Valborg

Det blir inget landställe för mig i helgen! Istället ska jag träffa Nadja och Maria och vi ska vara ute och sedan dra hem till mig, kommer bli en bra kväll känner jag på mig! :)
Imorgon ska jag träffa Rebecca dessutom, allt som allt låter det som en prima helg!

Nadjys kissemirre Majsan å jag för två år sedan!

Så kan det gå!

Hola!
Nationellt prov idag som inte gick så bra, men det var inte så viktigt. Annars då... Valborg idag och jag ska kanske träffa Nadja och Maria, annars ska jag ut till landet. Men jag väljer nog det första, var så himla länge sedan vi tre umgicks så det vore ju skitroligt rent ut sagt!

Och en rolig grej.. Jag fick mitt första meddelande på min telefon, alltså som någon spelat in. Det var tydligen jag som gjort det, i tio minuter från min hemtelefon, som jag trodde jag stängt av. Hahaha. Coldplay musik i bakrunden, jag som sjunger lite då och då, sitter på toa, spolar och tvättar händerna! Haha dagens roligaste!

Fridayyeah

Godmorgon!
Jag skippade NO och svenskalektionen idag, på grund av att jag sovit väldigt lite i natt. Kunde knappt ta mig upp ur sängen, hehe.. Men snart ska jag gå till musiklektionen, vi ska filma idag! Efter det har vi 2 timmars håltimme och därefter spanska då vi ska göra nationella provet..


Filmprojekt idag!

Godmorgon!
Jag har varit uppe i en timme ungefär och gjort i ordning mig för dagen. Första lektion är engelska och jag och Rebecca ska förmodligen redovisa. Senare på dagen har vi filmprojekt och min grupp ska börja filma idag, spännande! Får hoppas på att allt går som vi vill, hehe..

Angående min balklänning är den "mycket snyggare" nu när jag har stått och kollat på den väldigt länge, jag är nog bara ovan med en sådan. Men om det inte blir den finns det en annan jag spanat in på, med andra ord blir jag nog inte besviken!

Ha en bra dag :)

Attans

Attans... Min klänning jag beställde till balen kom hem idag och den var inte lika fin på mig. Den var för stor/lång nertill så den får åka tillbaka... Himla synd för den var fin upptill och i superskönt material. Nu ska jag kolla runt efter nya klänningar, beställer förhoppningsvis en ny ikväll.

Övrigt då... Sammanlagt 4 ½ timmars hålltimme idag! Jättekul. På idrotten sprang vi runt Lötsjön och spelade fotboll, det var kul faktiskt. Nu ska jag fortsätta med sökandet efter klänning och sedan plugga. Pusspåree

SUNSHINE

Så himla härligt väder det var idag! Jag och Felicia satt ute i solen på håltimmen och det var väldigt varmt! Efter skolan träffade jag Rebecca och vi gick hem till mig och pluggade engelska, vi ska redovisa på torsdag. Efter det tog vi det lugnt och pratade om allt möjligt bara. Hon gick hem för några timmar sedan. Nu spelar jag spel på MSN med Felicia!


You got the love.

Hellå!
Jag har haft ont i huvudet hela dagen så jag är inte särskilt pigg och glad, tänkte blogga ändå. Vi hade SOprov som gick bra för mig, resten av lektionerna flöt på och dagen kändes kort. Snart är det middagsdags, och vid klockan åtta är det löp- och inneträning med laget. Måste piggna tills dess känner jag!

Igår klippte och slingade jag håret. Det känns jättekort men fräscht. Det är mycket ljusare och jag gillar det!


P.S. I love you

Har precis legat i skumbadet med historiaboken. Ja den fick inte bada men den hängde med ändå, jag har läst ganska mycket och det känns som att jag kan allt. Så är det nog inte men nu orkar jag faktiskt inte plugga mer. Måste försöka på engelskaredovisningen men den är grymt svår... Ska sitta med den en timme, sedan går jag och lägger mig! Pusspåree


Igår kväll, fotot taget av mig.


Söndag nu igen?!

Huvudvärk och jag är trött som bara den.. Har åtminstone fått ganska mycket gjort. Med det menar jag att jag lärt mig väldigt mycket om andra världskriget och mer ska läras in!

- jag har huvudvärk och är trött
- mer historiaplugg återstår
- en engelskaredovisning ska skrivas till imorgon
- det är för långt kvar till gymnasiet börjar!

+ imorgon får jag förhoppningsvis min balklänning
+ veckorna går snabbt = snart sommarlov, får man hoppas
+ imorgon ska vi börja filma på filmprojektet
+ det är fint väder

Favorit

Det var väldigt kul att vara på öppet hus på Jensen Västra, vi var där i november men nu var hela skolan öppen och det fanns fler lärare och elever att prata med. Vi blev guidade av en lärare som var super trevlig och jag gillar skolan jättemycket. Den ligger så klart som förstaval!
Efter besöket på skolan åkte vi till Solna en snabbis och köpte lite småsaker, därefter hem. Nu ska vi snart träffas igen och dra till favoritplatsen, nämligen Nakenberget! :)


Öppet hus idag

Godmorgon.
Idag klockan tolv ska jag och Felicia på öppet hus på Jensen Västra, vi var där i november men vi känner att vi vill dit igen och fråga lite grejer och kolla runt. Efter det har jag ingen aning vad som händer, får se helt enkelt. Jag måste förmodligen plugga historia...

Imorgon ska jag plugga engelska med Rebecca och Sandra ska komma hit och fixa mitt hår!
Have a goooood day!  :)

Picknick!

Snacka om att veckorna går snabbt! Nästa vecka är det ju maj! Skoldagen har gått bra och snabbt och nu ska jag snart gå ner till ängarna med Felicia med lite picknick och försöka plugga historia, det behöver vi båda, hehe.. Får hoppas på att solen inte försvinner för snabbt bara, vore ju tråkigt.


Årets första picknick. För EXAKT ett år sedan! 23 april! :o


You can do it.

Ingen klipptid idag, min frisör hade fullt upp så det blir på söndag istället. Andra ombokningen, hoppas det inte blir några besvär nu, jag är i stort behov av en klippning och färgning! Jag ska plugga historia nu och klockan fem ska jag träna, det var väldigt länge sedan sist så det ser jag fram emot.

Spanska muntliga nationella gick jättebra för min del, ett VG blev det och vi ska även göra en till del om man vill satsa på högre betyg. Matteprovet gick ganska bra tyckte jag, men det känns nu i efterhand som att jag gjorde en massa slarvfel, som vanligt..

Perfection


Nationella prov

Godmorgon.
Jag är redo för skolan och ska snart gå. Matte nationella som jag inte känner mig särskilt glad inför, det känns som att det bara kommer komma tal som man jobbade med för länge sedan och har glömt. Får hoppas att det inte är så. Efter det ska jag ha nationella i spanska, fast muntligt med min lärare. Får se hur det går men det är nog inte så svårt. Därefter mattelektion, lunch och musik. Sedan ska jag hem och få håret fixat av Sandra, great!

Pusspåre


Remake

Istället för att plugga till matte nationella och spanska muntliga nationella OCH historia har jag varit på dåligt humör och till slut rensade jag och gjorde om i min garderob istället, nu är det mycket finare i den och jag har rensat två påsar, känns bra! Tänkte lägga mig och läsa lite grann i pluggböckerna nu, därefter ska jag sova. Hoppas på att jag vaknar med bättre humör imorgon.

Just nu : Phoenix – Lisztomania


Grekland augusti 2009


Kallaste sommaren?

Nu är det håltimme i två timmar som varje onsdag. Därefter matte i 40 min och sedan en håltimme igen pågrund av sjuk lärare, attans.. Det snöade lite grann på vägen hem, härligt. Har ni hört förresten, att det ska bli den kallaste sommaren någonsin i Sverige? Om det blir så vet man ju aldrig, men har vi riktigt otur så har vulkanen på Island förstört allting. :/

Det var då

Inget plugg ikväll, istället har det blivit bloggläsande och tvtittande. Försöker på mig det imorgon istället. Nu ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket och allt sådant tråkigt, sedan ska jag läsa lite i 'Flyga Drake' och därefter sova, perfekt! Godnatt!

2007 var året, HeHe

Om gymnasium

Sitter och kollar runt på gymnasiesidorna.. Jag kom in på alla mina fyra val, poängen är mycket lägre än vad mina är, så jag är tveksam. Det handlar inte bara om det utan jag är inte helt nöjd med mitt första val, usch. Allt det där jobbiga som var innan förra valet har kommit tillbaka och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag är säker på att det blir bra till slut men jag vill känna mig helt nöjd nu.. Har ju några veckor kvar till det ska vara klart så jag hinner tänka, men att känna att jag inte riktigt vet gör mig galen..

Hur går det för er andra med gymnasievalen? Har ni kommit in i skolorna ni valt? Nöjda/onöjda?

Balklänning beställd

Sådärja! En balklänning är nu beställd och ska komma hem inom några dagar, känns bra. Jag gillar den väldigt mycket så jag hoppas den sitter lika bra på mig och ser likadan ut. Nu återstår bara skor och kanske några smycken att köpa.

Nu ska jag snart äta middag, tur det, hungrig som jag är. Efter det ska jag sätta igång med att plugga historia. Det handlar om andra världskriget och jag har lärt mig väldigt mycket, det mesta från dokumentärfilmer på lektionerna och vi såg även Schindlers List, jag har faktiskt lånat boken och ska snart läsa den, jag är väldigt intresserad av allt det här. Idag kollade vi en bit på Saving Private Ryan och jag blev väldigt gripen av den lilla biten vi såg, en film jag måste se någon dag.

Jag å älsklingen

Godmorgon!
Jag har fixat mig inför skoldagen så nu kan jag sitta här vid datorn en stund. Jag är inne på H&M's hemsida och tänkte beställa hem några klädesplagg som jag inte hittat i butiken. Allt som återstår nu är en balklänning, hoppas jag hittar en snart... Ha en bra dag!


Det är visst någon som är tillbaka

Jag har iskalla tår eftersom fönstret stått öppet ganska länge, icke bra, hehe! Nu ska jag stänga ner Spotify och krypa ner i sängen, imorgon väntar en jobbig skoldag. Skolan idag gick dock ganska bra även om det var många lektioner, simningen vi hade var jobbig. Ikväll var det löpträning med laget runt sjöarna och jag klarade det bättre än vad jag trott, fast jag har problem med ena knäet, väldigt jobbigt. Menmen, godnatt! :)

Fin.

Vi skulle stjäla allt
och slänga bort det igen
Nu finns det inget värt att stjäla
men Du
Du sätter höstsolen i eld
Jag går genom löven
som faller från träden
Känner mig som en främling
Ingen ser
Ingen ser längre
Jag vill se dem
där skyarna igen
Jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
Kanske världen förstår oss
Rockenroll blåa ögon igen

Ny bikini

Jag var borta i några timmar i Sundbyberg och Solna. Jag fick tag på en ny bikini, love it! Jag köpte även örhängen och ansiktskräm. Prima ballerina! Jag är väldigt trött (sov bara sex timmar i natt) så nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på Greys Anatomy, jag uppdaterar nog senare.

Keep on walking

Det blir ingen klippning idag för min del, utan på torsdag istället. Så jag tänkte utnyttja det och ska åka in till några second hand butiker och ska även kolla på en baddräkt. Vi hörs senare!


AaawwwwW

JAG SKA HA EN SÅDAN HÄR!
Det bästa är när de ramlar omkull och när den ena valpen "vinkar"!

You Rock My World

Helåå, kom hem alldeles nyligen. Jag åkte till Maria och Marcus vid halvfyra ungefär. Vi satt och kollade på söta hundar på Youtube, haha.. Sedan åt vi tacos och senare spenderade vi några timmar framför Mario Kart Wii med Marcus och hans polare. Det var en skojjjig kväll. Nu är jag uttråkad, haha! Tänker inte gå och lägga mig än, får se vad jag hittar på.

Shutter Island

Igår sov Felicia hos mig, vi kollade på Shutter Island, den var väldigt bra, lite seg bara! Men den var bra filmad och det var bra skådespelare så jag rekommenderar filmen. Idag har jag inte något planerat, ska kanske åka till Maria senare men för stunden vet jag inte, ska nog kolla på Vänner eller något i den stilen.

MMmm


Något sådär självklart

Av: Anonym
Själv då? Du är ju bara EN ENDA stor boll....
Folk som tror att jag tar åt mig av sådana onödiga kommentarer, som dessutom är av anonyma människor har inget vettigt i skallen, hahah jag gör det bara till något kul. Du som lämnar en sådan kommentar är inget annat än feg. PUSSPÅREEEEJ!

Childish

Skönt med fredag, denna vecka har verkligen gått snabbt! Efter skolan följde Felicia med hem till mig och vi kollade på bilder från min barndom och åt nudlar. Hon gick hem för att äta middag och vi tänkte träffas senare igen. Mamma å pappa åker till landet ikväll så helgen blir ensam. Jag ska kanske åka och kolla på baddräkt imorgon och på söndag ska jag slinga och klippa håret, skoj!


Motsatsen till intressant

Lite glest med bloggandet, men som jag sa i slutet av påsklovet så är det inte mycket ork och lust till bloggen när skolan är igång igen. Det är plugg som gäller och jag är mycket tröttare. Har en stor hög med kläder på sängen som borde sorteras in i garderoben men jag har ingen ork alls, haha.. Måste plugga matte nu men det orkar jag inte heller, inbillar mig själv att jag redan kan allt, vilket så klart inte stämmer.


Put your thumbs up!

För jag har nämligen varit hurtig denna kväll! Det började med en halvtimmes rask promenad med Caspar runt Lötsjön. Jag blev så himla sugen på att springa (och jag ville testa mina nya tights, de var riktigt bra!) så jag bytte om direkt när jag kom hem och gav mig sedan ut igen. Jag har sprungit runt sjöarna så jag är riktigt nöjd över mig själv! Och ni vet min hand jag nämnde som var så trött efter passet badminton? Den är och har varit helt skakig hela kvällen, scary! Nej nu måste jag duscha!

Det är strålande!

Måste börja med att säga : Så himla underbart väder vi har nästan varje dag nu! Blir så glad!
Förövrigt, jag är jättetrött i min ena arm och jag orkar knappt klicka med datamusen. Varför?
Jo jag har spelat badminton som en dåre, jag satsade verkligen, haha! Skrev grammatikprov idag som gick strålande, tror jag. Nu är det dags att börja plugga på spanska och matte. Men jag är mer sugen på att kolla på TV.

Heidi

S-H-I-T vad ful hon är nu alltså... Snacka om förändring och hon är inte vacker någonstans, hon ser bara pluffsig ut i ansiktet och med två bollar till en liten kropp, inte snyggt.. To bad!


Grammatik

Hello!
Sitter i köket och pluggar grammatik men tog en paus för att blogga och kolla lite på facebook. Jag har kommit igång ganska mycket med grammatiken men det finns saker jag inte förstår ett dugg, ska försöka banka in allt i skallen till på onsdag då det är prov!
Har egentligen träning om en halvtimme men eftersom jag stukade till foten igår är jag på den säkra sidan och vilar foten ett tag, det gör inte så ont men den är ganska svullen, jag tränar på torsdag istället! Men nu måste jag fortsätta med plugget! Pusspåreee

Tore Bojsten - Happy Hibernation

Natti natti

Jag tycker att jag varit ganska duktig på att uppdatera nu under lovet, då borde ni förstå att det blir mindre av det de kommande veckorna. Mycket plugg och prov i skolan, och träning så klart. Det blir helt enkelt när jag har tid.
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

Fika

Hejhej! Har inte bloggat på hela dagen men jag har knappt varit hemma. Matchen förlorade vi men det är sak samma, jag stukade till foten så jag hoppas den blir bra snart.. När jag kom hem fixade jag mig och sedan åkte jag för att träffa Camilla och Nadja, vi gick en lång promenad och sedan satte vi oss på ett fik i Sundbyberg, kommer inte ihåg vad det heter men det var mysigt där. Efter det var vi hemma hos Camilla en stund och därefter gick jag hem. Det var jättekul att träffa tjejerna igen!


Reunion!

Godmorgon.
Jag vaknade precis inne i mammas säng, pappa är ju på landet och min säng är minst sagt stökig. Nu har jag börjat städa min säng och ska snart äta frukost. Sedan ska jag klä på mig och därefter åka till Hammarby Sjöstad där vi ska spela kvartsfinal. Vi ska möta Huddinge, som kom tvåa i SM.. Det får gå som det går!
Efter matchen ska jag träffa Nadja och Camilla, vi ska mötas någonstans och fika. Det var några år sedan vi umgicks så det ska bli roligt.

Vi år 2007

Jevligt


Nytt i garderoben

Hellå, myskväll igår hos Felicia, vi lagade tacos och kollade på The Perfect Getaway, den var väldigt bra. När jag kom hem idag var det bara att fixa sig och sen följde jag med mamma till Kista C. Vi gick runt i många butiker och vi hittade knappt något. Men jag fick ett par vita Converse, ett par träningstights och en klänning.

Det blev en snabb och slarvig bild, men man ser ju åtminstone hur klänningen och tightsen ser ut!


En midsommarsnattsdröm

Helly.
Jag har precis ätit en tråkig middag och tänkte gå över till Felicia snart, var där tidigare idag men gick hem för att äta. Tänkte spendera kvällen där och kolla på film bland annat. Det blir mys! Vi har inte träffats på en hel vecka (!) haha... Nu måste jag packa lite grejer. Pusspuss, ha en bra kväll mina läsare.

Sommar 2009,
en av de bästa kvällarna i mitt liv!

Så fin


McLOVIN <3

Jag fick reda på av Nadja att Historieprovet är vecka 16, inte nu på onsdag vecka 15 alltså. Härligt! Då kan jag ägna mig helt åt grammatiken... Tråkigt men bra. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, Supersugen som jag nämnde tidigare går ju på kanal 6. Har sett den några gånger men den är bara så himla rolig.


Skrattig?

Träningen gick inte så bra för mig, jag ramlade (ingen stor grej) och efter det blev jag helt ofokuserad och "skrattig". Bättre lycka nästa gång! Nu ska jag ta en lång dusch och efter det försöka mig på plugget. Klockan nio är det Supersugen på kanal 6, grym film!

Funderar

FailFailFail.
Det blev inte mycket plugg för min del. Jag gav upp nästan direkt med grammatiken på grund av att den är svår. Historian gick bra, mest för att det är intressant men mitt i mitt skrivande hör jag hur posten dimper ner på mattan. Stadiums senaste tidning blev mer intressant och jag läste om löpträning och olika lopp. Jag vet fortfarande inte om jag vill springa Vårruset eller Midnattsloppet, något blir det i alla fall!

Förra året sprang jag Midnattsloppet!

Dags att plugga!

Efter en promenad ute i solskenet med Maria och Caspar är jag nu hemma igen och tänkte sätta mig på balkongen med en kopp te och svensk grammatik, kanske lite historia också. Det är bara att köra på nu i några timmar tills det är träningsdags. Jag har ju alltid Spotify som sällskap, pusspåre.

Om jag bloggar igen innan halvfem vet ni att jag misslyckats.

Slutspel i helgen

Godmorgon.
Jag vaknade för drygt en timme sedan, har bara legat framför TVn och käkat frukost. Ska snart fixa mig och åtgärda den enorma klädhögen på golvet. Sedan ska jag plugga eller något. Klockan fem är det träning, jag har längtat! På söndag spelar vi mot Huddinge i slutspelen, inte mycket att hurra för eftersom de kom på plats 2 i den högsta serien, vi däremot kom på plats 4 i den andra serien, det kommer bli en tuff match med andra ord.


Perfection

Ni förtjänar inte det här för ni kommenterar inte men jag är snäll idag. Så lyssna nu och tacka mig sedan för denna magnifika spellista. Tryck bara på mig, om du törs.

Question

Kan. Ni. Kommentera. Någon. Gång. ?.

Creep


FENOMENALT

Arctic Monkeys. <3.
Jag har precis ätit en fenomenalt god middag, spagetti med köttfärssås och oliver! Musik är på som vanligt och jag är uttråkad kan jag säga. Finns ingen att leka med. Det bästa vore ju om jag städade på mitt rum och satte mig och pluggade historia och grammatik, men då är risken att sjunka ännu längre ner i den uttråkade världen, det vill man ju inte.

Min fina

Jag har precis tvättat Caspar, det behövde han. Han är så söt när han är blöt, han blir alldeles smal, haha! Nu är han jättelockig och han luktar gott!

Everything's not lost

Snacka om att det har varit fint väder idag! Solen har skinit som bara den och jag och Rebecca låg nere vid Slussen och njöt av den, tills det började blåsa och vi började frysa. Så vi gick till Kungsträdgården, träffade Mollie och Gabbi, sedan åkte vi hem. Jag har ätit middag och ska snart träffa Rebecca igen, vi tänkte vara hemma hos henne ikväll.

A Horse Is Not A Home

Hellooooo, Miike Snow i högtalarna (ÄGER!!!!) och jag är på glatt humör. Ska gå ut med Caspar och därefter följa med Rebecca in till stan en snabbis, vet inte vad som händer senare men något kul blir det! PUSSPÅRE


Home

Hallå där, jag kom hem för drygt två timmar sedan. Dagarna på landet har varit super mysiga fast den här sista dagen kunde jag skippat för jag var uttråkad hela dagen. 200 kronor, ett superfint (nya favoriten) armband och godis fick jag i mina påskägg. Nu ska jag snacka med Rebecca som jag även ska träffa imorgon! Det får bli lite roligare inlägg imorgon, godnatt.


PÅSKLOV

Äntligen är det påsklov (inte för att jag har längtat så mycket)! Proven och läxorna är över för tillfället och jag ska luta mig tillbaka och ta det lugnt resten av dagen. Jag vet inte om det är träning men ikväll åker jag till landet, jag tror jag kommer hem på måndag igen.


RSS 2.0