadelica




Don't fucking tell me what to do

Lite svagt med uppdatering men jag känner att det inte finns något att blogga om. Imorgon är det fredag, redan?! Ja, veckorna går snabbt och det är något jag inte kan sluta att säga om och om igen, vecka efter vecka. Sitter i min sköna säng med några tända ljus bredvid och lyssnar på min awesome spellista på spotify som jag nämnde för några dagar sedan.

Ska skriva en historia på engelska som ska vara klar imorgon. En skräckhistoria om en gammal gubbe som blir skrämd till döds, av några barn som bara ville skämta med gubben ooooh... Spännande eller? The joke that went too far.

Igår gick jag över till Duvbo IK med fyra andra tjejer från Råsunda. Jag vet inte hur det känns. Ska dock bli skönt att spela seriöst igen. Om jag inte trivs får jag nog byta igen, dock innan jag betalat en massa kostnader och sådant, håll tummarna för mig att det blir bra i Duvbo..

5 oktober

Det var kul att vara borta från skolan en dag och vi gick runt på utställningar om klimat och mineraler, superkul! Njaa inte precis men det var ändå roligare än att vara i skolan för en dag. Min nya lista på Spotify är nästan den enda jag lyssnar på nu för tiden, gillar den! ... och så var det höst igen

Imorgon ska jag redovisa på engelskan eftersom jag inte hann det förra veckan, ska öva en stund på den och klockan nio börjar DH och därefter Cougar Town som jag inte får missa. Har dock inte så höga förväntningar på DH efter förra avsnitten. Vi höööörs!



Haha vad ful man kan vara!


Dance, Dance, Dance

Hellooo! Har sminkat mig och allt sådant där tråkigt och ska äta lunch nu, ska gå ut med Caspar en sväng efter. 12:35 ska vi samlas utanför Naturhistoriska muséet på geografilektionen, så vi slipper gå till skolan idag. Tummen upp för det! Nu måste jag fortsätta här hemma, ha en bra dag! ♥



En morgon utanför mitt fönster


Guess what, I'm not a robot

Igår var Felicia hos mig och vi hade det jäkla roligt, hahah. Jag kan inte tröttna av hennes sällskap, hon är bara för bra! Idag har jag haft en riktigt lugn och skön söndag och den behövdes. Var tvungen att städa upp i lägenheten och dammsuga men efter det låg jag i sängen och kollade på filmer. Det är sena dagar i skolan den här veckan så imorgon får jag sovmorgon, woho! Nu ska jag kolla på film, :)



En morgon utanför mitt fönster


Wan't you to make me feel like I'm the only one

Trött och mätt efter en heldag hos farmor och farfar. Det bjöds på en rejäl frukost, lax till middag och äppelpaj till efterrätt. På dagen åkte vi runt på en biltur i området och farfar berättade en massor om släkten och ja, området. Vi åkte hem vid sjutiden och jag kom hem för en timme sedan ungefär.


Don't leave me high, don't leave me dry

Man är trött när man kommer hem klockan ett från skolan och genast somnar i soffan, för att sedan vakna upp klockan fyra och fortfarande vara trött. Ska fixa mig lite grann så jag inte går ut med utkletat smink och ruffsigt hår, sedan ska jag träffa Rebecca! Åh det var så länge sedan, fina vännen. ♥


För snart två år sedan praoade vi på Konsum i Hallonbergen och det minsann var riktigt jävla roligt! Med för stora och små kläder, långa dagar men med en rolig kompis blev det inget annat än kul.


RSS 2.0