Tre veckor kvar nu

Svar nej jag orkar inte med läxor om riksdagen, redovisning om jamaica och hörförståelse på spanska imorgon. Låt mig stanna hemma och mysa istället, då slipper jag gå ut i snöovädret. Att ha ekonomiprov på fredag är inte heller så roligt, men jag står ut. Tre veckor kvar, sedan är det faktiskt jullov lika länge. 

Jobbade i lördags på ett lager då jag inventerade, det gick bra och killen jag jobbade med var trevlig och rolig. Tiden gick snabbt och efter sex timmar åkte jag hem, pengarna kommer förmodligen in på kontot om någon vecka. Idag på första advent har jag varit med Maria och mamma hos Emelie och Fredrik, vi firade Fredrik som fyller år idag med en mysig adventsfika, jag gillart! 


Förra vintern såg det ut så här.

Headache

Idag ligger jag hemma med en huvudvärk värre än, ja, jag vet inte vad. Ont gör det i alla fall. Om huvudvärken ger med sig tänkte jag börja plugga eftersom det är väldigt mycket att göra i skolan nu innan jullovet. 

Igår var jag med och spelade match mot Stockholms Stadslag F15, de är alltså 95or och asgrymma allihop. Tänk er att några personer har samlat de bästa tjejerna från alla klubbar i Stockholm, hur bra blir inte laget då? Jag var med och tränade för 94ornas lag förra året men kom inte med i laget förresten. Vi förlorade med 4-2 men vi gav dem en tuff match ändå så jag är nöjd. Jag gjorde det andra målet kan man säga, det blev ett självmål för dem, HEHE. Jaja, nog om innebandy.

Don't you let me go tonight

Sitter i skolan på engelskalektionen och vi slutar om en halvtimme, ska äta lunch och efter det måste jag hem och fortsätta plugga! Ikväll ska jag vara med och spela träningsmatch mot Stockholms Stadslag F15 i Hallonbergen, jag ser fram emot matchen men jag vet att den inte kommer bli den lättaste! 


Exempelbilder i skolans datorer är typiskt när man bloggar i skolan.

There she goes!

Haha snacka om att jag glömt bort min blogg totalt! Det var först idag jag kom på att jag inte bloggat på väldigt länge. Det har inte hänt så mycket sedan sist. Spelat väldigt mycket innebandy och gått på bio bl.a. Jag har också gjort om i mitt rum lite grann eftersom jag förra helgen fick en ny garderob. Det är skönt att jag äntligen skaffat en ny eftersom den andra var alldeles för liten och nu har jag mer utrymme och denna är dessutom snyggare! 

För tillfället sitter jag i min säng med datorn eftersom skrivbordet är ockuperat av allt möjligt, hyllorna sakerna stod på ska sättas upp snart nämligen. Fixar mina naglar och lyssnar på musik, ska äta lite grann nu och vid klockan sex är det dags för träning! 



TGIF!

Thank God It's Friday! Jag är helt slut efter den här veckan, den har inte varit särskilt jobbig i skolan men jag tror jag är så trött eftersom jag tränat fyra dagar i sträck nu. Måndag-torsdag. Det har inte varit några slöa och långsamma träningar utan det har varit motsatsen skulle man kunna säga. Efter "skolan" idag (vi var på besök i Riksdagen) så gick jag med Felicia hem och vi somnade i hennes säng, rejält trötta båda två. 

Inte nog med fyra dagars träning utan jag är uttagen till tre matcher i helgen, jag har ingen lust! Funderar på om jag ska hoppa över en match så jag får ta det lugnt en dag och göra något annat, men jag får se. PUSS!

KLICKA OCH LYSSNAAAAA!

Dagens...

Dagens album...

Come Around Sundown - Kings of Leon (klicka)


Kings of Leons nya album är min nya drog skulle man kunna säga. Underbart band och en jävla bra sångröst,
jag kan sitta och lyssna på albumet om och om igen för det är så himla bra!

Sofia Hjärta Vintern

Oj vad trögt det går att blogga för mig då! Ska träna om två timmar och efter det ska jag hem och mysa, eller något sådant. Jag älskar att det är snö ute (bortsett från när det smälter på gatorna och blir halt), jag förstår inte varför alla är så negativa till vintern. Den är ju hur bra som helst, att vara ute i det iskalla och sedan komma in, sätta på en kopp te och krypa ner i sängen, kolla på film och tända värmeljus. Inte mig emot!

Jag har börjat träna med damerna och det är ganska så jobbigt eftersom det då blir träning fyra gånger per vecka, måndag-torsdag. Ingen vila emellan, dessutom ska jag spela minst två matcher i helgen. Var försvann min fritid? Haha det är bara roligt men ganska jobbigt att komma hem sent och vara helt slut varje kväll.


Tagen förra vintern från mitt rum

Five things

1. Jag tycker ni kan bli bättre på att kommentera lite grann

2. Det är första dagen på mer än en vecka som jag går upp innan klockan tio. Klockan ringde klockan sex och hör och häpna, jag försov mig inte! Ett höstlov var precis vad jag behövde för att kunna gå upp på morgonen, verkar det som.

3. Idag är det idrottsdag på Jensen Västra, jag ska köra volleyboll i Midsommarkransen. Ja, roligt.

4. Jag har fortfarande inte skrivit den där bokrecensionen som skulle vara inne förra fredagen!

5. Nu ska jag äta en stor frukost och göra ingenting eftersom jag ska gå om en timme (varför gick jag upp så himla tidigt?!)


Mot IKEA

Jag sov riktigt skönt i Emelie och Fredriks stora soffa, nästan bättre än i min egna säng. Nu har vi ätit en stor frukost och vi ska möta upp mamma och åka till IKEA. De ska köpa en massa småsaker och jag ska kolla på en ny garderob hade jag tänkt, vi hörs när jag kommer hem igen.


Cupcakes and pizza!

Hellöööö!
Har varit här i några timmar och vi har bakat äpplemuffins och nu står vår hemlagade pizza i ugnen, jag är jättehungrig! Jag tror jag sover över här så jag uppdaterar mer imorgon när jag är hemma!
Ha en bra fredagskväll, :)


Leave out all the rest

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute på promenad med hunden, ska käka lite lunch nu och efter det ska jag åka till min syster Emelie, får se vad vi ska hitta på.


Talking about a revolution

Idag har jag träffat tre fina vänner, vid tre olika tidpunkter. Först var jag ute på en promenad med Felicia och Caspar och vi pratade om allt möjligt. Åkte efter det in till stan och fikade med Nadja, vi har inte träffats på länge så vi hade massor att prata om och en massa minnen att skratta åt.

Ikväll träffade jag Rebecca och gick en promenad, det är iskallt ute så jag fick äntligen användning för min nya jacka, haha! Det var så roligt att träffa henne igen och vi har planerat lite inför de kommande veckorna, nyår blir förhoppningsvis lyckat, då vi ska hitta på något tillsammans. 

Så här roligt har vi haft med min cam.

En glad Nadja och en ledsen Sofia som tappade bananen ur skalet.


Grrrr....


Ja, jag vet faktiskt inte varför vi ser ut så här.


It's been too long

Lite sen med en höstdesign kanske eftersom vintern är på väg, men vad gör det? Finare med lite färg på bloggen än vad jag har haft innan så nu blir det kanske roligare att läsa min blogg. Har suttit i sängen hela morgonen med designen (okej, två timmar) och jag har glömt bort att äta. Ska äta nu och efter det ska jag gå ut med Caspar i det fina vädret, det är ju sooool! Senare idag ska jag träffa Nadja!


Cut it off!

Ännu en dag har gått förbi på höstlovet och imorgon är det torsdag. Sandra kommer snart hit och fixar mitt hår, och med det menar jag att hon ska klippa och lägga i slingor! Sist hon var här var i slutet på juli så nu är det äntligen dags igen! 

Svarthårig har jag faktiskt varit (nästan)

Jag tror jag blev mer påverkad av Paranormal Activity 2 än vad jag trodde, jag brukar aldrig bli påverkad av skräckfilmer men igår hade jag svårt att somna och jag vaknade lite då och då, jag hade filmen i tankarna. Såg mitt rum ur en kameras synvinkel, som att det var i mitt hem det utspelade sig, haha det var ganska läskigt. Till slut somnade jag ändå men idag är jag trött.

Creepy

Paranormal Activity 2 var inte vad jag förväntade mig, vet inte om den var bättre än första filmen, kanske lika bra. Den var för kort och på slutet gick allt för snabbt, det är vad jag tycker. Den hade sina tillfällen då jag skrek till och fick gåshud över hela kroppen. För övrigt ska jag nog inte gå och kolla på bio i Heron City med tanke på hur svårt alla j*vla ungdomar hade att vara tyst. 

Ska gå ut en sväng med Caspar nu som väntat för länge och vid klockan sex är det träning med damerna. Vi hörs nog senare ikväll. :)


Bilden har ingenting med inlägget att göra men jag kände att jag ville ha med en bild!

Don't you let me go tonight


Varit ute på en lång härlig promenad med Caspar och lyssnat på musik i flera timmar, så har min dag sett ut. Ska rensa i min garderob nu tänkte jag och även i mitt rum. Ikväll ska jag på bio med några från klassen och se Paranormal Activity 2! Får hoppas att den är riktigt jävla läskig så jag blir rädd för en gångs skull, haha (det kommer jag ångra att jag sa sedan)...

Förra helgen spelade vi Laserdome och käkade på donken för att fira Jennifer (bredvid mig) som fyllde år, riktigt lyxigt var det!

Can't describe it


RSS 2.0