Home, sweet home

Hemma efter en helg på landstället spenderad med min fina familj. Julafton var så mysig så, men den gick som vanligt väldigt snabbt och dagarna efter julafton spenderades i sofforna framför tvn och brasan, vi spelade MAD kort och TP som jag och Emelie gav till Maria i julklapp, ett frågesportsspel!




I'm off to Storvreta!

Har precis packat klart väskorna inför Storvreta som jag åker till imorgon. Klockan fem är det uppstigning för min del och klockan sex ska laget samlas... Just nu är jag väldigt trött och inte så sugen på att gå upp imorgon men jag får hoppas att jag blir mer taggad imorgon för jag ser väldigt mycket fram emot cupen. Nu måste jag gå och lägga mig, kommer hem på onsdag och då blir det uppdatering! 



God Jul!

Jag var inne i minst sju butiker i Solna men jag hittade inte ett enda plagg att ha på mig, typiskt.. Istället blev det lite småsaker som skrubbhandskar, läppbalsam o.s.v. Har packat klart och nu ska vi snart åka till landet, det kommer bli så mysigt! Kommer hem på söndag igen och då blir det nog uppdatering om jag har tid. 



3 things to do

Ätit en stor frukost och fixat mig, nu ska jag åka in en snabbis till Solna Centrum. Tänkte kolla om det finns något att ha på sig imorgon på julafton, känner inte att jag har något hemma som passar. Även om jag helst skulle slippa alla människor som stressar med julklapparna den sista dagen så ska jag ju inte kolla på något annat så det borde gå någorlunda snabbt. 

När jag kommer hem igen ska jag ladda in julmusik på iPoden som ska spelas imorgon och så ska jag packa det lilla som behövs. 



So this is christmas

Sitter uppe och lyssnar på all sorters julmusik, (här är min lista) är inte ett dugg sugen på att sova än. Imorgon åker vi som sagt ut till landstället för att fira jul där. Jag kommer att åka ut på eftermiddagen med mina systrar så på dagen ska jag packa och fixa lite grann eftersom att jag knappt hinner vara hemma innan jag åker iväg igen på innebandycup. 

Ikväll var jag ute på promenad med min hund och dum som jag är så hade jag inget annat än leggings på benen. Jag frös så mycket, fick en stickande känsla och tappade nästan känseln i benen, rätt åt mig som inte tar på mig mer kläder, hahah! På något sätt är det ganska mysigt med sådan kyla (okej, -20 är kanske för mycket), för det finns inte mycket som slår känslan av att komma in i värmen och mysa framför en film med ljus och filtar. 


Jag, Caspar å Felicia i våras

Julklapparna är klara!

Har nu slagit in alla julklappar och dessa är till mina systrar. Paketen till mami å papi har vi systrar delat på, lika så med paketen till farmor å farfar. Att det är två dagar kvar till julafton kan jag knappt förstå. Vad hände med alla de andra dagarna i december då man går och längtar till julafton? Jag har inte hunnit med det, så snabbt som dagarna gått, haha.. Nu ska jag packa och senare ikväll ska jag träffa Thereze!



Så här ser mitt jullov ut ungefär

  • 23-26 december - Fira jul på landet med min familj + farmor å farfar!
  • 27-29 december - Innebandycup i Storvreta!
  • 31 december - Fira nyår med Rebecca och Thereze!
Utefter det ska jag träffa Sanna och andra vänner, fira födelsedagar och shoppa på mellandagsrean, hahah...


Förra jullovet åkte jag bl.a. skridskor med Nadja i Kungsträdgården, det var huur mysigt som helst!

I'm back!

Äntligen har jag fixat bloggen, jag hade ingen aning om hur den blev som den blev, alldeles vit och tråkig och ingen hjälp fanns det att få men jag klurade lite grann själv och som ni ser funkade det! En design mer inriktad åt julen med en fin röd färg. Enklare än så här blir det inte, snyggt ändå tycker jag.

Jag fick jullov förra fredagen (17onde) och sen dess har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med fina människor. I helgen var jag i Bromma Blocks med Felicia och handlade julklappar, i måndags tränade jag och städade mitt rum, i går var jag med Rebecca i stan och handlade julklappar, senare på kvällen åkte jag över till Maria och Marcus. Jag hjälpte till med att pryda hennes pepparkakor hon gjort och efter det blev jag bjuden på en sen men god middag.



Förra helgen var jag på restaurang och bio med mina systrar. Vi som är Harry Potter-nördar såg så klart den senaste filmen, den var braaa och jag längtar till sista delen kommer ut i sommar!

Hang with me

Det blir så mycket sämre uppdatering nu innan jullovet, I know! Det beror på högen av läxor och inlämningar jag har + att jag tränar tre gånger i veckan. Efter det måste jag liksom ha lite fritid också. Sitter just nu och skriver på ett geografiprojekt som ska vara inne på måndag, värmde en kopp varm choklad och plugget gick genast mycket bättre. Med härlig musik i lurarna och vetskapen om att det är jul om 23 dagar gör allt mycket lättare. Jag använder knappt min kamera men jag ska försöka ta med den till skolan och se om det blir några roliga bilder. Puss.

Rihannas nya album Loud gillas skarpt! Klicka --> Rihanna – Loud

(Har förresten ingen aning om vad som hände med min bakgrund, den försvann och nu vill ingen annan bild heller sitta där.. Något geni som vet vad som hänt? För designadinblogg.se hjälper inte!)

RSS 2.0