For once in my life

Hallåå, har haft fullt upp i veckan med skolan och träningen. För en gångs skull har jag inte allt plugg samlat på en söndag utan kan njuta av en fri kväll. Ska strax dra iväg till Löthallen och kolla på herrarnas första match i Allsvenskan! Klockan sex ikväll är det dags för match för min del borta i Järfälla med damerna. 

Igår var jag hemma hos Felicia och vi hade en riktigt bra och mysig kväll där vi pratade om allt möjligt, puss på dig Feffe. Nu måste jag fixa i ordning mig om jag vill hinna till matchstart! 


Onsdag 21 september

Hello! Har inte haft så mycket tid till att blogga, har istället tränat och gått i skolan till kl.17 varje dag. Idag går jag i skolan till kl.16 och efter det blir det en fika med Malin, sen måste jag hem och plugga tyvärr. I helgen var det seriepremiär för damlaget och vi plockade hem tre poäng, så roligt! 

Tänker på dig Nadja, på Majsan som råkade ut för en olycka, som tur är klarar hon sig!! <3



Sex on Fire

Taggar till bra musik och fixar lite bilder från gårdagen. Ska åka iväg till matchen om någon timme ungefär, har sett fram emot det här länge. Seriestarter är alltid speciella på sitt sätt! Gårdagen med mina systrar var väldigt trevlig, vi gick från Gamla Stan in till söder där vi åt på en turkisk restaurang och gick på bio. Vi kollade på den sista delen av Harry Potter, spännande! Nu har jag inte tid att sitta här länge, ha en bra söndag!





Lördag 17 september

Helloooo! Gårkvällen var så bra! Vi startade med laserdome och man blev minst sagt lökig, men riktigt roligt var det! Andra omgången vann vi mot ett par killar. Efter det drog vi till Hard Rock Café och satt där i ett par timmar med otroligt god mat och bra umgänge, tack för kvällen tjejer! Blev inga bilder tyvärr.

Idag har jag bara legat i soffan framför ett par avsnitt av Vänner men tänkte hoppa in i duschen nu, ska träffa mina systrar kl. 17 i stan för middag och bio. Blir lika trevligt ikväll som igår kan jag tänka mig. 



Jofama by Kenza 3

Sitter som ett smäck och skön som bara den! NÖJD!

Laserdooome ikväll!

Har legat i sängen ett bra tag framför tvn och tänkte sätta igång att fixa lite här hemma och dessutom göra något åt det utsmetade sminket. Ska möta upp tjejerna kl. 19 i stan för en omgång laserdome och efter det ska vi äta på Hard Rock Café! Känner på mig att det kommer bli en väldigt trevlig kväll. Vet inte om jag tar med mig kameran, annars gör nog någon annan det så i bästa fall uppdaterar jag med bilder imorgon. 

I can't wait for the weekend to begin

Hellooo. Åt nyss middag med mamma och ska fixa lite här hemma innan jag drar iväg på träning, efter den måste jag skriva svar på några uppgifter om arbetslöshet på spanska... Imorgon är det fredag efter en snabb vecka och jag ska iväg med laget och köra laserdome och äta på Hard Rock Café, kommer bli toppen! Hörs senare ikväll förmodligen!


Myshunden Fanny

I'm done! Finally

Blev nyligen klar med uppgiften i psykologi, skönt! Ska borsta tänderna och packa skolväskan till imorgon, måste också bestämma klädsel eftersom det är skolfoto och lite snygg vill man ju vara! Därefter ska jag gå och lägga mig, trött som jag är. Tidig uppgång imorgon också och det är en väldigt sen dag, men men! Sen är det ju nästan helg och den ser jag verkligen fram emot! Det blir laserdome, middag x2 och bio.


A little bit crazy, but you know you love it!

Det blev skinnjackan från Jofama by Kenza, nu är jag glaaaad! Den sitter perfekt och kommer hålla i många år framöver.

Kom hem från träningen för ett tag sedan, jag kunde inte låta bli att träna trots att jag inte är frisk än. Jag tog det dock ganska lugnt, säger vi.. Ska ta en dusch och sen är det sängdags direkt, är trött och ska upp tidigt imorgon. Imorgon är det en kort skoldag vilket jag tackar för och efter den ska jag hem och skriva klart en psykologiuppgift om filmen Die Welle. 



Skinnjackor

Hallooo! Lyssnar på musik och pluggar psykologi, det går ganska bra! Fick gå hem lite tidigare idag från skolan eftersom jag fortfarande är sjuk och jag mådde inte bra. Åkte direkt till mammas jobb där de sålde skinnjackor idag-imorgon. Kunde inte bestämma mig så jag fick ta med mig två jackor hem och bestämma mig till imorgon, sjukt bra ju!

Väljer mellan en Jofama by Kenza 3 och en Bruno Z Aloha men det är svårt att välja, för även om de ser typ likadana ut sitter de inte likadant. Dessutom är den förstnämnda dyrare så jag vet inte hur det blir.


Klicka för större bilder

Olle Hedberg - Boys of Summer

________________

Kan nog säga att jag var smått beroende av Olle Hedberg under Idoltiden förra året. Nu har jag inte hört något från honom på länge, förrän jag såg det här klippet. Jag älskar hans videor och speciellt hans röst! Jösses..

Stackars mig

Vaknade nyss efter en powernap som blev lite för lång, det gjorde inte så mycket. Har nämligen haft ont i huvudet hela dagen, riktigt jobbigt eftersom hela huvudet och nacken har varit öm. Det är tänkt att jag ska träna ikväll vid klockan sju men jag får se om jag går på den eller inte, det verkar som att min förkylning fortfarande sitter kvar. Nu ska jag städa upp i köket och sen kolla lite på psykologiläxan.


Förra helgen

De fyra bilderna jag la upp i inlägget under var de enda bilderna jag tog igår, hehe... Frances tog fler bilder som hon skulle skicka ikväll. Ligger i sängen med Maria och kollar på tv, tidigare var det Sommarspelen som var askul och nu Partaj som inte var lika roligt. Imorgon är det uppstigning klockan sex eftersom det är tidig vecka i skolan så jag måste nog gå och lägga mig snart. Här kommer lite bilder från förra helgen då vi var på marknad i Uppsala.







Four pictures


Casual Sunday

Har spenderat ett bra tag både igår och idag med att flytta inlägg i arkivet så det blir bättre ordning och så att man kan hitta lättare. Märkte dessutom att det var något fel med bloggen när man går in i ett arkiv/månad så jag ska försöka fixa det så det ser bra ut!

Senare idag ska Sandra komma hit och klippa mig och Felicia. Kanske ska jag slinga håret också när hon väl är här, vi får väl se. Inlägg om gårdagen kommer senare när jag fått alla bilder av Frances! Nu ska jag fortsätta med det tråkiga men nödvändiga!

I'm back... again!

Hej igen då, hehe... Jobbig jag är som aldrig kan bestämma mig helt för att blogga eller inte! Förväntar mig inte att jag har lika många besökare som förut men jag såg det är nästan 500 inlägg att flytta så det kommer ta sin tid!

Ligger i sängen efter en stor frukost med mami och papi. Ska börja ta tag i dagen och göra i ordning mig. Ska spela träningsmatch mot Töjnan klockan sex ikväll, sämsta tiden på en lördag. Efter det ska jag hem till Felicia och ha kräftskiva med några sötnosar! Ska ta med kameran så jag kan lägga in bilder här imorgon. Ska bli så bra med att uppdatera så ni anar inte! Ha en bra dag!



RSS 2.0