This is it

Hejjjjj! Klockan går fort och är redan elva.. Idag har jag iaf varit med Nadja! Det var himla kul att träffa henne igen. Först åkte vi till Solna C och gick runt i lite affärer, jag hittade en partytopp som jag tänkte ha på nyår. Efter vi varit i Solna åkte vi hem till mig och kollade lite på tv och slöade helt enkelt. Men nu tänkte jag dra mig mot sängen, kolla film sörru!
Albumet som spelas mest på Spotify just nu, grymt!

Igår

Igår sov jag hos Tess med Rebecca, haha roligaste kvällen på väldigt länge kan jag säga. Vi gick till donken i Rissne översminkade och med blont långt löshår, snortade bakpulver (aj!) och mycket mer! Men nu ska jag göra i ordning mig och gå ut med doggi en sväng och klockan fem är det träning, kommer inte orka men det är bara å köra på!

Hemma igen!

Halååå! Nu är jag hemma igen. Jag kom hem för ett tag sedan och jag har packat upp och fixat mig lite grann. Ska åka iväg till Kista C med Rebecca. Jag tänker inte berätta om all tid på landet men julen var jättemysig och precis allt var snötäckt utomhus. Jag är nöjd med mina julklappar, fick bland annat pengar, kläder, smycken och parfym.
Hoppas ni alla andra haft en bra jul!

Tagna med min mobil utanför vårt hus

Landet 23-27/12

Byebye! Nu åker jag till landet till på söndag. Ha det så bra allesammans! GOD JUL! :)
över: Julafton år 2008
nedanför: Mycket fin låt

Städa och packa idag..

Jag åker till landet idag istället med min syster Maria eftersom hon jobbar idag. Angående gymnasievalet så har jag hittat en massa annat nu som också verkar intressant (även om jag är fast på sam-beteende), det som är så synd är att de flesta öppna hus har varit och nästa är sent i januari då det nästan är dags att välja.

Världens sötaste hund igår ute i snön, (:

Gymnasievalet stressar mig

Jag blir lite smått stressad pågrund av gymnasievalet.. Det jag helst vill är att komma in på Jensen Västra med samhällsvetenskap inriktning beteendevetenskap. Det är liksom det enda jag är helt säker på, jag vet inte något annat jag vill gå på, så just nu försöker jag läsa runt på så många olika sidor som möjligt, jag måste ha fler val ju.. Jag är sugen på samhällsvetenskap med idrott också men gaah jag vet inte! JOBBIGT allt blev..
Jag har icke många läsare men ni som läser, vad funderar ni på då?

Ikväll åker jag till landet

Jag kom nyss hem efter en promenad i snön med vovven min, skönt var det att gå ut i friska luften. I morse vid klockan nio var jag hos tandläkaren eftersom jag trodde jag hade hål men det var inget. Nu har jag tänkt att kolla lite i olika gymnasiebilagor, snart är det ju dags att välja! Och ikväll åker jag till landet. Puss

Bild från min balkong för ett tag sedan. Vacker himmel!


My soulmate

Hejhej, jag har precis slagit in en julklapp, det var klurigt eftersom jag gjorde på mitt egna vis. Nu sitter jag och väntar på middag, är så himla hungrig! Senare ska jag träffa Felicia igen. Hehe alla undrar säkert varför vi är 24/7 men varför inte liksom! Vi trivs jättebra ihop och är aldrig osams och jag har alltid roligt när jag är med den tjejen. Så är det! :)


Dear John

Ooooh jag vill se nununununuNU! Grymma skådespelare och en grym story, blir nog bra kan jag tänka mig.

Städat sedan halvelva

Godmorgon.
Jag vaknade vid halvelva och sedan dess har jag städat mitt rum, vet inte vad som hände men direkt när jag vaknade såg jag hur ostädat det var så jag började direkt. Nu ska jag duscha och fixa mig, sedan ska jag gå ut med Caspar och därefter ska jag åka till Solna eller någonstans och köpa en till julklapp, Felicia följer med också. Puss


Pulkaåkning

Hejhej, jag kom precis hem. Var ute och åkte pulka med Felicia, det var riktigt kul ju. Väldigt länge sen jag åkte och I don't give a shit om det är 'barnsligt', jag är bara 15 år, inte så vuxen inte. Nu ligger jag iaf i min säng och kollar på en dokumentär som handlar om tsunamin, tänk att det är fem år sedan.. Tiden går snabbt alltså. Och snart är det jul.

Grekland

Hello!
Har precis redigerat och rensat mina bilder på datorn, har laddat hem Picasa 3, jättebra program som är enkelt att förstå. Nu sitter jag och väntar på Felicia, vi ska ut i snön när hon ätit.
Mitt såhär i vintern saknar jag Grekland och värmen

Fjärde advent

Nu är jag hemma igen. Matchen vann Råsunda med 7-4, ganska tråkigt att vara där eftersom vi var tvungna att vara 'sargvakter', alltså man måste fixa så sargen är rak.. Efter matchen gick vi till en thairestaurang, det var jättegod mat och hur mysigt som helst där, jag kommer nog gå dit fler gånger. Nu hade jag tänkt städa lite och därefter kanske kolla på en film eller något sådant, trött är jag. Puss
¨
Haha jag och Felicia dog lite när vi såg den här bilden som är tagen igår, haha!

Avslutning med laget

Godmorgon!
Jag kom nyss hem från Felicia. Jag gick upp vid tio för att jag ska hinna göra i ordning mig och äta frukost. Klockan tolv är det nämligen samling med laget utanför Solnahallen, vi ska kolla på en match och därefter äta på någon restaurang jag har glömt namnet på, som en liten avslutning. Igår var jag ju med Felicia, vi var ute och tog lite bilder och kollade på Sin City som jag tog med mig, den är riktigt bra men lite annorlunda, har sett den minst tio gånger. Men nu ska jag börja göra i ordning mig, puss
<3

Peeling och allt sådant

Nu känner jag mig som en människa igen. Jag har peelat hela kroppen och ansiktet och haft hårinpackning och rakat benen och allt sådant där.. Sköönt! Ska snart klä på mig och snart är det väl dags för middag. Efter den ska jag träffa Felicia igen! Pusshej

Grattis Malin!

Godmorgon!
Ligger i Felicias säng, vi kollade nyss på en film 'Ghostship' som var sådär, helt okej! Jag har ingen aning om vad vi ska göra senare idag men det får vi väl se. Måste passa på att säga grattis till Malin som fyller 15 år idag! :)

Kista med Felicia

Hejhej.
Jag är hemma hos Felicia, vi lagar mat! Idag var vi i Kista C och jag köpte julklappar. Vi tog massa foton också. Vi kollade på 'Torkel i knipa' nyss, den var skoj! Senare ikväll kanske vi ska träffa Malin eller så går vi ut.

Imorgon ska jag julhandla

Gud så trött jag är.. Men jag ska kolla klart på 'Simpsons the movie' som går på tv nu och sedan ska jag sova. Imorgon är det julavslutning klockan nio och senare på dagen ska jag julhandla med Felicia, mysigt! Vi ska nog umgås på kvällen också. Men nu börjar filmen igen, puss

¨
Perfect

Gabriellas sång

Åh Naddis tack så mycket för tipset om att jag skulle trycka på en knapp. Nu är bloggen normal igen! :)
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik på internet, finns så mycket som är så bra. Här är en favorit. Jag lyssnar inte så ofta på den men den är riktigt bra, jag får gåshud och blir tårögd.. Så himla stark och vacker röst! Dåligt ljud dock

Free Jimmy

Jag och Felicia kollade nyss på 'Free Jimmy', det är en animerad film som handlar om en elefant som är knarkberoende som rymmer från en cirkus. Den är helt sjuk, det är t.o.m. 15års gräns på den. Nu tänkte vi nörda oss lite framför Need for Speed och klockan fem har jag träning!


The damaged ones

Helo. Jag kom nyss hem efter att ha varit ute på promenad med Rebecca i snön. Det var jättemysigt, älskar snön! Verkar inte som att så många andra uppskattar den. Jullov om tre dagar, så himla skönt! Men nu ska jag ta en muffins och ett glas mjölk, sedan blir det att kolla på film. Puss


15 december, ny start!

Nu har jag tänkt att börja blogga igen! Var ett tag sedan och nu är jag lite sugen. Hoppas att det blir lite mer intressanta inlägg och fler bilder, ska försöka! Jag trodde inte jag skulle ta bort alla inläggen men så fick det bli. Vem har lust att läsa de där inläggen ändå?

Stort plus för att det är snö ute!

RSS 2.0