Sweet 16!

Yes, 16 år idag! Känns himla bra även om jag inte förstått det än, hehe. Jag har fått lite presenter nu på morgonen, som jag är jättenöjd med!

Presentkort på H&M på 300 kronor och Body Butter Oliv fick jag av Maria och Emelie! 500 kronor fick jag av morfar och av mamma och pappa fick jag en hylla till mitt rum, och när jag köpte tvn betalade de 1/3 så jag är jätteglad! Senare idag kommer Emelie och Fredrik, farmor och farfar över och ska fira mig, det blir trevlans!


In the air tonight

Fiifan vad rädd jag blev när jag som vanligt skulle sätta på Spotify och det var helt borta från datorn! Jag blev helt gråtfärdig och arg (HAHA) för Spotify är tyyyp min andra halva liksom! Men så installerade jag bara om det och nu funkar det igen, inga listor är borta som tur är. Mihihih.
Att det är fredag idag är ju riktigt skööönt, ska bara ligga hemma och slöa, just like I like it! Pusspåreeee


Tjenare Kungen

Ikväll har jag legat inne i min syrras rum och löst korsord, tummen upp för att spendera en ledig kväll på det sättet.. Ska öva lite grann på engelskverb som är ganska lätta och sen kolla på Tjenare Kungen hade jag tänkt, en av de grymmaste filmerna jag sett! Helg snart och jag fyller år om fyra dagar, wöhö! :D


Skol DM Innebandy

Hello! Jag är himla trött efter denna dagen. Klockan sex var det uppstigning och kvart i sju gick bussen till Sundbyberg och den första matchen började tjugo över åtta. Det blev förlust med 4-0 men den andra matchen vann vi med 5-0. Kulkul. Efter det duschade vi och åkte tillbaka till skolan där det var skridskor på idrotten (så man kan ju lugnt säga att min väska var väldigt tung med skridskor och innebandygrejer..).
Nu ska jag snart åka iväg till Värmdö Gymnasiums öppna hus med Felicia, sedan ska jag nog göra mina gymnasieval. Puss

Skolans matchtröjor är riktigt snygga! (?)

Enebyberg och Järfälla

Godmorgon. Jag kom nyss hem från Felicia, äter lite frukost och klockan halv tolv är det match mot Enebyberg i Tallbacka! :) Jag är himla trött men det ska bli roligt ändå. Senare idag ska jag spela match med juniorerna mot Järfälla borta i Kallhäll och resten av tiden ska jag plugga så det blir inte mycket uppdatering. Pusspåreee!

Nr 36!

Välbehövlig städning

Men tja! Har precis käkat wok som var riktigt gott, med Maria och Marcus. Idag har jag umgåtts med Felicia, jag hjälpte henne att städa hennes rum (det behövdes verkligen) och vi möblerade om lite grann, fint blev det! Och nu vill jag säga en sak
Jag är väldigt trött på er som påpekar att jag och Felicia är "hela tiden". Jaha och, vad spelar det för roll? Jag trivs jävligt bra med den tjejen så vad är problemet? Folk som är ihop och umgås varje dag är ju inget konstigt verkar alla tycka, men så fort två kompisar är väldigt ofta så är det genast fel, blä på er, och ni vet nog vilka ni är!


Baksmällan

Kollade nyss på 'Baksmällan' med Maria och Marcus, den är så himla rolig och jävligt bra. Bebisen som är med är nog den sötaste jag sett, hehe. Watch it!
Tänkte packa gympakläder till imorgon och ta fram kläder, sedan är det bedtime. Riktigt trött och en helt ny vecka väntar så godnatt!


Saw VI

Hola! Kollade nyss på 'Saw VI' som jag laddade hem. Den var faktiskt ganska bra (om man nu kan kalla en sådan brutal film för bra..) vilket jag inte trodde. Har sett alla sex filmer i serien nu, om det kommer en till så är det ju knäppt.


Mysigt

Gud vad skönt det har varit att spenderat min fredag och lördag med mamma (Maria jobbar och pappa är på landet) och vara borta från allt annat. Jag trodde jag skulle tröttna men absolut inte, det har varit mysigt. Ikväll kollade vi på film och R.E.A. (Roligt Elakt Aktuellt) som vi har inspelat på gamla band, riktigt roligt. Godnatt


Finfin klänning

I Solna fick jag tag på väldigt mycket, det enda jag glömde var nagelfil. Annars blev det ansiktsprodukter, underkläder, läppsyl, sport t-shirts, vattenflaska, enkelt marinblått linne som är hur skönt som helst och en klänning från MQ som jag gått och suktat efter i flera månader (vad det känns som), den var i alla fall prissänkt med 350 kronor. Nu väntar en myskväll med mamma och lite plugg. Puss

Så himla synd om henne, även om det är lite småroligt.

Train

Igår var jag hemma och sjuk, mådde illa som bara den. Nu är det bättre tack och lov, att må illa är det värsta jag vet. Så igår låg jag och mamma och kollade på Let's Dance och senare kollade jag på en film jag laddat hem 'Train', fan vad dålig den var. Bara våld och tortyr, ingen mening alls med filmen ju.. Men nu ska jag och mamma åka iväg till Solna.


Blää

Så trött som jag är nu har jag inte varit på mycket länge. Mina ögonlock faller ihop och jag slumrar till mot bröstet hela tiden, haha vafan.. Går inte och lägger mig för jag måste förstå en grej med fysiken. Så himla omöjligt att förstå när man har Torkel som lärare, idag fick vi dessutom veta att vi ska ha biologi och fysik med honom nu efter det här provet. Jag hatar det här

Hässelby

Klockan är lite över fyra och om någon halvtimme eller så ska jag dra till Råsta Park, match klockan 17:40 mot Hässelby nämligen, damn jag är taggad! Får hoppas att det går bra bara, nu när jag har varit i skolan hela dagen blir man lätt seg. Ska plugga järnet innan dess och efter matchen, fysikprovet ska gå bra har jag bestämt! Hejdooo :)

Sommarkänslor!

Med Malin blev det aldrig något av men jag och Felicia skrev det vi ska säga och det blir nog bra. Ska öva lite grann på det jag ska säga och klockan åtta är det träning! När Felicia var här kollade vi igenom alla min sommarbilder från 2008 och 2009, snacka om att vi längtar ännu mer till sommaren nu! Åh :)
Sommar 2009 på Felicias landställe!

Ajdå

Nu är Felicia på väg hit. Nu ska det pluggas får vi hoppas på! Vi måste ju få det här gjort. För övrigt kollar jag runt efter öppna hus och olika gymnasium, det är dags snart ju! Är lite irriterad på mamma som bokar resan just den 18 augusti eftersom runt den tiden börjar de flesta skolan och jag vill börja samtidigt som alla andra, inte komma en vecka senare typ..

18 augusti!

Nu såhär i vinter är det underbart att se framåt mot sommaren. Jo för vi ska till Grekland i år igen!! :D Ååååh jag är så himla glad! Mamma har bokat resa till Kreta den 18 augusti! Precis vid stranden och nära till centrum, precis som vi vill ha det. JAG LÄNGTAR!

Lite nytt i rummet

Idag har jag spelat match mot Älvsjö, det blev 4-4 men vi var mycket bättre i spelet.. Domarna var de sämsta jag någonsin haft och de valde att inte se armbågar, slag, hopp och höga klubbor.. Senare idag satte jag och pappa upp två hyllor ovanför mitt skrivbord och dem har jag fyllt med lite prylar så vi ska slänga mitt stora klumpiga skåp! Jag har tänt en massa ljus och så är favoritkanalen Vinyl 107 på, nice!

Emo Bop

Hahahhaha störd han är. Kolla in alla hans andra videor, lika roliga typ.
Shane Dawson

Hungriiig!

Nu är det snart middagsdags. Av oss systrar fick mamma en massa Clinique produkter som är till ansiktet och hon fick en spikmatta och en indisk Buddha (hon samlar på Buddhor). Jag är himla hungrig alltsååå. Och imorgon är det match, jag är laddad som bara den!
Såhär ser jag ut idag

MAMMA! <3

Idag fyller världens bästa mamma år! Det ska vi fira! Systrarna med sina pojkvänner, mammas bror och mammas bästa kompis kommer över vid halvtre ungefär. Då blir det sång och fika. Nu städar jag på mitt rum, förstår inte hur det kan bli stökigt så himla snabbt..
Igår såg jag förresten på 'Ed Gein the butcher of Plainfeild' som var baserad på en sann historia om en seriemördare som var helt sjuk och grävde upp lik och mördade folk för deras skinn bland annat som han gjorde kläder och 'smycken' av. Den var dåligt gjord så den var inget för mig. Men nu ska jag hjälpa mamma! PUSS

Jaja

Let's Dance var ju riktigt bra, en del personer som han gubben från Bygglov förstår jag inte varför de tar med, han ligger inte ens sämst till trots att han fick sex poäng och var så himla dålig, haha. Mina favoriter var Molly, Agneta och Claudia tror jag. Men nu ska jag kolla på någon skräckfilm jag laddat hem.. Puss godnatt.

Let's Dance

Yes, Let's Dance börjar ju ikväll och jag ska absolut kolla på det. Det har varit bra alla andra år så jag hoppas att det är det även nu i år.

Beeestefar

Möö!
Det är fredag och alltså knappt några dagar kvar av det långa jullovet. Trist men skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Tänkte plugga idag men jag har haft ont i huvudet så det har inte blivit något utav det. Ska försöka ikväll.
Så jävla rolig. Min familj och jag älskar den här, vi brukar alltid imitera rösterna, haha.

Paramore - The only exception

Det var så himla kul och skönt att träna!! Nu har jag duschat och smörjt in mig. Ska strax packa en väska och gå över till Felicia. Igår kollade vi på 'Paranormal Acitivity', jag vet inte hur jag ska beskriva filmen men den var läskig och äcklig. Ska försöka ta lite bilder fast får se hur det blir med den saken.

Grymt bra låtl

Vecka 1

Nu är det hyfsat rent i mitt rum, skönt! Nu sitter jag och lyssnar på gammal musik och dricker isvatten. Om två timmar är det dags för träning, tack gode gud, jag behöver röra på mig känner jag och innebandy är det bästa som finns.
Här är dagarna innan skolan börjar..
Fredag: Plugga med Rebecca förmodligen
Lördag: Världens bästa mamma fyller år och det ska firas
Söndag: Första matchen år 2010 som är mot Älvsjö klockan 9, efter den ska jag slinga och klippa håret och förmodligen plugga med Felicia och Malin
Måndag: Träna klockan åtta och plugga fysik
Kate Nash - Fluorescent Adolescent

Fysik

Nu går jag över till Felicia med fysikboken, japp ni läste rätt. Fysikbok = Plugga = På jullovet. Men det behövs faktiskt eftersom vi har prov den första veckan i skolan. Det är inte allt vi ska göra men vi ska åtminstone försöka plugga en timme eller två antar jag.

+

+= SANT


Unbreakable

Hellöööö. Kom hem för någon timme sedan från Rebecca som jag sov hos. Vi somnade vid fyra så ja jag är riktigt seg i skallen. Har duschat och ätit frukost nu vilket behövdes.. Nu ska jag städa lite på rummet och senare idag ska jag träffa Felicia. Bloggar förmodligen senare! :)

Come back and bring back my smile

Hallå där!
Åt middag för en stund sedan och innan det följde jag med Rebecca och handlade. Nu sitter jag och lyssnar på Paramore och gör upp lite planer. Ska träffa Rebecca om ett tag igen. Får se vad vi hittar på! Kul blir det i alla fall.

I veckan ska jag..

.. slinga och klippa mitt hår
.. träna innebandy
.. spela match mot Älvsjö
.. fira min mammas födelsedag
.. sätta upp hyllor i mitt rum och grovstäda
.. plugga fysik och skriva en uppsats om Dawit Isaak med Felicia och Malin


The Fall

Ett musiktips
Norah Jones - The Fall


Febrig och trött

Jääklar vad jag är trött.. Har legat i mammas säng hela morgonen med vovven, mysigt men nu är jag febrig för att jag sovit för länge. Han ska förresten alltid ligga på huvudkudden så själv får man flytta på sig lite, haha. Nu ska äta frukost och efter det gå ut på promenad med vovven. Jag behöver frisk luft!

Nu blir det nya tag!

Det har redan gått tre dagar av det nya året och jag är taggad som bara den. Det här ska bli ett riktigt bra år! Jag har inga direkta nyårslöften men saker ska ändras, bland annat vad jag får äta och inte och hur jag ska sköta mig i skolan.
21/2 förra året, min och Nadjas födelsedagsfest
hahah den där kvällen var ju inte lite kaos.

3 januari

Jag är riktigt uttråkad, så uttråkad att jag inte kan sitta still.. Haha tragiskt, :'(. Tänkte laga middag nu och så får jag se vad som händer senare. Min högra hand är iskall av någon anledning (bara så ni vet) och jag fyller år om 28 dagar!


Skoj

Hallådär!
Jag har det jättebra här hos Emelie. Vi har spelat massa ps3spel som Grand Theft Auto, Little Big Planet och Buzz! Skitkul är det och vi tänkte spela Rock Band snart, haha. Jag kommer hem någongång imorgon, när vet jag inte.

Megasexig


Ska till Emelie

Godmorgon!
Jag har precis duschat och ätit frukost, nu ska jag klä på mig och packa en väska. Tänkte nämligen åka till Emelie idag och jag sover över där, så vi hinner vara ännu mer. Hennes pojkvän är nämligen kvar i Skåne hos hans familj. Men nu har jag inte tid att sitta här, ska skynda mig. Pusspuss

RSS 2.0