Nevermind, I'll Find Someone Like You

Hellooo! Har inte varit inne på datorn på flera dagar så det får bli ett inlägg nu från mobilen. Är på väg hem till min syster som bor i Flemingsberg. Sedan jag bloggade sist har jag varit på bio två gånger och sett Melancholia och Kronjuvelerna. Båda filmerna rekommenderar jag! Igår och idag har jag känt mig ganska seg och lite småsjuk så jag har mest legat i sängen och kollat på minst 20 avsnitt av Scrubs (<3). Vi får höras ordentligt när jag loggar in på en dator igen!

Onsdag 15 juni

Godmorgon!

Har precis sminkat mig och gjort allt sådant tråkigt och ska snart gå ut med Caspar. Framåt tretiden åker jag in till söder för att gå på bio med Emelie. Därefter åker jag hem till henne och äter middag där så jag vet inte riktigt när jag kommer hem igen, blir därför glest med uppdatering. Vi hörs när vi hörs helt enkelt!



Myspys!

Kom precis hem från Felicia där jag spenderade kvällen med Robyn. Vi kollade på film och satt på balkongen och hade det trevligt, man kunde inte tro att klockan var så mycket eftersom det var så ljust ute!

Tänkte sätta på en film nu och lägga mig i sängen strax, är ganska så trött faktiskt trots att det varit en ganska händelselös dag. Imorgon ska jag på bio med Emelie, vi tänkte se Melancholia med Kirsten Dunst i huvudrollen, har ganska stora förväntningar. Natti natti...



Everytime I see you I get week in my knees

Gårkvällen med Thereze innehöll två hundar och en massa prat på altanen. Hon var hundvakt åt två hundar så vi var på promenad och satt utomhus och pratade den största delen av kvällen. Det var riktigt fina hundar och jag hade det kul igår. 

I veckan ska jag bl.a. på förhandsvisning av Kronjuvelerna på bio med Felicia, träffa Sanna, löpträna och träffa Thereze. Nu är det dags att duscha för min del, vi hörs senare under dagen. 



Söndagsmys

Helgen har varit väldigt rolig och mysig på sina vis. I lördags var det överraskningsfest för min faster och hennes man som ska flytta ner till Skåne. Det bjöds på mumsig mat och goda tårtor med kaffe. Det var kul att träffa släkten igen! Senare fram mot kvällen träffade jag Malin och vi tog en kaffe i Sundbyberg, vi hade en del att ta igen sedan sist. 

Idag har jag legat i min säng den större delen av dagen med min ena syster och min fina vovvi. Tog en välbehövlig dusch och fräschade till mig och snart ska jag iväg och träffa Thereze för en lugn kväll med massa prat och mys!


Running All By Myself

Cyklade till Ursvik och sprang 5 km med pumpande musik i öronen. Såg inte en enda människa ute i spåret och det var riktigt skönt att springa där alldeles ensam. Tog en omväg hem på cykeln och kom nyligen ur duschen. Ligger i sängen och kollar på film för tillfället, njuter av att vara hemma när säkert alla jag vet är ute på äventyr.

Vi hörs kanske lite senare, annars blir det mer uppdatering imorgon!

Fräschat till bloggen

Fräschade till designen lite grann men gjorde inga stora förändringar eftersom jag gillar storleken och typsnittet på bloggen. 

Idag var jag i Kista och bytte en del onödiga köp och köpte ett skal till min iPhone. Ikväll skulle jag kanske åkt till Rålis med några vänner men jag kände att jag måste ut och löpträna eftersom det var en vecka sedan och jag känner hur jag måste bli i form igen, inför innebandysäsongen som drar i gång i augusti. 


I'm back!

Helloooo! Har inte tänkt på bloggen alls på några månader så det har varit alldeles tomt här. Vet inte var suget kom i från men det kom bara så jag kände mig lite tvungen att blogga. Har ingen aning om hur länge jag håller bloggen uppdaterad den här gången men vi får väl se! 


RSS 2.0