Crazy and it's all because of you

Helloo! Vid sextiden var jag i Ursvik med Linda, Linnea och Michelle och sprang några kilometer i skogen, därefter gick vi hem till Linda och badade i poolen, det var skönt! Nu är jag hemma och försöker skriva på min uppsats till syslöjden, jag har börjat skriva om korsettens historia men det är lite svårt att hitta fakta men det är faktiskt intressant! Det är det sista arbetet jag gör i nian och det känns konstigt...


Det här ser bara konstigt ut..


Just don't let me down

Nu är jag hemma igen efter en helg på landet. Jag har tagit ett långt bad för att fräscha upp mig och jag ska snart gå och lägga mig. Igår var jag och mamma inne i "stan" där det finns några butiker, jag fick tag på skor till balen, underkläder och även två klänningar. Jag ska ha den ena på balen och den andra på skolavslutningen! Jag visar bilder i framtiden. Nu måste jag plugga lite matte och sedan sova.

You spin me right round

Idag kollade vi på Torkel i Knipa på svenskan, fast på norska, det var ganska roligt! Nu packar jag lite och lyssnar på musik, ska ju åka ut till landet över helgen, ska plugga och shoppa! PUSSPÅREE


Is it strange to dance so late?

Vårmarknaden var så himla fin med Eric Saade där, älskar honom!!!!!!!!

Eller inte, nej men det var ganska mysigt att gå runt där ett tag och träffa människor. Jag fick panik när jag glömde mitt busskort och pengar i ett stånd men som tur var så fanns det kvar när jag sprang tillbaka! Imorgon är det sovmorgon för min del så jag börjar klockan nio istället för åtta. Tummen upp för det!

Is it to wrong to understand?

"Tjejerna från laget" visade sig vara en tjej, nämligen Linnea. Så hon och jag tog ett varv runt Råstasjön, sedan satt vi och pratade om nästa säsong innebandy.. Nu har jag duschat och ätit, ska dra på mig kläder och möta Felicia, vi ska ner till vårmarknaden i Sundbyberg. :)



You talk about love but what is that?

Idag blev vi helt klara med vår film i skolan, vi känner oss jävligt nöjda med den, hoppas alla andra gillar den också! Jag ska snart iväg och springa med tjejerna i laget och efter det ska jag kanske in till Sundbybergs Vårmarknad men vet inte om det är särskilt nödvändigt, får se sedan helt enkelt.

I helgen ska jag åka till landstället med mami å papi. Jag ska leta balskor och en klänning till skolavslutningen, och även lite annat som jag behöver.


Questions


Sponsored by Destiny

En svenskalektion och ett besök på Armémuseum i stan var det enda som gjordes i skolan idag, de andra två lektionerna var inställda. Nu känner jag mig ett ton lättare när jag är klar med ytterligare två saker inom skolan. Det jag har kvar nu innan sommarlovet (!!) är en uppsats i syslöjd och ett matteprov. Great!


The Kite Runner

Update:

Jag sitter och skriver min bokreflektion om boken Flyga Drake, den bästa boken jag läst faktiskt. LÄS DEN!
Sitter och funderar på att jag måste se filmen, hur kan jag inte ha sett den?!
Förövrigt är jag trött och sugen på att krypa ner i sängen, men icke!
Nu ska jag skriva klart det här och sedan öva på svenskaredovisning om språkhistoria..

She is running out

Igår steg jag och Felicia upp vid tio hemma hos henne och åt frukost i solen på balkongen! Senare mötte vi hennes mamma Marianne och hennes pojkvän Peter inne i Gamla Stan och vi tog en båt till Gröna Lund. 
På Gröna Lund fick vi allt betalat av Peter som var hur trevlig och generös som helst, tack! Jag och Felicia åkte mest Insane och Katapulten, hehe de roligaste karusellerna enligt oss. Vi spanade på en del snygga killar och åt god mat och sockervadd, glass och sådant där. Vi var så trötta på vägen hem så vi skrattade hela tiden, folk trodde nog att vi var påverkade, haha!
Allt som allt var det en underbar dag/kväll!


Paus i solen

Blå tåget är ett måste!


När vi satt och åt

Boatride


Orientera är nog min grej!

Idag var det orientering i Ursvik och det gick jättebra för min del, jag tog alla kontroller, 13 st var det. Allt det på två timmar och efteråt var jag rejält trött i benen efter allt spring! Gick sällskap hem med Rebecca och när jag kom hem duschade och smörjde in mig, nu väntar jag på att Felicia ska bli klar så vi kan gå ner till Golfängarna och ha picknick! Imorgon åker vi till Gröna Lund! :D


Sist jag var på Gröna Lund tog jag den här bilden!


19 augusti


Platanias - Kreta - Grekland
Can't wait


Slutet har just börjat mellan dig och mig

Nyduschad och fräsch efter idrottdag och innebandyträning. Jag ser att jag är ganska röd på armarna och i ansiktet efter en dag i solen utan solskydd, ajdå! Imorgon är det orientering i två timmar för min del som gäller, då ska jag smörja in mig. Nu ska jag gå en promenad med vovven, hur kan man motstå det när vädret är som det är? Man måste ju passa på!


Don't forget me baby

Hola!
Fortfarande är det ljuuuvligt väder ute och det gillar vi! Igår efter skolan gick jag och Felicia ner till Golfängarna med lite kakor och sådant gott, vi lyssnade på musik och hade det bra, ända till solen gick ner och det blev lite kallt, så då gick vi hem. Felicia tog massa bilder som jag inte fått än så det får vänta!

Idag i skolan jobbade jag med Felicia och Sofia ur filmgruppen med vår film och den är nästintill klar, bara lite musik och andra effekter som ska läggas till! Jag längtar väldigt mycket till filmfestivalen då man får se alla filmer och priser delas ut. Nu ska jag sätta igång att skriva om en bok, Flyga Drake.


Idag längtar jag till att...

... få mina betyg och gå ut Ängskolan, även om det kommer vara ganska sorgligt
... gå runt barbent och med en fin solbränna
... sommarjobba i juli/augusti och tjäna cashhh
... springa midnattsloppet och känna hur jävla bra jag är!
... sätta mig på planet till Kreta
... börja en helt ny skola, kallad Jensen Västra





You have the life in your hands

S-H-I-T vad underbart väder det är ute! Sommaren är här, for real. Efter skolan packade jag och Felicia en varsin väska med smått å gott och satte oss på en äng. Där tog vi fram musik och kortlek, mackor och saft och hade det bra! Det var som en premiär på sommaren kan man säga. Mer sådant, tack!


Min fega hund

Idag när jag var ute på promenad med Felicia och Caspar tog det plötsligt stopp när Caspar fick syn på två luftballonger långt bort i himlen. Han började gnälla och spjärnade emot när jag drog i kopplet (syns på bild). Japp, min hund är rädd för luftballonger, så det var bara att vända tillbaka och ta en annan väg. När luftballonger svävar utanför vår balkong börjar han alltid skälla, som om det var något riktigt farligt, haha! Här är några bilder.


Hoooome!

Hola!
Igår kom jag hem ifrån Falun och gissa om jag var är rejält trött! Min kropp är slutkörd och jag är helt snurrig på grund av att jag är trött, haha! Allt som allt blev det sju matcher för min del, fyra med 94orna och tre med 93orna. Vi vann bara två av dem och en blev oavgjord, menmen! Det har varit himla roligt under de här dagarna, nu är det skönt att vara hemma. Det var problem för min del med både förkylning som kom tillbaka, och även ryggproblem - jag kunde knappt gå under ett tag, men det löste sig till slut. Träningsvärk, hejhej!

Nu ska jag sova en stund till. Sedan ska jag åka med mammas kompis Sussie och hämta min doggi på pensionatet som han är på. Mina föräldrar kommer nämligen hem ikväll!

Det är inte lätt när det är svårt!

Nu har jag packat klart, äntligen! Det är bara några saker jag måste packa ner imorgon eftersom jag behöver de idag. Var i Bromma med mami en sväng tidigare idag och jag bytte fodralet till ett som passar iPod så nu är det ingen risk för repor! Förövrigt.. känns som vanligt som att man glömt mer än hälften att packa ner, attans!



Imorgon ska jag upp vid femtiden (!!!!!) för att möta laget vid klockan sex. Vi har match halvelva och det tar tid att åka dit.. Nej nu ska jag hjälpa mami med maten!


Whirlwind

Godmorgon. :)
Jag sitter och äter en skål flingor. Igår höll ipoden mig uppe väldigt länge, haha. Jag märkte inte ens hur snabbt tiden gick förrän jag såg att den var kvart i tolv.. Idag är jag näst in till helt frisk! Mamma vill ändå ha mig hemma eftersom man aldrig vet om det blir värre. Jag ska till skolan om en timme ungefär, då ska vi spela in vår film, sedan ska jag hem igen. Då ska jag sätta igång med att packa, och även gå ut med min hund - som förresten ska in på hundpensionat i tre dagar eftersom min familj ska ner på bröllop i Skåne, stackars lilla bebi..

Ha en bra dag allesammans!

It has arrived!

iPoden har anlänt och jag är lycklig! Jag håller på att ladda in en massa musik och spel till den just nu. Dricker isvatten gör jag också. Förresten har jag druckit minst 4 liter vatten idag!! FATTA! Så är det när man har en näsa och hals torr som en öken. På grund av en nässpray som t.o.m. inte längre säljs i butik på grund av att den orsakade typ näsblod.. TACK DÅ!


Så här ser det ut, spelgalning - ja


To cool for school

Idag är jag fortfarande sjuk, dock har febern gått över efter väldigt mycket sömn. Nu är jag bara täppt i näsan och sådär torr i halsen, som jag alltid blir när jag är sjuk. Men jag känner på mig att det går över om jag tar det lugnt idag och imorgon. Idag ska jag dock till skolan för att göra ett fysikprov, men sedan går jag hem.


Tur är att man har sällskap av min lilla plutte. Dock är denna bild gammal! :)


Läggdags, måste bara säga en sak.

Jag vill bara säga att jag har inga pengar på min mobil at the moment, därför kan jag inte svara på sms. Och idag har jag inte haft mobilen påslagen. Eftersom jag har fått runt 20 samtal från ett okänt nummer, jag orkade inte med det, därför har jag haft den avstängd i stort sett hela dagen, sätter på den imorgon igen. Godnatt!


Håll tummarna, por favor!

Febern pendlar och jag har ont i halsen och upp mot öronen. Snälla håll tummarna för att jag snabbt ska bli frisk!! Nu ska jag åka till Rusta och Intersport med mamma en snabbis.. Sedan blir det sängdags med fysikboken och en kopp te, med honung i så klart.

You've left me speechless

Hellu, försökte blogga tidigare idag men mitt internet funkade inte. Jag var bara på två nödvändiga lektioner i skolan, eftersom jag är ganska sjuk och jag måste se till att bli frisk. Så jag gick hem och åt en stor frukost, därefter la jag mig i sängen och läste Flyga Drake som jag läser på svenskan. Har pluggat lite fysik också men måste plugga mer. Ikväll ska jag åka och köpa luftmadrass till cupen, och strumpor, kul va?


I bought it!

EN KOMMENTAR, från min trogna vän Felicia, haha. Och lite svar från Anna som har en iPod Touch och nu har jag precis beställt en som ska komma hem inom några dagar! Wohooo, hoppas bara att den kommer på onsdag, så jag kan ha den i Falun!
Nää nu ska jag kolla på Wallander med mami <3


MEH HALLÅ?

Jahapp, det var ju många åsikter mina bloggläsare hade angående inlägget under. Är det så himla jobbigt att lämna en kommentar eller, vavava?
Ni kan vara anonyma om det är så pinsamt att synas? :D Jajaja, hajdo!


Köpa eller icke köpa?

Ja nu är det så att jag har pengar som bara ligger å dammar, skämt å sido. Men jag har varit riktigt sugen på en iPod länge nu och jag vill ha en iPod touch. Frågan är bara om det är nödvändigt? Kan ni hjälpa mig lite grann..

Jag har en Samsung touch mobil telefon, men det spelar ju ingen roll? En iPod är ju en annan sak och battertiden på mobilen räcker inte länge om man ska lyssna på musik. Jag har redan en mp3 (på bild) men den är utan skärm, börjar bli trött på att bläddra lång tid för att lyssna på en viss låt. Såå, vad tycker ni jag ska göra?!


Lördagsmys

Hallå där!
Igår hade vi det jättebra hos Felicia, även om det regnade. Vi satt på hennes balkong där vi hade lagt ut massa filtar och skydd mot regnet! Vi tände massa ljus och så tände vi vattenpipa, det var det jag köpte igår i stan! Vi satt där i flera timmar och pratade och lyssnade på musik. Till slut blev vi så trötta så vi gick in och sov. Kom hem för någon timme sedan. Känner att jag börjar bli sjuk... ajdå. Måste vara frisk till Falun. Så nu ska jag krypa ner i sängen. Pusspåree


Känslan av Frihet

Hola!
Igår var jag på Nakenberget med Felicia, har blivit som en slags vana kan man säga! Och vi träffade Nadja, Robyn och Sanna som satt en bit bort, vi hade inte märkt varandra, hehe. Så det var kul att träffas och sen skildes vi åt och jag och Felicia gick hela biten hem, så mysigt ute. Snart ska jag träffa Nadja och vi ska åka in till stan en snabbis. Senare ikväll ska vi och Felicia och kanske någon mer gå ut och grilla, hoppas det är bra väder!


Qué?

Vad är det som står på? Fler besökare men mindre kommentarer, hmm..

SOLEN SKINER, och jag är glad men himla trött! Har dammsugit och fixat i hela lägenheten så mami blir nog glad när hon kommer hem. Snart ska jag iväg på träning, får se om det är bättre än i måndags. Idag fick vi tillbaka det spanska nationella provet. Jag fick VG! Tre poäng i från MVG tydligen, det var ett konstigt betygsystem..

Jag har räknat ut att det bara är 13 riktiga skoldagar kvar i min skola. Vi ska nämligen ha idrottsvecka (v.20) och kärleksvecka (v.23) så det är inte många dagar kvar nu, herregud! Jag blir lika chockad varje dag. Nej! Nu ska jag byta om.


Idag när jag och Sanna satt ute på en håltimme!


One week left

Godmorgon!
NRJ på radion och jag fixar mig framför spegeln at the moment. Idag väntar fyra lektioner + en filminspelning. Efter skolan är det träning som vanligt och därefter ska jag försöka mig på fysikplugget. Det handlar om stjärnor och sådant där, ganska intressant ju, så det är bara att sätta igång med det!

Förövrigt, en vecka kvar till Falun! Jag är rejält peppad och jag längtar väldigt mycket. Ska bli roligt att åka bort.


2007 på samma cup med S.I.K.
Vi var där år 2008 också!


Sommarjobb vecka 29-30

Jag har fått sommarjobb hos Förvaltaren i sommaren i samma område där jag bor, vaktmästeri som jag sökte. Dock sökte jag vecka 26-27 och jag fick 29-30, då har mami och papi semester och ska vara på landet, känns trist att jag inte kan följa med. För jag vill hellre tjäna pengar ju, men ändå! Det är så mysigt på landet ju. En bra sak är att Nadja har fått samma jobb samma veckor! :D


Vårt hus sommaren 2009


Vitsippor

Hemma från träningen och ska snart duscha och sedan gå och lägga mig. Skola imorgon, har jag ingen lust med men det kommer nog gå bra.. Känner att det börjar bli väldigt oseriöst på mina träningar och det är ju mindre kul eftersom jag verkligen vill satsa på innebandyn...


Kill the Director

Goodmorning!
The Wombats spelas för fullt i högtalarna och jag tänkte snart äta frukost och därefter göra i ordning mig. Sedan ska jag gå runt sjöarna eller något sådant med Caspar. Senare vid ett ska jag träffa Felicia! :) Ska försöka ta lite bilder idag som går att lägga upp.


HAHA! I fredags, jag hade väldigt roligt antagligen..
Det ser ju knappt ut som mig.


Three Little Birds

Klockan är halvtolv och jag sitter och lyssnar på Bob Marley, så fin musik. Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på film hade jag tänkt, det var ett tag sedan. Imorgon är det nämligen studiedag i min skola så jag får sovmorgon, välbehövligt efter en helg med lite sömn!

Imorgon ska jag plugga, gå ut med min doggi och träffa Felicia. Vid åtta är det löpträning med laget och därefter innebandy. Ska bli roligt! Nu ska jag bädda ner mig i sängen med kuddar och täcken, godnatt!


You make my life easy livin'

Gårkvällen var riktigt rolig. Det var hemma hos mig och Rebecca var här. Även igår satt jag på balkongen i stort sett hela kvällen som jag gjorde med Maria och Nadja. Dock var det kallare igår. Jag längtar till sommarkvällarna då det är mycket varmare! Det blev väldigt sent och därför vaknade vi sent också (ja klockan elva är sent för mig!).

Idag har jag bara suttit inne och degat trots att det är fint väder ute, har inte haft någon ork att gå ut, haha... Senare ikväll ska jag träffa Felicia! Studiedag imorgon ju så det är som lördag idag.


My heart was made for bleeding all over you


Yesterday

Godmöörning.
Nadja och jag ligger i sofforna och kollar på Sunes Sommar, bästa! Maria åkte hem för ett tag sedan. Igår var vi hemma hos mig och hade det bra ute på min balkong, det var inte ett dugg kallt så där satt vi i många timmar och chillade rent ut sagt. Rökte vattenpipa och lyssnade på reggae och gamla klassiker! Sedan kollade vi på Bert! En himla bra kväll helt enkelt! Kommer nog lite bilder sedan. Pusspåree

RSS 2.0