The Children

Hello! Rebecca gick hem för ett tag sedan, vi träffades igår hemma hos mig och bland annat kollade vi på The Children som vi hyrde, den var ganska läskig och äcklig. Det som är positivt med den här sega söndagen är att det inte är skola imorgon, då slipper man faktiskt det mesta av söndagsångesten, tummen upp för det! Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund, läser en bra engelsk bok som heter Falling.

Snaaaark

Jag har varit trött heeela dagen, sov bara i fyra timmar om jag räknar rätt, herre... Nu har jag tvättat håret och ska fixa mig lite grann. Sedan ska jag träffa Rebecca!
Så jävla cool jag är.
(ser icke ut som min hand, creeeeepy!!)

Shopping igår

Jag har tråkigt som bara den, jag underhåller mig med Coldplay och meloncider, kul! Igår var jag förresten i Solna C efter skolan men jag slapp åka ensam för Felicia åkte med. Jag köpte en handväska och skitsnygga leggings!

Igår

Hola!
Har duschat och lyxat till det för mig själv, kom hem från Tess vid tolvtiden. Det var fest hos henne igår eftersom hon fyllt 18 år och det var kul att träffa nytt folk. Nu måste jag städa på mitt rum och äta lunch, ciao!

Kapten Cool

4 timmars håltimme nu! Börjar alltså klockan 14 med spanska, då är det prov, sedan slutar vi.. Senare idag är jag sugen på att shoppa lite grann, frågan är om jag hittar någon vän eller får åka själv, hehe. Jaja nu ska jag plugga!


Sportlov om sju timmar

Godmorgon. Idag ska jag gå till skolan, jag är ju nästan helt frisk så det är onödigt att stanna hemma. Det är ändå bara tre lektioner jag ska gå på. Jag sov med fläta inatt så mitt hår är inte platt idag, once in a lifetime!!


MGMT - Kids

Kommer aldrig tröttna på denna låt, oslagbart bra (kan man säga så?)!!

Promenad

Var ute på en promenad med Rebecca för en stund sedan, vi pratade om lite saker och nu känns allt bra. Jag tänkte börja plugga nu, jag är väldigt sent ute med min musikuppsats men jag ska vara klar idag så det är bara att jobba på. Jag hämtade spanskaböckerna i skolan idag så det ska jag också plugga, har prov imorgon som sagt.
Det här saknar jag

Så uppsnärjd i det blå

Försöker plugga spanska men det är inte så lätt när böckerna är i skolan. Gör mitt bästa och försöker plugga på nätet. Ingen skola imorgon för mig vad jag tror men jag ska förmodligen dit och hämta spanskaböckerna, då kan jag också passa på att ta med mig gitarren så den kan stämmas! Smaaaaart.

Saknar

Hemma från skolan

Idag är jag hemma från skolan, det behövs. Jag har jätteont i halsen och öronen, har t.o.m. svårt att svälja pågrund av det. Hade även svårt att sova inatt så jag är inte särskilt pigg för skolan..
Har legat i min säng och kollat på film och nu har jag hjälpt Maria att packa lite flyttkartonger, den jäkeln ska ju flytta den 20 mars! Då är jag ensam kvar av tre systrar... Herre min skapare

Klassisk musik

Lyssnar på klassisk musik och försöker göra ett musikarbete, det är väldigt svårt och jag kommer inte riktigt på vad jag ska skriva. Jag har förresten skrivit klart en idrottsuppgift som jag blev nöjd med, skönt att ha det klart. Det enda som återstår den här veckan är alltså musikarbetet och ett spanskaprov, sedan är det sportlov!

Gulleponken jag skriver om för tillfället

Skridskor

Skridskor i Kungsträdgården idag, det var väldigt roligt och vi slutade runt tolv så det var ju skönt. Gick med Felicia hem efter det och kollade bl.a. på hennes hamster, gud så liten och söt den var! Trötta och utslagna spenderade vi all tid i hennes säng och slöade. Vet inte varför jag är så trött som jag är men jag vet att jag inte har någon lust alls till att plugga.

Kom hem nyss från träningen

Kom hem för en stund sedan från träningen som var riktigt jobbig, eller ja åtminstone för mig som är förkyld. Min hals är rosslig och jag hostar hela tiden, good job! Ska duscha men jag är riktigt trött och vill bara sova.
Imorgon är det åtminstone sovmorgon och idrottsdag. Jag och Felicia ska åka skridskor i Kungsträdgården, mysigt! Nej nu måste jag duscha så jag får min sömn.
Kolla Felicias nya lilla hamster hon hämtade idag, jag dör, den är så söt!
Felicias blogg

Frost

Huvudvärk och hosta, så har min dag sett ut och det gör den fortfarande. Men skoldagen gick snabbt ändå och bra. Matteprovet var ganska lätt, men jag ska inte hoppas för mycket för man vet aldrig med sådant där. Emelie är här vilket var ett tag sedan, vi tre systrar låg i min säng och kollade på 'Snövit' med scones och saft, det var mysigt!

Ska iväg på träning om en halvtimme, inte pepp alls men jag har inte tränat på två veckor nu minus i torsdags. Hade behövt plugga idag men alla som känner mig vet ju hur jag är. Dock ska jag skriva en uppsats om idrott nu. Pusspåreee


Seg söndag

Snacka om seg söndag. Jag åt precis middag och innan det låg jag och sov, har ingen lust att plugga eller göra något vettigt men jag ska väl börja med det snart. En vecka kvar innan sportlov, väldigt braa! Har dock två prov, en redovisning och två inlämningar i veckan, men det ska nog gå bra..

Haha jag tröttnar aldrig på den här bilden.

Konstnärligt

En hjälte är på väg hem till mig, ja hon har räddat min kväll!!
Jag slipper sitta i TV-soffan alldeles själv, tack du stora Herre för du sände denna ängel.




Snöstorm

Det var riktigt kallt ute och mitt ansikte känns som is, det blåste som bara den och jag fick snö i hela ansiktet och ögonen, jag såg bara två människor ute, med sina hundar. Förstår att folk inte vill gå ut i det här vädret, haha. Tänkte ladda upp med popcorn och bra filmer i TV-soffan, aldrig i livet att jag tänker se på Melodifestivalen.

Min fina

Det har varit problem med blogg.se så jag har inte kunnat blogga förrän nu. Jag är hundvakt ikväll eftersom mina föräldrar är på fest, himla roligt. Finns inga av mina vänner som verkar kunna träffas, ingen svarar på sms/samtal, snellt! Ska gå på promenad nu med världens finaste, Caspar.

Morgonutsikt

All the boys love Mandy Lane kollade vi på igår här hos mig och den var lite konstig men den var ganska bra. Rebecca sover men jag är pigg som tuppen, inte. Orkade bara inte sova längre och jag vaknade med träningsverk under mina armar på mina sidor typ? Ingen aning hur det gått till! Jag har ingen kraft i armarna och jag kan knappt lyfta dem, haha.


Filmkväll

Ska möta Rebecca strax, vi tänkte hyra ett par filmer och köpa något gott för att sedan gå hem till mig och ha det bra. Har inte så mycket tid till att skriva men tänkte bara uppdatera lite grann.

Nyår 08-09

Kind of Missing


Håkan Hellström

Håkan Hellströms låtar strömmar ur högtalarna och jag får flashbacks från sommaren! Att lyssna på Håkan är verkligen sommar för mig så det känns nästan som att det är sommar utanför fönsterna istället för snö och kyla. Men ska sluta drömma mig bort och gå och träna, får se om jag kan pågrund av min fot men det ska nog gå.
Kom igen Lena
Klubbland

Gymnasievalet inlämnat

Skoldagen flöt på utan problem och jag var inte så gnällig som jag brukar vara på måndagar, hehe. Gymnasievalet är inlämnat nu (!!!) och jag är inte helt nöjd med valet men det får duga till omvalet då jag kan ändra om det så behövs. Ingen träning för min del ikväll (snyyft!) eftersom jag stukade foten igår så jag haltar..

Mumma... Gerard Butler

Vinst idag

Matchen gick skitbra! Fan vad vi kämpade, yee! Vi vann med 4-3 och jag fick spela center idag, amajgad. Haha jag ramlade två gånger av mig själv och vrickade foten bl.a... Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla film, because i'm worth it!


Across the universe

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sedan. Igår kollade jag och Felicia på 'Sommaren med Göran' som var annorlunda men rolig! Idag har jag match 13.15, vi ska vinnaaaaa!

Jag saknar den kvällen så himla myckeeeet!

Skrikrosa

Målar naglar i skrikrosa, det blir fint. Passar jättebra till min helblåa Råsundaoutfit. I think. Match om en och en halvtimme mot Töjnan, blir kul. Har inte spelat innebandy sen förra söndagen, amajgad. Nä nu ska jag fortsätta måla och sjunga till alla bra låtar på Spotify, pusspåre.


You don't even know me

Seg fredagskväll. Har konstiga känslor, har haft det hela dagen. Ena sekunden glad och energisk. Andra stunden ledsen och skakande av nervositet. Att det här valet kunde vara så stort. Det hade jag inte den blekaste aning om. Känns som att jag slösar bort min tid av att sitta här, borde göra någonting, men vadå? Måste välja en linje. Jag vill gå teater, men om det inte går bra för mig i den riktningen då? Tänk om allt blir helt fel, vad ska jag då göra..

Farsan

Nu är jag hemma. Jag och Felicia åkte först till ÖoB och jag köpte anteckningsblock, sen åkte vi in till stan och gick runt i lite affärer tills de släppte in folk i biografen. Vi fick popcorn och läsk och en "goodiebag" med lite saker i, trevlans. Fuglesang som varit på månen var där och snackade lite innan filmen, hehe. Mitt i filmen började folk på balkongen kasta flaskor över hela salen och popcorn, det blev kaos och filmen stängdes av en stund.. Och det är folk som ska börja gymnasiet...?

På väg ut ur biografen halkade jag på en påse som låg på isen rakt på rumpan, haha! Det var lite skoj.. Men nu ska jag förbereda mig lite inför det andra nationella provet i svenska, pusspåree.

Håltimme i skolan

Hallådär! Prov på ekonomi i morse, det gick ganska bra, bättre än förväntat. Nu har jag håltimme ändå till 11:30. Ska ju på bio idag 17:30 på Skandia, det finns 570 platser i den salongen... :o Onumrerade platser, KRIGA!! Hehe.. Pusspåree

Hämtat biljetter

Hallå där! Idag efter nationella provet åkte jag in till stan med Felicia och hämtade biobiljetter till 'Farsan' som är imorgon, filmen verkar himla rolig så det blir bra kan jag tänka mig! :) Sedan gick vi runt i lite affärer och jag hittade ett linne och en kofta på rea, 98 kronor tillsammans, kan visa sen. Jag ska plugga SO nu, jag har dragit ut på det lite men nu jävlar.


En pruttkudde

Nationellt prov i svenska om sisådär en timme, jag är inte nervös alls men jag anar att jag blir det senare. Det är förövrigt den enda lektionen i skolan, så istället för att börja kl.9 börjar jag kl.10:15 och istället för att sluta kl.16:50 slutar jag 11:35! Pusspåre nu ska jag göra i ordning mig.


Snabb skoldag!

Skoldagen gick snabbt och lektionerna var inte alls lika jobbiga som de annars brukar vara på måndagar. Det var simning och livräddning och det gick bra tycker jag. Alla de andra lektionerna flöt på och så var det plötsligt dags att gå hem, skönt. Här hemma har jag inte gjort annat än ätit middag och legat i TV-soffan. Måste bli ändring på det, nu ska jag faktiskt plugga ekonomi... Ingen träning för mig varken idag eller på torsdag, hur ska jag överleva?! :(


Vinst!

Matchen mot Bollstanäs gick jättebra! När vi mötte dem förra gången förlorade vi med 4-1, nu vann vi med 5-1. :) Jag skulle ju spela en match till med juniorerna men jag kom hem alldeles för sent så jag hann inte. Lika bra det kanske eftersom jag var/är riktigt trött. Ska borsta tänderna och sen ska jag bannemig sova. Pusspåre

Bejbi

Köpte en ny tröja igår

Helluu. Vaknade väldigt sent idag och Rebecca gick hem för en liten stund sedan. Jag är fortfarande förkyld känner jag, är torr i halsen och lite febrig. Men jag ska ändå spela matcherna idag, borde nog inte vara någon fara, kan ju alltid försöka. Igår i Kista C köpte jag en tröja från H&M, den är jättefin och jag är nöjd. Lägger upp en bättre bild så småningom.


Drömmer mig bort

Sitter och drömmer mig bort genom att kolla på Greklandsbilderna från förra året.. Vill verkligen inte missa Grekland i år men absolut inte skolan heller. Hehe jag ber varje natt för att det inte ska krocka, hahaha nej men typ? :)
Rebecca sover antar jag.. Jag som har duschat och bara ska fixa håret och sminka mig, vill ju åka och shoppa lite grann! Jajjaaa. Ska kanske fokusera på att bli frisk eftersom jag har två matcher imorgon. Pusspåree

Kolla bara hur vackert det var, ute på kryssning!

6

1. Bon Iver skriver de vackraste låttexterna och vacker röst har han också.
2. Jag har kollat på läskig spindelfilm på tv6 ikväll. Det var läskigt.
3. Jag har ätit glass och choklad också, because i'm worth it!
4. Borde gå och lägga mig men jag orkar inte.
5. Jag är ensam hemma, ska kanske köra på en FF (föräldrafri) fest?! Vem är på?
6. Ett meddelande till Maria som är så himla trögfattad: LÄGG SKORNA I SKOHYLLAN någon gång?!
:)

Uttråkad

Filmen 'Allt för min syster' var jättebra! Snacka om att jag grät typ hela tiden, haha men den var väldigt sorglig. Jag har läst boken för länge sedan och det negativa var ju att det var inte alls likt boken, men som sagt var filmen bra. Snart är det middag, jag är hungrig som bara den, har ju inte ätit på hela dagen, man har ju ingen lust till det när man är sjuk.

Ja, jag saknar de där tiderna i sexan/sjuan när man var knäpp men inte brydde sig,
och när man alltid skjutsade Naddis på hennes killcykel. Det var tider det.

Förkyld

Hejdär. Imorse vaknade jag upp med en kraftig förkylning så jag stannade såklart hemma. Ingen idé att sitta groggy i skolan och smitta andra inte. Mamma är också förkyld så har haft sällskap av henne. Nu är hon i Solna och det enda jag har gjort idag är att läsa i mammas säng, hehe. Läste ut 'Flugornas herre' som inte var särskilt bra och har nu börjat på 'Den jag ville ha' som verkar mycket bättre. Tänkte kolla på 'Allt för min syster' nu, pusspåreee.


Go ahead

Heyy. Övar lite grann på spanskaglosor och läser en text i biologiboken samtidigt, går helt okej! Jag är väldigt glad över att det är fredag imorgon, äntligen är det helg och man kan sova ut. Ser väldigt mycket fram emot bion på lördag också.

Att slänga sig i snön är inte fel

Högsta volym på med en massa härlig musik i högtalarna och städning är i full gång. Ligger kläder över hela golvet så det måste jag ta tag i och sedan dammsuga. Har träning om 45 minuter så jag måste skynda mig. Pusspåreee!
Kände för att slänga mig i snön efter skolan, haha mysigt ju!

Fish Tank

Helloo. Att gå en långpromenad med Rebecca var mysigt även om snön var jobbig, hehe. Vi var hemma här ett tag också och pratade ikapp allt som hänt. På lördag ska vi gå på bio och se 'Fish Tank', den verkar otroligt bra och det blir nog ingen besvikelse. Såhär ser alltså slutet av denna vecka ut på ett ungefär!
Torsdag: Skola till 14:50, träna klockan 17 till 18:30, därefter plugga spanska och biologi
Fredag: Skola till 15, därefter ha det ytterst roligt och plugga ekonomi förmodligen
Lördag: Bio med Rebecca
Söndag: Match klockan 16:30, match med juniorerna 19:45... Jag som måste plugga!


Saknad

Ger upp plugget för en stund och beger mig ut i snöovädret med en hund och en saknad vän! Ska bli ytterst mysigt.
En väldigt seg biologilektion med Torkel

The Fame Monster

Jag är hur trött som helst och den här dagen har inte varit den bästa. Förresten, torsdag imorgon.. (:o) Snacka om att denna vecka gått snabbt! Riktigt skönt ju, då kommer våren snabbare! Att det snöade idag, och så himla mycket, gillar jag ickeee. Även om det är fint med snö får det schluta snöa nuuu.
Sitter just nu och lyssnar på Lady Gaga's album The Fame Monster. Hon är riktigt grym och en av väldigt få artister som har en riktigt bra röst i verkligheten, I like!


My roooom


Dumma!

Hola!
Har lagt till två val på min lista över gymnasium så nu är det fem val, dock är jag inte helt säker på alla valen men det blir nog bra. Ikväll är det träning kl. 20, jag längtar! Nu till något annat.. Jag har ångest typ hela tiden.. Därför att
Min kusin Johanna gifter sig den 15 maj nere i Skåne och jag har sett fram emot det väldigt länge, på senare tid har jag fått reda på att Viking Line Cup som är i Falun är samma helg och även om jag är säker att jag ska välja cupen känns det tråkigt.
Det jag har mest ångest över är angående augustimånad. Greklandresan är från den 18e till den 25e och det är runt den tiden som skolorna börjar, jag vill verkligen inte missa Grekland för jag mår som bäst när jag är utomlands men jag vill heller inte missa första dagarna i en ny skola, det går ju bara inte. Känns så himla jobbigt allt.. :(

RSS 2.0