You Go Glen Coco!!

Det är inte roligt att plugga elektrokemi, enda gångerna det är roligt att plugga är när man är intresserad av ämnet. Vilken normal person är intresserad av joner och elektrolys liksom..? No offence.
Jag har åtminstone gjort en matteläxa och en engelskaläxa, bra va? Kvar är spanskaglosorna och ja elektrokemi plugget. Jag kan trösta mig med att imorgon är det påsklov efter en kort skoldag, härligt!

Bland det roligaste från filmen Mean Girls, haha.. Jag brukar alltid imitera honom i skolan med Felicia!

Diamonds and Gold

Jag var i skolan idag men jag missade dock en lektion. Det var inte särskilt nödvändigt att gå till skolan eftersom vi inte gjorde något speciellt på någon lektion. Jag är riktigt hungrig nu och snart är middagen klar, lax med rotfrukter, mums. Efter det måste jag plugga elektrokemi och skriva klart en sammanfattning till engelskan. KUL!

Den är bilden är så himla fin

Life will smile for you

Nu är de bra programmen på TV slut och jag är trött, hehe.. Ska borsta tänderna och sedan är det läggdags. Imorgon ska jag till skolan har jag bestämt så jag hoppas jag inte är sjukare. Och jag vet att jag tjatar om Salem men ni måste lyssna på hans underbara musik, så är det bara!! Godnatt

Brun som bara den i somras, saknar!

Sjukling

Jag har feber och därför stannade jag hemma från skolan idag, något jag inte ville men finns inte så mycket val.. Jag ska gå till skolan imorgon för jag har ingen lust att missa någonting. Det är ju bara två dagar kvar och sedan är det påsklov! Idag har jag kollat på minst 15 avsnitt av Vänner och jag var ute på en promenad med Caspar och Maria!

På torsdag åker jag till landstället med mami & papi och Emelie, vi ska fira påsken där med farmor & farfar som också kommer, mysigt. Nu ska jag försöka plugga..

Hey Soul Sister

Hello. Jag sitter hemma och lyssnar på musik. Vi har ingen idrott idag så det blev en två timmars håltimme istället.. Jag börjar om en timme med SO och efter det slutar jag för dagen. Jag måste plugga när jag kommer hem, elektrokemi! Och klockan åtta är det träning som vanligt.


Med min fina

Har nyss varit ute på en lång promenad med Rebecca, det var mysigt att gå runt och prata om allting. Något vi inte gör så ofta.. Salem Al Fakir spelas i högtalarna och jag tänkte snart krypa ner i min säng, hehe.. Ska läsa lite i kemiboken eller en deckare, jag tror jag vet vad jag väljer. Pusspåre

Höst 2008 <3

Bara för att


Glamour

Har precis ätit pizza med mamma, glamoröst eller. Ska fixa mig lite, ser nämligen ut som ett skatbo i håret och mascaran är utsmetad, varför? Jo mamma har köpt en ny kudde åt mig och den var ju tvungen att testa och så somnade jag, bara sådär! Ja... Efter det ska jag följa med Felicia som ska käka och sen drar vi hem till mig igen.


Haha så små vi ser ut att vara!

Fat Pipe

Matchen mellan Råsunda och Hammarby var så spännande och jämn. Till slut vann ändå Hammarby med 7-5, det var synd.. Efter matchen blev jag hämtad av Marcus och mamma. Vi käkade på Max och åkte sedan till Assist. Där hittade jag min nya dröm, haha nej jag skojade. Men det blev en Fat Pipe i svart och rött. Längtar till matchen imorgon då jag får testa den på riktigt..

För du är det finaste jag vet, när allt annat känns falskt och fel

Värdig vinnare igår i Let's Dance men jag hejade på Claudia och Tobias. Nu har jag Håkan Hellström på i högtalarna och jag fixar mig. Ska upp till Hallonbergen och kolla på Råsundas juniorer som spelar slutspel, mest för att Linda är med och spelar, hehe! Senare idag ska jag kanske åka till Assist och köpa ny klubba, jag hoppas!! Det behövs verkligen, den jag har nu är minst sagt sliten...


Då man hängde vid Nakenberget varje dag

Tiden går snabbt och klockan är redan över sju.. Ojdå. Jag är helt fast i en bok så jag har legat och läst den ett bra tag nu. Hypnotisören heter den, en deckare som jag tycker folk borde läsa. Hehe...

Salem al Fakirs vackra låtar spelas just nu och jag sitter och drömmer mig bort. Längtar så mycket till snön är borta och våren kan börja på riktigt. Till varma tider då man kan ta med sig en filt och mp3n ner till ängarna och bara ligga och njuta av solen. Eller åka till Nakenberget med mina fina och bada och sola en hel dag. Ja det är vad jag drömmer om!

Håltimme

En fyra timmars håltimme och jag sitter hemma hos mig med Felicia. Vi sitter och pratar om allt möjligt och snart ska vi ut med min fina doggi. Efter det tänkte vi kolla på en film för vi börjar inte igen förrän klockan två. Sedan är det helg! :)


Taken

Ni borde se filmen Taken. Den såg jag härom dagen och jag gillade den. Den handlar om två tonåringar som blir kidnappade för kvinnohandel och den ena tjejens pappa försöker rädda dem. Ja mer ska jag nog inte säga. SE DEN!

You are the one

Segt med uppdatering men jag har inte haft något kul att berätta om. Det har jag nog inte nu heller, hehe.. Träning idag som gick jättebra för min del vilket känns super. Har duschat och smörjt in mig och nu är det dags att plugga elektrokemi och lära in några spanskaglosor. Ingen TV ikväll inte. I helgen ska jag kolla på Råsundas juniorer som spelar slutspel (kanske), åka och kolla på ny innebandyklubba och på söndag spela säsongens sista match, spännande! En innebandyhelg?


Jaaaa!

Helloo! Musik är på och jag fixar lite inför skoldagen. Som alla 94or vet så är det ju engelska nationellt prov idag. Får se hur det går, hoppas jag inte får hjärnstopp, hehe... Slutar väldigt sent idag, tjugo i fem. JAG MÅSTE FÖRRESTEN klippa mig, ser förjävlig ut :( BARA SÅ NI VET!

MIN LUGG ÄR EN MIL LÅNG :(

Bongo Bong

Vi har ingen slöjd idag, så jag börjar 10:40 istället för kl. 9! Igår hade vi ingen idrott och so så då slutade jag väldigt tidigt, 12:10. På bildlektionen har vi börjat med filmprojektet och det ser ut att bli riktigt bra, får hoppas att inget går fel. Efter det åkte jag med Felicia till Kista, hon köpte en väska. Senare på kvällen var det dags för lagfoto som gick bra hoppas jag, haha. Sedan träning som var tuff men rolig. Nu måste jag fixa mig. :)

Sommarkänslor x1000

Tröttis :(

Tröttis! Kollar på Johan Falk som går på fyran, första gången, tänkte jag måste ge serien ett försök eftersom alla säger att den är så bra, menmen inte så märkvärdig. Dock är det två snygga killar med, mhm :) NÄÄ GODNATT


See you soon

Jag har haft en supermysig dag! Det var trevligt på Skansen även om vi inte såg så många djur, det var ju uuunderbart väder och jag frös inte så mycket. Efter några timmar gick vi ända från Skansen in till Kungsan där vi åt på Max och guess what?! VI SÅG FELIX HERNGREN, ojoj.. Efter vi ätit åkte vi till Maria och Marcus, de har börjat få jättefint i sitt nya hem och det ska bli kul att se när allt är klart! Jag åkte sedan hem med mamma och pappa och ikväll har jag legat i min 15 cm större säng (:D) och kollat på Vänner. NICE.. Inte. GODNATTTTTT! Så här rörigt blir ett inlägg när jag är trött. :(:(:(

Lite bilder jag och Emelie tog med hennes kamera idag.
GÖLLLE ekorre
I captured the moment, kolla hans blick :))))
You know you want me

Bdays!

Först: GRATTIS FELICIA OCH SANNA PÅ 16ÅRSDAGEN! :D <3


Nu gör jag i ordning mig inför dagen. Klockan tolv ska jag möta Emelie vid T-Centralen och vi ska åka in till Skansen några timmar. Efter det ska vi åka och hälsa på hos Maria och Marcus och ikväll blir det väl att ta lugnt om inga planer dyker upp. Har två matcher imorgon så jag måste ändå lägga mig ganska tidigt. Ska försöka ta lite bilder idag, har varit dålig med det..

Bowling

Hej där, jag kom hem för ett tag sedan från Sundbyberg. Jag bowlade med Felicia, Nadja och Sanna. Jag var himla dålig och förlorade, haha jag förstår inte hur det gick till... Jag som alltid brukar vara så bra. ;)
Imorgon ska jag träffa Emelie som har gratis biljetter till Skansen så dit ska vi. Det blir mysigt tror jag nog! Efteråt åker vi förmodligen till Maria och Marcus som flyttar in i deras lägenhet! Två fina ungar fyller 16 år också som jag nämnt tidigare!
Nu ska jag kolla film, pusss

Det här måste ni bara veta!!!

Slö dag. Kollat på väldigt många avsnitt av Vänner. Emelie har varit så himla bäst och bränt alla avsnitten från sin Vännerbox så nu har jag alla! :) En underbar sak - det var tio grader idag! Jag behövde inte ha mössa vilket jag har haft varje dag, haha...

Movies

Ska du kolla på en riktigt bra film ska du kolla på Veronika decides to die. Gud så rörd jag blev av filmen, den var så fin. Jag måste läsa boken!
Alice i Underlandet som jag såg på bio med mina systrar häromkvällen är också en film jag rekommenderar. Den var så häftig med alla effekter och alla miljöer, i 3D. Se dem!

Hemma nu

Helloo! Kom hem för en liten stund sedan. Filmen var jääääättebra och jag älskade den! Rekommenderar den starkt. Synd bara att den gick så sent för nu är jag verkligen trött.. Ska tvätta bort sminket och borsta tänderna, sedan är det dags att sova. Godnatt!

Bio ikväll

Först: Varför vill nästan inga av mina läsare kommentera i min blogg? Jag har ganska många besökare ibland men får inte precis många kommentarer.. Hehe, är alltid roligt med feedback liksom. En fråga här och där eller tips om vad jag kan blogga om? Jaja ni gör som ni vill men bloggen skulle både bli roligare att skriva i och läsa. (:
Nu sitter jag och lyssnar på Kent, fixar mig lite grann. Ska på bio på Sergel klockan nio med mina systrar och vi ska se på Alice i Underlandet i 3D, hoppas den är bra!

OH my..

Såhär ser jag ut idaaaag!
tshirt från mq - sunshine, kjol från lindex, strumpbyxor från h&m och lite gamla smycken!

Försov mig

Godmorgon. Jag försov mig väldigt idag så jag hade inte hunnit till SOlektionen som nu är igång. Jag har en två timmars håltimme efter den lektionen så klockan halvtolv börjar jag med matte istället. Skönt. Nu på morgonen ska jag rensa lite i mitt rum om jag orkar, det behövs! Förresten.. det snöade imorse! :( Nu är det mycket mer snö, vafan dååå.

Stockholms Midnattslopp 2010?

Nu är det Desperate Housewives på tv och innan det kollade jag på en film, Win a date with Ted Hamilton, någon gammal film antar jag för den var verkligen dåligt gjord. Så ja, det är ingen sevärd film precis! Nu såhär i reklamen sitter jag och funderar på om jag ska anmäla mig till Stockholms Midnattslopp i år igen, ett lopp på en mil som är på Södermalm. Det är riktigt härlig stämning och man blir så himla stolt över sig själv! Dock vet jag inte än om jag vill så jag väntar med att anmäla mig, men det blir nog ett lopp i år också! Trots allt gäller det ju en mil, hehe.

Kolla hur roligt det ser ut och vilken stämning det är! Det är filmat precis då jag sprang!

Nationella provet gick bra

Även denna skoldag har gått väldigt snabbt och vi fick sluta nästan en timme tidigare, skönt! Nationellt prov i engelska som innebar läs- och hörförståelse gick väldigt bra för min del, jag hade förväntat mig ett mycket svårare prov så jag hoppas att jag inte har haft allt för mycket fel..
Nu ska jag äta middag och resten av kvällen ska jag spendera framför tvn, går ju massa bra ikväll, hehe! Inget att plugga så jag behöver inte känna några skuldkänslor.

Nationellt prov i engelska

Paramore och en skål flingor, så ser min morgon ut. Jag ska snart tvätta håret och göra i ordning mig. Nationellt prov i engelska idag.. Min engelskalärare har varit borta i flera veckor så vi har inte kunnat förbereda oss på något sätt, känns jättekul! Ångrar verkligen att jag bytte engelskagrupp, min förra lärare var så mycket bättre, jaja..
Jag har provet, no och so, ändå slutar jag 16:50 idag. KUL!

Life will smile for you

Sitter och lyssnar på min nya kärlek, Salem Al Fakir. Har lyssnat lite grann på honom förut men efter Melodifestivalen har jag börjat lyssna mer. Han gör underbar musik och dessutom är han så söt! Hahaha...

Skoldagen flöt på och jag känner på mig att även denna vecka kommer gå väldigt snabbt. Fick tillbaka resultat på svenskan. Fick ett MVG på en uppsats om en bok och VG på två delar i det svenska nationella proven. Nu är det bara muntliga provet kvar..
Snart är det träning, eller jag om två timmar. Tills dess - Powernap och plugga engelska.

Year One

Year One är hur jävla rolig som helst, jag skrattade så jag fick ont i magen. Huvudpersonerna i filmen är ju riktigt roliga skådespelare annars också.
Förresten, matchen förlorade vi men vad vi kämpade, målen gick bara inte in. Jag hade minst 15 skott på mål och det är många ju! Jaja bättre lycka nästa gång säger jag bara.

Nu måste jag fixa lite inför morgondagens skoldag... Redan en ny vecka, hoppas den flyter på snabbt. Felicia och Sanna fyller 16 år på lördag, det är även dagen då Maria och Marcus flyttar! Herre jesus..

Control yourself

Snart är det match mot Älta och nu jävlar säger jag bara, det har gått ganska trögt för oss den senaste tiden men nu ska det ändras! Har hög volym på till låtarna Kids med MGMT och Fluorescent Adolescent med Arctic Monkeys, brukar alltid lyssna på dem innan match, man blir så glad och taggad då! Hehe.. Nej nu måste jag gå! Pusspåre

Speechless

Fint väder idag också men jag är fast inomhus. Jag vet inte vad jag ska göra! Är uttråkad och jag har redan spanat in alla intressanta sidor på nätet, nu sitter jag och lyssnar på Lady Gaga, that's some good shit!

Jag funderar på om jag ska åka till Solna och kolla på en baddräkt jag vill ha, men den har säkert inte kommit in i butikerna än så jag orkar inte, dessutom måste jag spara pengar till en kamera jag ska köpa.. Vilka problem man har alltså. Match klockan fyra idag men vad tusan ska jag göra tills dess...

Fel låt vann!

Fel låt vann i Melodifestivalen tycker jag! Dock var den låten bra men Salem Al Fakirs låt var så mycket bättre!! När Melodifestivalen var slut satte jag på filmen New Moon, tyckte inte den var bra, fifan. Ettan var så mycket bättre, den här var seg och tråkig, det fanns dock några få scener som var bra men 2 av 5 poäng säger jag nog! Hoppas efterföljarna är bättre.. Nu ska jag nog sova, eller så blir det en annan film, nattinatti!

Telephone


Promenad runt Råstasjön

Hallåå, kom nyss hem efter en promenad runt Råstasjön med Felicia och Caspar. Det är helt underbart väder och jag frös inte ett dugg! Jag ska snart åka iväg och spela match mot Högalid. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se, jag har match imorgon också, mot Älta.
Igår kollade jag och Felicia på Disturbia och The Stepfather, två skräckfilmer som båda var riktigt bra och jag rekommenderar dem!


!!!!

ÄNTLIGEN HELG!!!


Bella&Tyra Show

Träningen gick jättebra och jag är helt slut om jag ska vara ärlig. Jag tänkte fixa mina naglar nu och plugga lite engelska och klockan nio tänkte jag kolla på premiären av Bella&Tyra show, verkar jättekul tycker jag!


Snart helg

Hola! Kom hem från skolan för en stund sedan, ska äta och sedan träna. Jag har sett fram emot träningen hela dagen så jag hoppas allt går bra! Inget att plugga på heller för den delen och det är redan fredag imorgon, åh vad glad jag blir! I helgen ska jag inte göra så mycket men jag ska spela innebandymatcher på både lördagen och söndagen.


Äntligen torsdag!

Godmorgon! NRJ är på radion som vanligt och jag gör i ordning mig inför skoldagen. Lite mascara och puffa upp håret och jag är klar att gå, dock behöver jag inte gå förrän om en halvtimme.. Det är så skönt att det redan är torsdag, veckorna går så snabbt och snart är nog snön borta och våren här på riktigt! Efter skolan har jag innebandyträning men inget speciellt att plugga på, woho!

Igår

Och såhär...

... ser jag tydligen ut som en arg avatar. Den ni!


Våren är påväg!

Åh vad underbart väder det har varit idag! Solen sken hela dagen och himlen var alldeles blå utan ett enda moln. Jag märker verkligen hur mycket gladare jag blir av våren som är på väg. Skolan är inte alls lika jobbig och jag är inte lika trött, tummen upp för det! Efter skolan tog jag extra lång tid på mig på vägen hem för att njuta av solen, hehe.. Nu ska jag städa undan kläder och plugga engelskverb!


Sena presenter!

Hola!
Sitter inne hos Maria och chillarrr, skämt åsido! Farmor och farfar var här en stund ikväll på middag och försenad födelsedagsfika, jag fyllde ju år för drygt två månader sedan! Jag fick 500 kronor och ett superfint armband med pärlor, love it! Fick dessutom två gamla halsband som min farmor ärvt av sin mormor. Min farmor och farfar är förresten de bästa farföräldrarna som finns! De får mig alltid på glatt humör!


Råsunda vs. Töjnan

Godmorgon!
Har ätit frukost och klätt på mig, blir hämtad om en halvtimme. Semifinal i Solnahallen mot Töjnan. Vi vann tydligen vår serie, så vi möter laget som kom sist! Jag är rejält taggad = NERVÖS. Jag blir alltid nervös som en jagvetintevad innan innebandymatcher, speciellt cuper! Jobbigt men jag presterar ju bättre åtminstone. JAJAJAJAJ nervöst babbel. CIAOOO

Så är det!!

Melodifestivalen på hög volym och snacks på bordet! Mamma och hennes kompis sitter och diskuterar alla bidrag väldigt högt. En hund som vill leka men ingen bryr sig och en trött men glad Sofia i TV-soffan! HEMMAKVÄLLAR ÄGERRRRRR!

Wii Fit

Är hos Emelie och Fredrik nu! Jag kom hit vid elvatiden ungefär. Vi har bakat kärleksmums och spelat lite ps3 spel. Nu kör vi Wii Fit, det är mycket svårare än jag trodde förut, haha!


Från igår


Ska till Emelie idag!

Godmorgon. Idag gick jag upp klockan åtta bara så jag ska kunna åka iväg tidigt till Emelie, det tar ju 45 minuter och jag vill hinna vara där ganska länge. Har tvättat håret och sitter nu och äter frukost. Ska snart åka tror jag.
Cupen igår gick jättebra för vår del, det var kul att ha en egen cup faktiskt. Vi vann de två första matcherna mot Töjnan och Högdalen och jag blev matchens lirare på andra matchen - gjorde två mål. Vi var riktigt peppade de matcherna men den sista matchen var alla trötta och sega och vi förlorade med 4-0. Dock kom vi tvåa i vår grupp pågrund av målskillnad och imorgon är det semifinal, vi möter Tyresö!

Längtar, 18/8

Two pair of jeans


Hemma igen

Två par jeans, ett par leggings, en kavaj, en tröja och armband fick jag tag på! :D Jag är jättenöjd verkligen och tänkte ta kort på alla grejer som jag senare lägger ut på bloggen. Nu måste jag fixa mig lite grann inför kvällen. Pusspuss

Solen skiner!

Godmorgon!
Jag måste säga fyfan vilket bra väder det är idag! Jag vaknade av att solen sken in i mitt rum så jag hoppade glatt ur sängen och åt frukost. Mamma har tagit ledigt idag så jag ska bara göra i ordning mig och sedan åker vi till Kista för att köpa lite saker förhoppningsvis, om jag hittar något!

Ut på promenad

Jag vaknade för sent idag.. Vaknade klockan tolv exakt och jag hade ställt klockan på tio! Nu har jag ätit frukost och gjort i ordning mig, ska gå ut en på promenad med vovven.

De sista dagarna av lovet


Vi hade himla roligt i Kungsan

Att åka skridskor var mycket roligt och vi pratade om allt vi hade missat. Till slut tröttnade vi och gick till donken en stund och åkte därför hem åt varsitt håll. När jag kom hem var jag så trött så jag la mig i sängen och somnade direkt. Har fått många bilder av Nadja nu, vet dock inte om det finns något man kan lägga upp, haha!





Skridskodags

Hallå där!
Var precis ute på en promenad med vovven och nu ska jag snart åka in till Kungsan för att åka skridskor med Nadja, det blir kul! Vi har inte umgåtts sedan i höstas eller något sådant så nu är det dags kan man ju lugnt säga!
Igår såg jag förresten på Rec 2 med Felicia, den var bra men inte lika läskig som första, mouhahah! Jaaa men hejdo!

Bröllopsfotografen

Hola!
Idag har jag inte gjort så mycket. Var ute på promenad med Caspar och Felicia, det var skönt att andas lite frisk luft för en gångs skull.. Jag har också kollat på Bröllopsfotografen som jag laddade hem. Den filmen gillade jag väldigt mycket, människorna, miljön och handlingen. Ikväll är det äntligen start för DH, jag ska såklart inte missa det. Jag ska också träffa Felicia och kolla på en ny film vi ville se.
Jag måste bli bättre på att ta med kameran så det blir lite roliga bilder men ack så bra är jag inte. Blir förmodligen förändring när (om) jag köper ny kamera.

R.E.A.

Kom hem från Felicia för ett tag sedan. Jag måste duscha och äta frukost och sen är jag på topp igen! Ska försöka plugga biologi idag men jag har inte så stora förväntningar på mig själv.
Ikväll ska jag på Hamburger Börs och se på R.E.A. med Emelie, vi har fått gratis biljetter. Det ska bli roligt att se dem live istället för på inspelade band som vi har här hemma. Nu är det dock andra personer än förr. Den enda som är kvar är Anders Lundin.

RSS 2.0